Text de cerca: Resultats trobats: 84
Etiqueta: Policia municipal Ordre

Foto de familia de l'acte

La Policia Municipal celebra avui el seu patró, Sant Miquel L’alcaldessa de Gavà ha presidit un acte on s’han reconegut els mèrits de diversos agents en actes de servei

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Gavà ha acollit aquest migdia un acte de reconeixement de la Policia Municipal coincidint avui amb el dia del seu patró, Sant Miquel. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i hi han assistit membres del cos de policia local però també d’altres cossos policials que operen a Gavà com els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional o la Guàrdia Civil, així com membres d’altres institucions relacionades amb la seguretat ciutadana com ara els Bombers o Protecció Civil. Sánchez ha reconegut que la celebració d’aquesta tradició s’ha recuperat enguany després d’alguns anys en que no s’havia fet i ha destacat que “tot i que segurament avui dia persisteixen alguns dels motius que potser afavorien no celebrar aquest dia, jo crec que tenim més motius per celebrar aquesta diada que no per deixar de celebrar-la”.

Entre aquests motius, Sánchez ha destacat “la il·lusió que molts dels agents m’havien traslladat a través del cap de la policia per tal de recuperar aquesta celebració”. Però l’alcaldessa ha volgut deixar palès que “quan es fan les coses bé, s’ha d’aprofitar qualsevol motiu per reconèixer aquesta feina ben feta, i a mi em consta que tenim a Gavà una policia que fa la feina ben feta, així que també per aquest motiu jo era partidària de recuperar aquesta celebració”.

Sánchez ha recordat a tots els assistents que “la nostra ciutat vol i necessita sentir-se orgullosa de la seva policia, i això ens ho hem de guanyar tots des de les diferents responsabilitats que ostentem en aquest Ajuntament, i tots hem de prendre consciència de que aquest prestigi costa molt guanyar-lo i molt poc perdre’l”.

De la seva banda, l’inspector en cap de la Policia Municipal de Gavà, Víctor Gibanel, també ha adreçat unes paraules als assistents i ha aprofitat per recordar que el seu cos “cada vegada rep més requeriments per motius molt diferents que hem d’afrontar amb un tarannà positiu de servei al ciutadà que és inherent i va implícit amb els valors de la nostra professió, els que en el seu dia ens vam comprometre a defensar”. Gibanel també ha admès “ser conscient” de que la tasca de la Policia Municipal “algunes vegades és criticada, poc elogiada i reconeguda, i de fet es qüestiona més una errada que es reconeixes les bones pràctiques, però això no ens ha d’aturar, hem de ser eficaços tots els dies i a qualsevol hora, hem de vetllar pel benestar i la convivència de les persones actuants empre amb escrupolós respecte a la llei”.

En el decurs de l’acte s’han entregat diversos reconeixements a actes meritoris portats a terme pels agents en els anys 2012, 2013 i 2014. Tant Sánchez com Gibanel han començat els seus respectius discursos recordant a l’agent 241 de la Policia Municipal que ahir va patir un greu accident de moto quan estava fora de servei i que hores d’ara es troba en observació tot i que la seva vida no corre perill.

Víctor Gibanel, cap de la Policia Municipal de Gavà.

L’Alcaldessa valora positivament la tasca de Víctor Gibanel com a cap de la Policia Municipal de Gavà L’Ajuntament, a través d’un comunicat, assegura que “no hi ha cap raó objectiva per qüestionar la tasca de Gibanel com a cap de la Policia Municipal de Gavà”

Davant de les informacions i comentaris apareguts aquests dies en relació als fets succeïts a Barcelona el 4 de febrer de 2006 i arran de l'emissió televisiva del documental "Ciutat Morta", l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, vol posar de relleu que de les dades fins ara demostrades i jutjades, així com de la informació de què disposa aquesta institució, no es desprèn cap raó objectiva per qüestionar la tasca de Víctor Gibanel com a cap de la Policia Municipal de Gavà, una responsabilitat que està desenvolupant amb màxima professionalitat i confiança i que mereix una valoració altament positiva.

 

Dit això, un cop vist el documental “Ciutat Morta” i els dubtes que planteja sobre el procés, l'Ajuntament de Gavà considera que l'Administració de Justícia hauria de valorar la possibilitat de reobrir el cas, en cas que hi hagi indicis o proves, per aclarir definitivament els fets.

 

L’alcaldessa i l’equip de govern municipal reiteren la confiança en Víctor Gibanel Raquel Sánchez: “El més fàcil seria plantejar el cessament d'aquesta persona, però penso que estaria cometent una injustícia"

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez ha tornar a reiterar la seva confiança i de l’equip de govern municipal, integrat pel partit socialista i la coalició ICV-EUiA en el cap de la Policia Municipal, Víctor Gibanel. “Vull reiterar el comunicat i les manifestacions que el passat dilluns ja vaig fer públiques. Víctor Gibanel continua tenint la confiança de l’alcaldia i del govern de la ciutat. Crec fermament en les seves paraules quan ha declarat que no va tenir cap intervenció ni abans ni després ni durant els fets del 4 de febrer de 2006”, ha manifestat l’alcaldessa poc després de la compareixença davant els mitjans de comunicació de Víctor Gibanel, que ha desmentit les informacions sobre la seva participació arran de l’emissió del documental "Ciutat Morta" a canal 33.

 

“El més fàcil ara seria plantejar el cessament d’aquesta persona. Si prengués aquesta decisió estaria comentent una injustícia” ha assegurat Sánchez, qui ha dit que “per la meva formació com advocada sóc una ferma defensora de la justícia, crec en la justícia, en les llibertats, defenso les pressumpcions d’inocència i també el dret que tenen les persones a defensar-se, i en aquest sentit el que no vull fer és contribuir a cometre una altra injustícia”.

 

Davant dels mitjans ha manifestat també que un cop vist el documental considera que davant els dubtes l’administració de justícia hauria de valorar la possibilitat de reobrir el cas, en cas que hi hagi indicis o proves per aclarir definitivament els fets.

 

Igualment ha acusat a formacions polítiques locals com ERC d’utilitzar el cas per treure’n rèdit electoral “Ens apropem a les eleccions municipals i hi ha formacions polítiques locals que potser aprofiten això per treure un rèdit polític. Però,  per davant del rèdit polític, per a mi primer hi ha els principis de la justícia, la coherència i la defensa de la llibertat”.

 

L'alcaldessa ha fet especial esment a ERC de Gavà dient: “m’hauria agradat que es qüestionés la intervenció d’ERC, que estava governat  a Barcelona quan va ocòrrer els fets”.

 

Sánchez també ha assegurat que Víctor Gibanel “ em va traslladar que no volia fer mal a la imatge de la ciutat”.

 

 Els quatre tinents i tinentes d'alcalde d'aquest mandat no estaran a la nova corporació

12 dels 21 regidors i regidores no seran al nou Ajuntament Regidors i regidores de cinc dels sis grups municipals no formaran part de la corporació municipal 2015-2019

La darrera sessió plenària de l’actual mandat també ha estat l’última per a un grup de regidors i regidores. Diuen adéu històrics i tot un referent en la política local com el socialista José Obispo, que va entrar a l’Ajuntament després de les eleccions de 1987, i Víctor Carnero, que va entrar-hi l’any 1995, també el regidor del PPC des de 1995, José Antonio Sáez; regidors i regidores que han estat un mandat, i fins i tot els dos representants de la formació ICV-EUiA en els dos darrers mandats municipals.

José Obispo Vallecillos va entrar a formar part del consistori després de les eleccions municipals de 1987 integrant la llista socialista encapçalada per Dídac Pestaña. Era tècnic d’Organització a la Companyia Roca i representant d’UGT. En aquests 28 anys ha estat un dels pilars dels diferents governs municipals presidits per Dídac Pestaña, Joaquim Balsera i Raquel Sánchez. També ha estat l’home fort de l’agrupació local del PSC, de la qual va ser el primer secretari durant uns anys.

Els primers càrrecs que va ocupar en el primer mandat municipal del qual va formar part (1987-1991) van ser el de regidor d’Esports i posteriorment de Cultura. Des de l’any 1991 i fins al 2005 va ser tinent d’alcalde i president de l’Àrea de Serveis Personals. L’any 2005, després de ser escollit alcalde Joaquim Balsera, es va convertir en el primer tinent d’alcalde i responsable de l’Àrea de Serveis Municipals, Via Pública, Medi Ambient i Seguretat Ciutadana. Després dels comicis de 2007 va continuar com a primer tinent d’alcalde i com a president de l’Àmbit de Governació i Espai Públic. En 2011 va passar a presidir l’Àmbit de Seguretat, Mobilitat i Manteniment de la Ciutat. Des de 2014, amb la presa de possessió de Raquel Sánchez com a alcaldessa, ha estat tinent d’alcalde responsable de Governació, Via Pública, Medi Ambient i Sostenibilitat, i des de la creació de les regidories de barri, el 2012, regidor de Ca n’Espinós.

Víctor Carnero López va entrar a formar part del consistori després de les eleccions municipals de 1995 integrant la llista socialista encapçalada per Dídac Pestaña. Era professor del col·legi Jacme March i en els primers quatre anys com a polític va ser el responsable de la Regidoria d’Educació. En el mandat 1999-2003 va ocupar la sisena Tinència d’Alcaldia i va ser regidor delegat d’Economia, Hisenda i Organització. A partir de les eleccions de 2003 va passar a ocupar la presidència de l’Àrea d’Economia i Hisenda i de Seguretat Ciutadana. El 2005, amb Joaquim Balsera com a alcalde, va ser segon tinent d’alcalde i regidor delegat de l’Àrea d’Economia i Hisenda, Serveis Centrals i Recursos Humans. En el període 2007-2011 va continuar sent segon tinent d’alcalde i va presidir l’Àmbit de Coordinació i Planificació Estratègica. En 2011 va ser primer tinent d’alcalde i president de l’Àmbit de Presidència. El 2014, amb Raquel Sánchez com a alcaldessa, ha continuat com a primer tinent i ha assumit la responsabilitat de l’Àmbit de Serveis a la Persona.

D’altra banda, els integrants del grup municipal socialista en el darrer mandat, Apolonia Herrera Zamora, Germán Agustí Sanchís, Diego Caparrós Asuar i Laura Barrufet, tampoc estaran en el nou consistori, els tres primers perquè no formaven part de la llista i Laura Barrufet perquè no va sortir en anar al 10è lloc. Menció especial per a dues persones que van començar aquest mandat: la regidora Maite Martí, que va morir al gener de 2014, i Joaquim Balsera, que va renunciar al càrrec d’alcalde al febrer de 2014.

Tampoc ocuparan un lloc a la sala de plens en el proper mandat la regidora i el regidor del grup municipal d’ICV-EUiA, Emma Blanco Anguera i Javier Garcia Galcerán, que en els dos darrers mandats van formar part del govern municipal en virtut del pacte amb el PSC. Tots dos van decidir no presentar-se a aquests comicis.

 

Emma Blanco Anguera va entrar a formar part de l’Ajuntament l’any 2003 com a número 2 de la llista d’EUiA, que encapçalava Jaume Grau. Quatre anys després va concórrer a les eleccions com a cap de llista de la formació ICV-EUiA i va aconseguir dos representats. Al gener de 2008 es va signar el pacte de govern amb el PSC i va passar a formar part del govern municipal com a regidora delegada d’Igualtat i Ciutadania. Després de les eleccions municipals de 2011, la seva formació va revalidar la mateixa representació, es va reeditar el pacte de govern entre PSC i ICV-EUiA i va esdevenir tinenta d’alcalde i presidenta de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania. Des de 2014 ha estat tercera tinenta d’alcalde i responsable de l’Àmbit d’Igualtat i Ciutadania. Aquestes responsabilitats les ha compaginat amb la Regidoria de Barri de Can Serra Balet, Àngela Roca i Ausiàs March. Javier Garcia Galcerán va entrar a l’Ajuntament després de les eleccions municipals de 2007 formant part de la llista d’ICV-EUiA. En aquests anys ha estat, primer, regidor de Medi Ambient i, després, regidor delegat de Sostenibilitat i Patrimoni Natural.

A les files del PPC hi haurà dues absències en el proper mandat. Una prevista i anunciada pel mateix José Antonio Sáez López, regidor des de 1995, i l’altra, una sorpresa: Sergio Engli Izquierdo. Engli va entrar a formar part de l’Ajuntament l’any 2003. En un principi se’l va presentar en un acte públic com a candidat del partit a les eleccions de maig. Desavinences posteriors van fer que decidís renunciar i no formar part de la candidatura que va concórrer a les eleccions amb Mònica Parès com a cap de llista.

 

Finalment, dos regidors que van a entrar a formar part del Ple l’any 2011, un en la candidatura de CIU, Gabriel Martorell Vives, i l’altra en la d’ERC, Jordi Calatayud Sanchís, també seran baixa per a aquest mandat.

 

Ibáñez, preocupat per les actituds incíviques a Gavà Mar

C’s demana més presencia policial a Gavà Mar els caps de setmana d’estiu Miguel Ángel Ibáñez denuncia que en aquests dies són nombroses les actituds incíviques a l’hora d’aparcar el vehicle

Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C’s) reclama més presència policial al barri de Gavà Mar els caps de setmana d’estiu. El portaveu de la formació i regidor a l’Ajuntament de Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, ha denunciat que “el panorama dels caps de setmana està dominat pel comportament incívic d’una petita part dels conductors que aparquen els cotxes en els passos de vianants, o de qualsevol manera en els encreuaments, o fins i tot movent contenidors d’escombraries”. Ibáñez assegura que tots aquests comportaments tenen lloc “amb la més absoluta impunitat, el que afegit al problema ja endèmic de que els carrers no s’arreglen, tenim una bona part dels veïns de Gavà Mar que es pregunten si el govern municipal de Gavà és també el govern municipal de Gavà Mar”.

El regidor de C’s a Gavà ha explicat que els caps de setmana a Gavà Mar “és increïble que hi hagi carreres on pràcticament s’hagi de plegar el retrovisor del cotxe per poder passar per culpa dels vehicles mal aparcats o que comencin a haver-hi crits i bronques entre els conductors pels problemes de circulació i d’aparcament”. Segons Ibáñez, tot això passa “amb una dotació absolutament insuficient de Guàrdia Urbana que permet totes aquestes situacions”, i ha posat com a bon exemple el que passa a la ciutat veïna de Castelldefels, on “aquests actes incívics no es produeixen perquè hi ha suficient vigilància perquè això no passi”.

Ibáñez no dubta que a Gavà Mar “sembla que tot es pot fer i tot es pot permetre sempre que no s’aparqui en una zona de minusvàlids o de càrrega i descarrega, allà la multa està assegurada, però a la resta de llocs no es preocupin, aparquin on vulguin”. El portaveu de C’s es pregunta “perquè aquí no es posen els mitjans suficients a l’estiu quan es coneixen perfectament els problemes que sorgeixen, perquè no s’amplia la dotació de Guàrdia Urbana a l’estiu en número suficient per garantir la seguretat tants als carrers com a la nostra platja”.

Foto de família de l'acte institucional

Acte institucional per celebrar el patró de la Policia Municipal La Sala de Plens acull l’entrega de diplomes als agents que han protagonitzat actes d’especial rellevància

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Gavà va acollir ahir a la tarda l’acte institucional per celebrar el patró de la Policia Municipal, Sant Miquel. Hi va assistir bona part de la composició del Ple municipal, encapçalada per l’alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, així com representants d’altres cossos de seguretat que operen a la nostra ciutat com ara Mossos d’Esquadra o Policia Nacional, entre moltes altres persones. En el decurs de l’acte es va fer entrega de diplomes commemoratius a aquells agents que durant el darrer any han protagonitzat alguna acció policial d’especial rellevància o singularitat.

En el seu discurs, Raquel Sánchez va demanar a tots els assistents fer una reflexió: “ens hem de guanyar cada dia la confiança de la ciutadania, i tot i que jo confio en la Policia Municipal i sempre la he defensat, també és cert que soc la primera que rep les crítiques que sovint es fan per part de la ciutadania, i en aquest sentit us demano que siguem tots exigents amb nosaltres mateixos perquè la ciutat és molt exigent i vol tenir confiança i sentir-se orgullosa de la seva Policia Municipal”. L’alcaldessa va posar com exemple el tema de l’incivisme, una de les principals preocupacions de la ciutadania que “podem combatre amb més accions de pedagogia i de neteja, però també s’ha de complir i s’ha de vetllar amb autoritat per aquest compliment del civisme i de la normativa”.

L’alcaldessa de Gavà es va dirigir als agents de la Policia Municipal dient-los que “vosaltres sou directament els garants dels drets de la ciutadania i els responsables de garantir el compliment de les seves obligacions, aquest és el camí que nosaltres ens hem marcat, imagino que és la vocació que us va determinar a ser policies municipals, i aquesta és l’orientació que mai hem de perdre de vista”.

Sánchez va agrair finalment a tots els agents la seva tasca: “sé que la vostra feina és molt dura i que teniu moments, sobre tot en les tasques de seguretat, que comporten un risc, i per això també us felicito perquè a través de les Juntes Locals de Seguretat veig que any rere any es va millorant en aquestes qüestions”. L’alcaldessa, doncs, va felicitar als agents recordant que “com alcaldessa sabeu que em teniu sempre al vostre costat defensant la bona imatge i l’honorabilitat del cos de la Policia Municipal”.

L’inspector en Cap de la Policia Municipal de Gavà, Víctor Gibanel, va fer un repàs de les principals àrees d’acció de la policia local al llarg de l’any. Gibanel també va voler posar de manifest que “som servidors públics amb voluntat de servei per les persones, a les que hem d’ajudar preservant la seva seguretat, la independència de criteris i la llibertat”. L’Inspector en cap gavanenc va admetre a més que “hem d treballar tots plegats per trobar eines que ens apropin a l’excel·lència en les nostres intervencions, la nostra policia ha de seguir sent un referent de transparència i proximitat, amb empatia i amabilitat, i la nostra gestió ha de ser intel·ligent i adequada en tot moment a la situació creada, controlant les nostres emocions per ser capaços d’afrontar escenaris difícils”.

L’Ajuntament atorgarà la Medalla de la Ciutat als agents del tiroteig D’una banda, es distingirà, a títol pòstum, al sergent Antonio López, mort avui, i de l’altra, al caporal Juan Cortés, que es recupera favorablement de tret patit al genoll

L'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha anunciat que “l’Ajuntament començarà tramitar la concessió, als dos agents de la policia municipal que van intervenir al tiroteig del passat 6 de juliol, de la Medalla de la Ciutat, perquè considerem que la seva intervenció valenta i heroica va evitar, amb tota probabilitat, que la persona que els va disparar cometés un acte criminal de repercussions previsiblement més dramàtiques, i finalment fos detingut i posat a disposició de la Justícia”.

 

Sánchez també ha explicat que "fins dissabte s’ha decretat dol a Gavà per la mort aquest matí del sergent Antonio López". L’agent tenia 52 anys, una filla i estava casat amb la regidora del grup municipal de C’s l’Ajuntament de Gavà, Guadalupe del Río. López estava ingressat a l'àrea del malalt crític des que va ser intervingut d'urgència el dia 6. En aquell moment l'equip mèdic que el va atendre va aconseguir aturar l'hemorràgia derivada de l'impacte de la ferida, però tot i l'evolució inicialment positiva de les primeres hores posteriors a l'operació, l'agent de la policia patia un infart cerebral molt extens. Durant aquests tretze dies se li ha fet el seguiment i tractament mèdic necessari fins que aquest matí s'ha certificat clínicament la mort.

 

Sánchez ha assegurat que “ara estarem al costat de la família i de la resta formacions polítiques i demà, durant el Ple Municipal, procedirem a la lectura d’una declaració institucional elaborada per tots els portaveus”. L’alcaldessa també posat en valor “el treball extraordinari que fa la nostra policia” i ha traslladat les paraules d’un agent on li ha manifestat que “no dubti que tot el cos estarà al peu del canó per seguir servint a la ciutat”. Per a Sánchez “és un gran orgull que, fins i tot en els pitjors moments, es demostri la seva professionalitat per garantir que la ciutadania pugui sentir-se segura i gaudint dels seus drets i llibertats”.

 

En aquests moments es desconeixen encara els detalls de la vetlla i funeral del sergent Antonio López, i en aquest sentit s'està a l'espera del que la família decideixi per valorar el que institucionalment correspongui.

 

Antonio López ha realitzat tot la seva trajectòria professional a la Policia Municipal de Gavà. Va començar com agent en pràctiques el maig de 1994 i va ser agent interí fins a juny de 1995. Va romandre com agent fins a gener de 1999 per passar a ser tot seguit caporal fins a l'abril de 2009, quan va ser nomenat sergent. Va ser delegat de personal del Sindicat de Funcionaris de Policies (SFP) i president de la Junta de Personal de l’Ajuntament de Gavà.

El Ple aprova la concessió de la Medalla de la Ciutat als agents Antonio López i Juan Cortés La sessió plenària va començar minuts després de l’emotiu acte d’homenatge al sergent Antonio López mort en acte de servei i del caporal Juan Cortés

El Ple del mes de juliol, celebrat ahir a la tarda, es va iniciar amb l’aprovació de la concessió, als dos agents de la Policia que van intervenir en el tiroteig del 6 de juliol, de la Medalla de la Ciutat. Tots els grups polítics van donar suport a aquest acord amb el qual es premia la intervenció “valenta i heroica” que va evitar, amb tota probabilitat, una tragèdia de grans dimensions. La sessió plenària es va celebrar minuts després de l’homenatge que es va fer a la plaça Jaume Balmes al sergent Antonio López, que va morir como a conseqüència de les ferides patides en el tiroteig, i del caporal Juan Cortés, que es recupera favorablement del tret que va rebre al genoll.

 

En aquesta sessió plenària es va aprovar també una modificació de crèdit per valor d’1'9 milions d'euros que permet garantir el finançament per iniciar el procés  que dotarà la ciutat d'un nou model de recollida de residus. També es va donar el vistiplau definitiu al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Gavà  i es va fer l’aprovació inicial de les bases reguladores per a la sol·licitud i atorgament de subvencions de suport a les sortides escolars curriculars.

 

El Ple va finalitzar amb l’apartat de precs i preguntes ja que els grups municipals de CiU, ERC i GSSP van decidir retirar les declaracions polítiques que havien presentat atenent a les circumstàncies.

Després del silenci, els diputats, dempeus, li han dedicat un llarg aplaudiment.

El Parlament homenatja el Policia Local de Gavà mort en acte de servei Aquest migdia s’ha guardat un minut de silenci en memòria del sergent Antonio López qui ens deixava fa una setmana

El Parlament de Catalunya ha homenatjat aquest dijous, amb un minut de silenci, el sergent de la Policia Local de Gavà Antonio López, que va morir el 19 de juliol després de resultar greument ferit en el tiroteig el 6 de juliol en els voltants del tanatori, on també va patir un tret al genoll el caporal Juan Cortés qui sortosament es recupera favorablement.

 

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha transmès el condol, el suport i la solidaritat de la Cambra catalana a la família i a la Policia Local de Gavà i el minut de silenci ha acabat amb un llarg aplaudiment dels diputats i els membres del Govern, entre ells el president Carles Puigdemont.

 

Al minut de silenci hi han assistit familiars del difunts, l'alcaldessa del municipi, Raquel Sánchez, i diversos regidors del consistori.

 

L'alcaldessa fa l'ofrena floral

Raquel Sánchez: “Apel·lem a la unitat civil que sempre ha demostrat el poble de Catalunya” L’alcaldessa, durant l’acte institucional amb motiu de la Diada, també ha dit que “sumant i aportant el que tenim en comú assolirem més quotes de progrés social, econòmic i d’autogovern”

La plaça de Josep Tarradellas ha estat l’escenari, un any més del tradicional acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Una quarantena d’entitats de diferent caire, partits polítics i grups municipals han participat en l’ofrena floral al monument dels Màrtirs del Setge del 1714.

L’alcaldessa, Raquel Sánchez, ha remarcat que aquest “és un acte institucional, obert a tota la ciutadania, sense cap tipus de distinció. El que hem volgut fer és apel·lar com sempre a la unitat civil que sempre ha demostrar el poble de Catalunya”. Sánchez després de recordar “el clam unànime d’unitat de l’any passat durant la celebració dels 40 anys de la primera Diada”,  ha dit que “sóc conscient que estem vivint un moment social i polític molt important, però no ens podem oblidar del que sempre ha representat l’Onze de setembre: l’expressió màxima del catalanisme”. Per a l’alcaldessa no “hi ha catalans de diferents tipus” i està convençuda que  “sumant i aportant el que tenim en comú i no tant les diferencies és com assolirem més quotes de progrés social, econòmic, més autogovern i un major finançament i que tota la riquesa del nostre país reverteixi, principalment, en Catalunya”.

Raquel Sánchez ha apel·lat “a la calma, a la serenor i sobretot al respecte a totes les opcions, que totes son valides i que també representen a molts catalans i moltes catalans”. I sobretot ha explicat que “no m’agradaria pensar que aquesta Diada se l’apropia ningú”.

 

Sánchez en el seu parlament, a més d’aquesta idea, també ha deixat constància que ella “és l’alcaldessa de tots els gavanencs i totes les gavanenques”. En finalitzar el seu parlament, en què també va tenir un record pel sergent Antonio López i per les víctimes de l’atemptat a Barcelona i Cambrils, un grup d’assistents a l’acte han cridat durant uns minuts “volem votar”.

L’acte institucional va continuar amb les actuacions musicals a càrrec de Javi Vaquero i les corals La Igualtat, Sellarès, el Cor de Cambra Tornaveu, les actuacions dels Bastoners de Gavà i de l’Esbart Brugués i l’exhibició dels Castellers de Gavà acompanyats pels Grallers i l’Anguila de Gavà

 

Obispo explica els detalls de l'operatiu a la premsa local

L'Operació Grèvol reforçarà la seguretat als carrers en el període de Nadal Es tracta d'un dispositiu que es posa en marxa cada any per aquestes dates i que realitzen de forma conjunta Policia Municipal i Mossos d'Esquadra

El Programa Operatiu Estacional Grèvol, que s'ha activat a tot Catalunya avui dimarts 4 de desembre, està coordinat conjuntament per la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra i té l'objectiu d'intensificar la presència policial en els principals eixos i zones comercials per prevenir els fets delictius, sobretot furts i robatoris, en els establiments i zones comercials que durant les dates nadalenques estan més concorregudes. A Gavà, aquest operatiu es tradueix en un control i vigilància específics de les zones comercials, bàsicament La Rambla i la Illa de Vianants. Segons José Obispo, que és tinent d'alcalde de Governació de l'Ajuntament de Gavà, el dispositiu pretén "d'una banda vigilar i controlar el delicte en una època on el comerç té una activitat molt important, i de l'altra donar una major sensació de seguretat, que la gent i els comerciants estiguin tranquils amb una presencia més important dels cossos de seguretat".

Les patrulles conjuntes a peu de Policia Municipal i Mossos d'Esquadra s'intensificaran molt a les zones comercial, tot i que també hi haurà en cotxe i a moto. Serà una presència "molt evident" en una zona que "viu una gran afluència de persones en les dates de Nadal", i fins i tot aquesta presència s'allargarà més enllà del Nadal ja que "el dispositiu s'ampliarà al període de rebaixes d'hivern i durarà fins el proper 15 de gener". El dispositiu no es limita només a les patrulles sinó que també hi haurà "un contacte permanent amb el comerciant, pràcticament diari, i de fet, davant qualsevol dubte ells tenen a la seva disposició un telèfon de contacte immediat i permanent on poden trucar i llavors una patrulla es personarà ràpidament".Durant aquestes dates, la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra també intensificaran la vigilància en els esdeveniments nadalencs amb més afluència de públic. Tanmateix, s'incrementarà el control en diferents punts de la xarxa viària per tal de prevenir conductes de risc al volant.

Vídeo: Juanjo Carrasco

 

L'alcalde insta als cossos de seguretat a coordinar-se per combatre els delictes Si bé el conjunt de delictes han disminuït un 2,17% en els darrers 12 mesos, els robatoris han experimentat un increment del 14,16%

L'alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, ha presidit avui la Junta de Seguretat Local. Una reunió amb els responsables de les forces de seguretat que operen al municipi en què s'ha constatat un petit descens en el percentatge global de fets delictius en els darrers 12 mesos, si bé aquells delictes relacionats amb el patrimoni han pujat fins a un 14%.

L'increment més significatiu s'ha registrat en els robatoris a domicilis: entre els mesos de gener 2012 i gener 2013 s'han registrat un total de 113, 41 més que en el període anterior. També hi ha augment en els robatoris amb força i intimidació (passant de 84 a 123) i els robatoris amb força (de 121 a 161). Finalment, quant a robatoris a les empreses  i establiments comercials, es registren 33 i 42 respectivament, si bé en xifres absolutes suposen un increment de 8 i 10 fets delictius.

Per contra, han baixat les estrebades (passant de 28 a 20) i els robatoris a l'interior de vehicles (de 47 a 45). També han baixat altres tipologies de delictes, com ara els de trànsit, els delictes contra les persones i contra la salut pública. Aquesta davallada també s'ha fet extensiva a la majoria de faltes penals, que passen de 1.377 a 1.267. En aquest capítol només pujen les faltes relacionades amb les estafes, de 91 a 105.

La Junta de Seguretat Local ha analitzat avui el conjunt dels fets delicitus registrats a Gavà en els darrers 12 mesos. Unes dades que apunten una notable estabilització en el seu conjunt tot i que mostren un increment dels delictes contra el patrimoni, tal i com ha assenyalat l'alcalde, Joaquim Balsera. "Gavà és una ciutat notablement segura però ens preocupen aquells delictes que estan relacionats directament amb la crisi econòmica que estem patint, com són els robatoris a domicili", ha afirmat l'alcalde, que ha instat els representats dels cossos de seguretat "a incidir en la prevenció i en la informació a la ciutadania i sobretot en reforçar la coordinació perquè tots els efectius policials puguin lluitar amb més efectivitat contra aquest tipus de delictes".

La cap de Seguretat Ciutadana dels Mossos d'Esquadra de Gavà, Rosa Ramos, ha destacat l'estabilització dels delictes i la disminució de les faltes: "El regust és bo però volem millorar perquè els robatoris a l'interior de domicilis han pujat lleugerament i això és el que vam començar a treballar en el 2012 i continuarem en el 2013. En aquesta tasca serà importantíssima la col.laboració amb policies locals no només de Gavà sinó també amb les poblacions veïnes amb qui intercanviem informacions i activem dispositius conjunts".

El cap de la Policia Municipal, Manel Calero, ha assegurat que Gavà "es manté en uns índexs de seguretat positius, sobretot si fem la comparativa amb altres municipis veïns. No obstant, hi ha delictes relacionats amb el patrimoni que seguim la tendència que s'està donant arreu de Catalunya".

Entrada principal de la comissaria dels Mossos a Gavà

Ingressa a presó una dona per agressió amb arma blanca Els fets, segons un comunicat del Mossos, van tenir lloc a l’interior d’un bar de Gavà quan l’agressora va irrompre i va atacar un home que va resultar ser el company sentimental de la seva filla

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Gavà han detingut Dolores S.H., de 52 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Gavà, com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa. La dona va agredir amb arma blanca un home de 47 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Gavà, que va resultar ser, segons un comunicat dels Mossos "l’actual parella de la filla de l’agressora".

 

Els fets van tenir lloc el passat divendres, 29 de març, sobre les 20:15 a l’interior d’un bar del municipi. La víctima es trobava assegut a la barra quan, de sobte, va ser agredit per una dona que acabava d’entrar al local acompanyada d’un home. L’agressora li va produir ferides de consideració amb una navalla i, després, va marxar del lloc dels fets. De fet, va ser l’home que l’acompanyava qui va evitar que la dona continués agredint a la víctima.

 

Immediatament van acudir fins al lloc dels fets, agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, amb efectius del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per atendre la persona ferida, que va ser trasllada a l’Hospital de Bellvitge en estat greu.

 

L’endemà, els Mossos d’Esquadra van localitzar i detenir Dolores S.H. com a presumpta autora d’un delicte de temptativa d’homicidi dolós. Els agents van poder localitzar-la a partir de les declaracions de la víctima que la va poder identificar. A més a més, l’agressió es va produir davant de testimonis que també van reconèixer la dona ja que era coneguda del municipi.

 

La detinguda va ingressar a presó el passat 1 d’abril després de passar a disposició judicial.

Detenció a Gavà d’un home per presumpte robatori per intimidació L’operació l’ha portat a terme la Policia Municipal de Gavà. Al detingut, de nacionalitat espanyola i veí de Vilanova i la Geltrú, li consta una ordre de detenció per un jutjat de Benicarló

La Policia Municipal de Gavà ha procedit a la detenció, a les 11.45 hores d’avui, del presumpte autor de dos robatoris amb intimidació i tinença d’arma blanca. La detenció ha tingut lloc a la zona d’aparcament situada darrere del Cementiri municipal després d’una persecució per part de vàries unitats policials i la reducció per la força del presumpte delinqüent per part de dos agents locals.

 

La Policia Municipal ha tingut coneixement de la presència del presumpte autor dels robatoris a les 8.45 hores. A través de l’emissora conjunta amb els Mossos d’Esquadra, s’intentava localitzat una persona autora d’una robatoris a una fleca de l’avinguda d’Eramprunyà, on havia robat uns 100 euros. Posteriorment, a les 12 hores, s’ha rebut una trucada del supermercat Consum del carrer de Sant Lluís segons la qual el mateix individu, fent servir una arma blanca, havia intentat cometre, sense èxit, un robatori similar. Després del desplegament dels agents per la zona, a les 12.30 h, una patrulla de la Policia Municipal ha identificat el presumpte atracador a l’avinguda de Joan Carles I i s’ha procedit a la seva detenció.

 

En aquests moments s’estan tramitant les diligències de la detenció i el detingut ha estat traslladat a l’Hospital de Viladecans per una ferida a la mà, de la qual es desconeix l’origen.

Vídeo: Marc Farré

Els Mossos d’Esquadra celebren el seu dia Begues ha estat el municipi on s’ha fet el Dia de les Esquadres, acte on es va distingir la tasca d’algun agent de la policia local i de la unitat socioeducativa de l’Ajuntament

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica de Gavà han celebrat el Dia de les Esquadres, una jornada que serveix per reconèixer els mèrits de molts agents i persones vinculades a la tasca policial, tant del propi cos, com dels cossos de seguretat municipal. En aquesta ocasió, la Diada s’ha celebrat a Begues, que pertany a l’àrea de Gavà. Com sempre, l’acte va servir per reunir els diversos cossos de seguretat que treballen sobre el territori: Mossos, policies locals, Policia Nacional i Guàrdia Civil. També hi assistiren representants de l’Ajuntament de Gavà i d’altres municipis del voltant, així com el Delegat Territorial de la Generalitat, Fernando Brea. Agents de la policia local de Gavà i personal del departament d’educació del nostre ajuntament van rebre algunes de les felicitacions. Per al tinent d’alcalde l’àmbit de seguretat José Obispo ha lloat “la tasca que s’ha fet” i ha destacat “la intensa col·laboració existent entre la Policia Local i els Mossos”.

 

L’acte també va servir per fer balanç del 2012 en què, segons ha explicat el Delegat Territorial de la Generalitat, Fernando Brea “els índex de delictes de furts i de faltes estan descendint a Catalunya en general la qual cosa demostra la gran tasca que fan els mossos en coordinació amb els agents locals i les forces de seguretat de l’estat.”

 

Per a l’inspector de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos a Gavà, Antoni Blanco, “la col·laboració és la clau. Parlem d’un únic territori i el camí és tenir una mateixa policia coordinada per respecte a la societat i per treballar per les persones”.

 

L’acte va cloure amb l’Himne Nacional de Catalunya i una fotografia de família amb tots els agents i persones que han rebut felicitació per part dels Mossos.

 

La Policia Municipal de Gavà informa els conductors dels elements de seguretat passiva.

Campanya policial sobre seguretat passiva per prevenir accidents Fins el dia 22 de setembre, els agents de la Policia Municipal conscienciaran els conductors de la necessitat i obligació de fer servir cinturó, casc o cadires per a infants

La Policia Municipal de Gavà ha engegat una campanya preventiva sobre la necessitat i obligació de fer servir els anomenats elements de seguretat passiva dels vehicles, és a dir, cinturons, cascs i cadiretes per a infants.

 

La iniciativa vol fer especial incidència en els pares i les mares que porten els seus fills/es a escola en el vehicle particular. D’aquí que els agents instal·laran punts de control propers als llocs d’entrada i sortida de centres escolars per sensibilitzar els conductors de la importància de portar als menors de la manera adequada per garantir la seva seguretat.

 

Els agents també informaran de les xerrades i activitats que porta a terme la Policia Municipal per prevenir els accidents de trànsit als carrers de la ciutat, com ara cursos d’educació viària per a infants i joves, xerrades per a la gent gran, etcètera.

 

La campanya finalitzarà el 22 de setembre, coincidint l’inici de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema “Aire net - Fes el pas!”, la Setmana de 2013 proposa una cerca de noves formes de mobilitat per avançar cap a un transport més sostenible, segur i saludable. Amb diferents iniciatives, s’incidirà en què un canvi en la manera de desplaçar-se permet a la ciutadania augmentar els nivells d’activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l’aire i prevenir els accidents de trànsit. Escollir el transport públic col·lectiu, caminar o moure’s en bicicleta en comptes d’agafar el cotxe pot ser una bona forma de protegir i millorar la salut.

El nomenament forma part de la modernització d'aquest servei

L’Ajuntament de Gavà es dota d’un nou Inspector en Cap de la Policia Local El nou cap del cos, Víctor Gibanel, prové de la Guàrdia Urbana de Barcelona, on era cap de la Unitat d’Informació i Documentació

D'aquí a poques setmanes, Víctor Gibanel Vega prendrà possessió com a nou Inspector en Cap de la Policia Local de Gavà. El nou cap del cos municipal prové de la Guàrdia Urbana, on des de 2010 té la categoria d’inspector i des de 2005 era el cap de la Unitat d’Informació i Documentació.

 

L’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, ha manifestat que la incorporació de Gibanel “vol potenciar l’estructura de comandament i millorar el funcionament de la Policia Local de Gavà”, i ha inscrit aquest nomenament “en el procés de modernització i desenvolupament d’un servei essencial per a la ciutat”. Balsera ha recordat, en aquest sentit, el projecte actualment en curs de construcció de la nova seu de la Policia Local, que s’ubicarà al barri de les Bòbiles i que “marca un horitzó clar d’aposta pel cos municipal de policia com un referent de servei i seguretat”.

 

L’alcalde també ha volgut destacar expressament la “llarga trajectòria, l’experiència i els coneixements” de Víctor Gibanel, i ha manifestat la seva confiança en què “aportarà més valor i capacitat a la Policia Local de Gavà”.

 

Víctor Gibanel ha desenvolupat tota la seva carrera professional a la Guàrdia Urbana de Barcelona, on va ingressar el 1984. El 1990 va ascendir a Caporal i fins al 1994 va ser cap de l’Equip de Suport Tècnic Operatiu al districte de l’Eixample. L’any 1994 va assolir la categoria de Sergent, essent cap de torn a l’Eixample durant dos anys. Del 2001 al 2005 va ser cap del Departament d’Afers Interns i de la Unitat de Protecció d’Autoritats. El setembre de 2005 ascendeix a Sotsinspector, i des d’aleshores fins ara ha estat cap de la Unitat d’Informació i Documentació de la Guàrdia Urbana de Barcelona. L’abril de 2010 va assolir la categoria d’Inspector.

 

Víctor Gibanel és graduat en Criminologia i Política Criminal per la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona. Entre les seves titulacions ha fet cursos de Patrulles d’Accidents, Formació de Formadors, Protecció de Personalitats, Metodologia i Tècniques d’Informació, Gestió de Conflictes, Competències i Activitats Directives, Investigació de Delictes Informàtics, Dret Mediambiental i Gestió Estratègica de les Organitzacions de Seguretat. Ha estat professor a l’Escola de Policia de Catalunya.

 

Ha rebut nombroses distincions i condecoracions: Medalla d’Honor al Mèrit de la Guàrdia Urbana els anys 1994, 2007, 2008 i 2011; Ordre al Mèrit de la Guàrdia Civil amb distintiu blanc; Creu al Mèrit Policial del Cos Nacional de Policia amb distintiu blanc, i Creu al Mèrit Civil atorgada pel Ministeri de l’Interior, entre d’altres reconeixements.

José Obispo explica els detalls de l'operatiu.

La Policia Municipal i Mossos d’Esquadra impulsen l’operació Grèvol En marxa l’operatiu policial per incrementar la seguretat als comerços i carrers de Gavà durant la campanya de Nadal

La Policia Municipal juntament amb els Mossos d’Esquadra, han posat en marxa el Programa Operatiu Estacional Grèvol, amb motiu de la proximitat de les Festes de Nadal. Aquest programa, que és extensiu a tot Catalunya, té l’objectiu d’intensificar la presència policial en els principals eixos i zones comercials per prevenir els fets delicitius, sobretot furts i robatoris en els establiments i zones comercials més concorregudes durant aquestes dates.

 

Segons el tinent d’alcalde de l’Àmbit de Governació, Mobilitat i Manteniment de la Ciutat, José Obispo, “des del 5 de desembre fins al 13 de gener la presència policial serà molt més evident als carrers comercials amb patrulles mixtes a peu o bé de Policia Municipal o Mossos d’Esquadra. L’objectiu és oferir una major protecció a la zona comercial i que tant els comerciants com el conjunt de la ciutadania tingui una major sensació de seguretat”.

 

L’operatiu Grèvol consisteix en la presentació de la campanya de seguretat a diferents entitats comercials de Gavà, com ara, l’Associació de comerciants i veïns Magdalena Trias i Gaudí, els mercats municipals, la Unió de Botiguers i el Centre Comercial Barnasud, i l’increment dels patrullatges a peu per les zones comercials, que es mantindrà fins al 13 de gener, coincidint amb l’inici de l’època de rebaixes. “Els agents de la Policia Municipal i els Mossos tindran un contacte permanent amb els comerciants, que podran requerir immediatament la presència policial davant de qualsevol incident o sospita”.

 

Durant aquestes dates, la Policia Municipal de Gavà en coordinació  amb els Mossos d’Esquadra també intensificarà la vigilància en els esdeveniments nadalencs amb més afluència de públic i en diferents punts de la xarxa viària per prevenir conductes de risc al volant.

 

D’altra banda, el 9 al 22 de desembre, la Policia Municipal portarà a terme a la ciutat una campanya de control d'alcoholèmies i consum d'estupefaents. De manera coordinada amb la resta de policies de Catalunya, es desenvoluparan controls preventius en llocs aleatoris i en horaris de matí, tarda i nit, seguint pautes del Servei Català de Trànsit dintre del pla preventiu d'aquest any en la lluita contra la sinistralitat viària.

La planta baixa d'aquest edifici acollirà la comissaria.

Obert el procés per adjudicar la construcció de la nova Comissaria La nova seu de la Policia Municipal s‘ubicarà en la planta baixa de l’edifici d’habitatges dotacionals del carrer de la Llenya, a Les Bòbiles, i podria ser operativa a començaments de 2015

La Junta de Govern Local ha obert el procés d’adjudicació de les obres de construcció de la nova Comissaria de la Policia Municipal de Gavà. Els terminis estableixen que els treballs s’adjudiquin el proper mes d’abril i que al maig ja puguin iniciar-se. Segons les previsions, la nova Comissaria podrà entrar en servei a començaments de 2015.

 

La construcció de la nova Comissaria de la Policia Municipal suposarà una inversió de 1.360.000 euros. D’aquests diners, 540.000 seran finançats per la Diputació de Barcelona, i la resta (820.000 euros) per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

Si bé en un principi les noves instal·lacions estaven contemplades en un edifici de nova construcció que s’havia d’aixecar al nou barri de can Ribes, el Govern municipal va decidir canviar el plantejament i ubicar-les en un edifici ja existent. La nova ubicació, al barri de les Bòbiles, permetrà abaratir els costos del projecte i accelerar el trasllat i la modernització del servei, actualment situat a la rambla de Maria Casas, en unes dependències més àmplies i modernes.

 

La nova seu de la Policia Municipal s’ubicarà així en la planta baixa de l’edifi d’habitatges dotacionals del carrer de la Llenya, al barri de les Bòbiles. Es tracta d’una part dels locals que la Fundació Família i Benestar Social, encarregada de la construcció i gestió dels habitatges, va lliurar en dret d’ús a l’Ajuntament, en contraprestació per la concessió del dret de superfície que regula la construcció i ús de l’edifici.

 

La nova Comissaria de la Policia Municipal es dividirà en dues ales diferenciades, segons la pròpia disposició de l’edifici, i en tres àrees de funcionament, segons les funcions que s’hi han de desenvolupar i el corresponent grau d’accés i control.

- Àrea d’accés públic, de 190,4 metres quadrats útils. Inclou les instal·lacions d’accés principal a l’edifici (porxo, vestíbul, sala d’espera, entrada a la zona de tramitació i serveis) i la zona de tramitació (atenció al públic, administració, oficines i secretaria, despatx del Cap d’oficina, sala racs informàtics i magatzem de material d’oficina / arxiu).

 

 - Àrea d’accés controlat, de 385,6 metres quadrats. Estarà formada per la zona de denúncies (sala d’espera/atenció a les víctimes i OAC/atestats), zona de control, comandament i planificació (CEDOR, sala de control, sala briefing, sala polivalent, serveis per a empleats, armer i racs, Oficina de planificació i suport, sala d’agents, sala de comandament, despatx del Cap de la Policia, i armaris d’instal·lacions) i dependències segures (sala de reconeixement, escorcoll, denúncies, cel·la d’homes, cel·la de dones i serveis per als detinguts).

- Àrea de Personal, de 384 metres quadrats. Acollirà vestidors, un espai de descans i lleure i zona de manteniment i instal·lacions (amb el magatzem de senyalització i manteniment i el local de calderes).

 

L’equipament es completa amb l’aparcament exterior per al parc mòbil de la Policia Municipal: 14 vehicles, 20 motocicletes i furgoneta d’atestats. També es reservaran cinc places per a vehicles retirats del carrers i un espai per a bicicletes del personal. L’aparcament també comptarà amb un punt de neteja i manteniment de vehicles.

Gibanel i Balsera en un moment de la seva trobada

Presentació oficial del nou Inspector en Cap de la Policia Local, Víctor Gibanel L’alcalde i alts càrrecs de l’Ajuntament mantenen una trobada per intercanviar les primeres impressions

Poques setmanes després d’haver pres possessió del seu càrrec, el nou Inspector en Cap de la Policia Local, Víctor Gibanel, ha mantingut una reunió amb l’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera. En aquesta primera trobada, a la que també ha assistit el tinent d’alcalde de Governació, Mobilitat i Manteniment de la Ciutat, José Obispo, el batlle gavanenc li ha exposat a Gibanel els objectius prioritaris que la ciutat espera d’ell, que passen, segons ens ha explicat el mateix Gibanel, per “lluitar contra la sensació d'inseguretat, encara que crec que no és molt negativa però tot el que es pugui millorar es millorarà, bàsicament són els objectius que vol tota la gent del poble”. Gibanel també ha afegit que “a banda d’aquest objectiu principal, també treballaré en tots els temes que afecten al municipi, ja sigui la platja, la muntanya, el dia a dia de la ciutat, etcètera”.

 

Joaquim Balsera, de la seva banda, ha manifestat que la incorporació de Gibanel “vol potenciar l’estructura de comandament i millorar el funcionament de la Policia Local de Gavà”, i ha inscrit aquest nomenament “en el procés de modernització i desenvolupament d’un servei essencial per a la ciutat”. L’alcalde també ha volgut destacar expressament la “llarga trajectòria, l’experiència i els coneixements” de Gibanel, i ha manifestat la seva confiança en què “aportarà més valor i capacitat a la Policia Local de Gavà”.

 

Després d’aquesta reunió, Gibanel ha estat presentat per Balsera a una selecció d’alts càrrecs de l’Ajuntament per tal de mantenir un primer intercanvi d’impressions. Gibanel, després d’aquestes trobades, ha destacat als mitjans de comunicació locals que “la meva intenció és treballar per Gavà i pels gavanencs, i treballar amb molta il·lusió i amb molta força per donar la qualitat de vida que ens demana la gent”. També ha explicat que abans de venir a treballar a Gavà ja coneixia la nostra ciutat “pel tema de les platges i del poble, he vingut moltes vegades i molt sovint ja que m’agrada molt, és una gran ciutat”.

Gibanel ja ha pres possessió del seu càrrec i també s’ha presentat a la majoria de policies gavanencs, i de fet ens explica que “m’he presentat ja a tots els torns i a partir d’aquí la idea és conèixer a tota la plantilla, però la meva percepció del temps que porto aquí és molt positiva i treballaré colze a colze amb tots ells per millorar la qualitat de vida de la gent del poble”.

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>

bannerpdf

Això és gavatv.cat

10 anys de l'Espai Maragall

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Marc Grau - "Eden of love"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.