Text de cerca: Resultats trobats: 947
Etiqueta: Política Ordre

L'Espai Maragall va acollir l'espectacle.

Música a favor del dret a decidir L’Espai Maragall ha acollit aquest dijous el concert “Per tu, Catalunya” organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana

L’Espai Maragall de Gavà ha presentat, aquest dijous, el concert “Per tu... Catalunya!!” un espectacle musical que presentava, amb un fil conductor narratiu, una selecció de cançons catalanes tradicionals i actuals, interpretades per dos grans solistes de projecció internacional: Lluís Sintes i Inés Moraleda. A més, l’espectacle va comptar amb la col·laboració de dues corals de Gavà, la coral Sellarès i el cor infantil l’Amistat. S’hi va estrenar la sardana “Per tu, Catalunya,” del gran compositor Salvador Brotons, i l’obra Catalunya, nostra pàtria, del compositor Albert Moraleda.

Joan Ridao.

Joan Ridao presenta a Gavà el seu llibre “Contra la corrupció” L’acte, on el propi Riado exposarà aquest assaig on reflexiona sobre el conflicte entre l’ètica i el poder, es farà aquest dijous a l’AAVV del Centre

Aquest dijous, a les 19.30hores, el jurista i ex diputat d’ERC, Joan Ridao, presentarà a Gavà,  el seu llibre “Contra la corrupció”. L'acte, que organitza el col·lectiu La Mata de Jonc i la llibreria Arc Voltaic, es durà a terme al local de l'Associació de Veïns del Centre, C. de Salvador Lluch, 6 (al costat del Mercat Municipal).

 

L’assaig esdevé una reflexió sobre el conflicte entre l’ètica i el poder. L’obra planteja que “en un context d'empobriment democràtic en el que la sensació generalitzada és que la política és cada dia més l'art de l'engany, la corrupció flota en el seu propi líquid amniòtic: una cultura forjada en les darreres dècades i que ha convertit el diner en el principal patró de comportament. A més, la contumàcia en delinquir i la gravetat d'alguns episodis han contribuït a estendre una espècie de fatalisme ètic, la sensació de que no hi ha un pam de net”.

 

Joan Ridao parla dels diferents factors que hi contribueixen a aquesta percepció, fent una anàlisi sobre la corrupció a la nostra societat.

Joaquim Colominas presenta “Per la bona política” L’acte tindrà lloc aquest dijous, a partir de les 18.30 hores, al Museu de Gavà

Els baixos del Museu de Gavà acolliran, aquest dijous, a partir de les 18.30 hores, l’acte de presentació del llibre “Per la bona política”, a càrrec del seu autor Joaquim Colominas, un assaig en defensa de la bona política, a la recerca de solucions: d'una banda, amb les reflexions de Jaume López, Albert Serra, Francesc Torralba i Àngel Castiñeira; de l'altra, amb les respostes d'una vintena d'experts a un qüestionari sobre regeneració política.

 

El llibre “vol donar resposta a l’actual clima de desconfiança que regna entre la ciutadania, una tendència estesa en la majoria de democràcies occidentals que s’ha agreujat amb la crisi econòmica, amb les males pràctiques d’alguns dirigents públics i naturalment amb els escàndols de corrupció. Per això, cada vegada es reclama més transparència, més respostes i més accions que resolguin els problemes dels ciutadans”.

 

“Per la bona política” recull propostes i mesures per assolir un sistema polític més representatiu, més participatiu, més transparent i, en definitiva, més democràtic.

Raquel Sánchez  va participar de la trobada

Gavà a la VIII Trobada d'alcaldes de PIMEC L’Alcaldessa Raquel Sánchez hi ha participat al costat d’una trentena més d’homòlegs del Baix Llobregat i de L’Hospitalet

Raquel Sánchez ha participat al costat d’una trentena més d’alcaldes, alcaldesses regidors i regidores del Baix Llobregat i l’Hospitalet en la VIII Trobada d'Alcaldes de PIMEC, una reunió que va estar presidida per Ramón Pons, president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet. En el decurs de la trobada, Pons va presentar les propostes de la patronal perquè el teixit empresarial del territori sigui més competitiu i el Baix Llobregat i L’Hospitalet continuïn sent motors econòmics de Catalunya. En aquest sentit, va insistir en la necessitat de “signar acords en matèria de morositat, potenciar la col·laboració entre els sectors públic i privat lluitar contra l’economia submergida, implantar definitivament de la ‘finestreta única’ empresarial, fer arribar fibra òptica a tots els polígons o mancomunar en l’àmbit comarcal els serveis de Promoció Econòmica”, entre altres mesures.

 

La contractació pública va ser uns dels temes centrals de la trobada, ja que “a banda de satisfer unes necessitats de proveïment del sector públic, també genera un impacte rellevant a l’economia del territori i, en funció de com s’orienta, pot suposar augments de l’ocupació i una disminució de les xifres de població aturada als diferents municipis”, assenyalava Ramón Pons. També s’assegurava que “el Baix Llobregat és un dels motors de desenvolupament, progrés i competitivitat de Catalunya amb infraestructures de gran importància per a Barcelona com l'aeroport o la zona portuària, que en fan un emplaçament de gran potencial territorial com a plataforma logística privilegiada”.

 

En aquest context, el president de PIMEC Logística, Ignasi Sayol, i el vicepresident de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler, van presentar les infraestructures necessàries per a la competitivitat de les pimes del territori, destacant, en primer lloc, la necessitat de finalitzar les obres viàries iniciades com “la connexió de Sant Andreu de la Barca amb Castellbisbal, la variant de la C-245 a Sant Boi de Llobregat, la variant B- 24 de Vallirana o el Quart Cinturó B-40”.

 

L’entitat també proposa accessos viaris al Port de Barcelona i un vial Port – Aeroport, així com potenciar el transport de mercaderies per tren amb l’objectiu de disminuir la congestió de vehicles i els nivells de contaminació, entre altres propostes.

Ibáñez penjant un dels seus cartells.

Miguel Ángel Ibáñez: “Farem una campanya propera” L’alcaldable d’aquest partit per Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, explica que “durant aquests dies estarem amb una oficina mòbil donant voltes pels barris”

Amb el lema “Gavà pide cambio”, Ciutadans arrenca la campanya per a les eleccions municipals del 24 de maig a la nostra ciutat. L’alcaldable, Miguel Ángel Ibáñez que, aquesta nit, a l’igual que la resta de candidats, ha protagonitzat la tradicional enganxada de cartells, ha assegurat que “la llista que encapçalo estarà aquests dies pels barris per explicar, de manera propera, les nostres propostes a la gent i escoltar també el que ens han de dir”.

 

Ibáñez ha explicat que “per aquesta raó només farem 2 actes com a tals, la resta del temps el dedicarem a passejar-nos per tota la ciutat amb una oficina mòbil per estar al costat de la gent, perquè pensem que això és el que cal fer en aquests moments”.

ERC

Andreu Pérez amb un dels seus cartells.

Andreu Pérez: “ERC som l’opció vàlida pel canvi” Esquerra Republicana de Catalunya demana el suport de la bona gent de Gavà d’esquerres i sobiranista

Amb el lema “Decidim un nou Gavà”, ERC a Gavà també ha dedicat la nit a penjar pancartes i cartells per la ciutat. L’alcalde d’aquest partit que, durant aquests dies abans dels comicis muntarà carpes informatives diàriament a diferents indrets del municipi, Andreu Pérez, s’ha mostrat “optimista” perquè, segons precisa “les enquestes ens auguren, en principi, uns bons resultats”, i ha demanat el vot el proper 24 de maig dient: “demanem el suport de la bona gent de Gavà d’esquerres i sobiranista. Volem concentrar el vot al màxim ja que considerem que és la única opció vàlida i possible per fer un canvi en aquest poble”.

CiU

La candidatura de CiU aquestes eleccions.

Ramon Castellano: “estem preparats per assolir el canvi” La militància de CiU Gavà es va reunir a la seu del partit per començar aquesta campanya que afronten amb "energia i il·lusió”

CiU també s’ha mobilitzat aquesta nit en la tradicional enganxada de cartells i pancartes per demanar el vot. Amb el lema. “Som el canvi. Amb tu fem camí” l’alcaldable de la federació ha explicat que la candidatura que encapçala afronta aquesta cursa electoral “carregada d’il·lusió i optimisme” i “d’entrada, aquesta nit en què la nostra militància s’ha mobilitzat, intentarem arribar a tot el terme municipal perquè la ciutadania ens conegui i sàpiga que nosaltres defensem el canvi que necessita el nostre ajuntament”.

Nicolás Sanz atenent la premsa local.

Nicolas Sanz: “Farem polítiques de suport de 0 a 100 anys” El candidat d’ICV-EUiA-Pirates- Movem Gavà, Nicolás Sanz, ha explicat, aquest cap de setmana, les seves propostes d’ajut a famílies, infants, joves i gent gran

ICV-EUiA-Pirates de Catalunya- Movem Gavà segueix aquets dies fent campanya pera les eleccions del 24de maig. L’alcaldable d’aquesta formació, Nicolas Sanz, ha volgut concretar,aquest cap de setmana algunes de les propostes que defensen i que van encaminades a "estar al costat de tots els gavanencs i gavanenques en totes les etapes de la vida, dels 0 als 100 anys”.

Així, Sanz, ha assegurat que “lluitarem perquè hi hagi més escoles bressol públiques a la ciutat, per la gratuïtat progressiva dels llibres de text de text als centres públics i incentivarem les polítiques de participació juvenil a través d’una app. També acompanyarem les famílies que tenen persones al seu càrrec perquè, a dia d’avui, amb les moltes retallades que els governs de CiU i PP han fet en matèria de dependència, creiem que és més important que mai que ajudem aquestes persones perquè puguin tirar endavant amb aquestes difícils situacions”.

CiU

Rafanell atenent la premsa.

Antoni Rafanell: “Apostem per la integració de les cultures” El número de la llista de CiU a les municipals per Gavà ha participat aquest diumenge de la Romeria de la Cruz

El número 2 de la candidatura de Convergència i Unió a les eleccions municipals del 24 de maig va participar, aquest diumenge dels actes festius de la Romeria de la Cruz organitzada, un any més pel Centro Cultural Andaluz de Gavà a la zona lúdica de can Llonch, a La Sentiu. Antoni Rafanell va defensar, davant la premsa local, “aquesta mena d’actes festius perquè són molt macos i alegres i esdevenen una mostra d’interculturalitat. Des de CiU estem a favor de lluitar per la integració de les cultures. És un dia per gaudir i estem molt contents de ser-hi”.

Andreu Pérez fent campanya a Can Pere Bori.

Andreu Pérez: “l’educació és una de les nostres prioritats” L’alcaldable de d’ERC per Gavà aquestes municipals ha explicat que, entre d’altres compromisos, “lluitarem perquè el nou Institut Bruguers sigui una realitat”

L’alcaldable de d’ERC per Gavà  va estar divendres al mercat provisional de la plaça de Batista i Roca,i va explicar els principals punts sobre educació. Pérez ha assegurat que “reclamarem a la Generalitat el nou IES Bruguers, vigilarem que mantenen obert l’escola Joan Salamero i que es farà l'Institut-Escola de Gavà Mar. També potenciarem el Pla Educatiu de Ciutat”.

 

Durant el cap de setmana, el cap de llista republicà també ha presentat les propostes sobre medi ambient que passen, entre d’altres coses, “per aprovar el Pla Especial del Patrimoni Natural de Gavà, reclamar que el Garraf sigui declarat Parc Natural, millorar el tram final de la riera dels Canyars i fer un pla d’eficiència energètica”. Pérez també ha concretat alguns dels seus compromisos a Gavà Mar com “la millora del transport públic i la rehabilitació del Centre Cívic”, i pel que fa a La Sentiu, que va visitar diumenge participant en la Romeria de la Cruz, es proposa “millorar l’accessibilitat al barri i estudiar la viabilitat de reobrir el centre d’informació de Can Llong”.

Ibáñez penjant un dels seus cartells.

El regidor i exmilitant d’ICV, Javier G. Galcerán, dóna suport a Ciutadans El regidor ha fet públic el seu suport a la candidatura que encapçala Miguel Ángel Ibáñez per les municipals del 24 de maig

Javier G. Galcerán ha manifestat que el candidat a l’alcaldia de Gavà, Miguel Ángel Ibánez “és la persona idònia en aquests moments en aquesta etapa que s’obre políticament a Gavà, a Catalunya i a Espanya per sortir de la crisi, per les seves característiques personals és una persona capaç d’unir i no de separar, només la unitat farà possible sortir de la crisi”.

 

Galcerán ha afegit que “en la meva experiència com a regidor aquests 8 anys he vist que compartim la mateixa sensibilitat a nivell ambiental i les solucions que necessitem per el futur que tots volem”.

Parés jugant al dòmino amb un grup d'usuaris del Casal del Centre.

Els populars presenten les propostes per a la Gent Gran L’alcaldable d’aquesta formació a Gavà, Mónica Parés, ha assegurat que “farem tot el possible perquè el col·lectiu de la gent gran no se senti abandonat”

L’alcaldable del PPC a Gavà, Mónica Parés, ha visitat, aquest dilluns, els casals de la gent gran on ha concretat algunes de les seves propostes electorals adreçades aquest col·lectiu. Parés ha precisat que aplicaran "bonificacions noves, com ara als vidus i vídues i es promourà l’envelliment actiu i saludable amb més activitats a l’aire lliure i més circuits biosaludables on tots ells i elles puguin fer els seus exercicis diaris”.

 

Parés també proposa que "els casals esdevinguin espais polivalents on també hi acudeixi la gent jove i puguin conversar, compartir experiències i, fins i tot, actuar com un banc del temps”.

 

Una altra de les preocupacions dels populars és crear centres de respir per tenir cura dels qui tenen cura de la gent gran o de persones amb discapacitat. Es tracta, segons Parés, de “llocs on es podrà deixar a la persona durant unes hores perquè el cuidador pugui tenir una mica de temps lliure”.

 

La cap de llista del PPC també ha volgut fer “una menció especial a aquelles persones grans que pateixen maltractaments i que sovint queden en l’oblit. Demanem que davant aquestes situacions les administracions, en col·laboració amb els cossos de seguretat, hi donin un major suport”.

Andreu Pérez fent campanya aquest dilluns a Gavà.

Els republicans presenten les seves accions econòmiques L’alcaldable d’aquesta formació a Gavà, Andreu Pérez proposa reactivar l’antiga caserna de can Torelló com a espai de negocis vinculat amb la tecnologia

ERC Gavà ha estat fent campanya, aquest dilluns, instal·lant la seva carpa a l’avinguda Eramprunyà. Aquí, el seu alcaldable, Andreu Pérez Lorite ha concretat algunes de les propostes electorals en matèria econòmica, i d’entre les que destaquen, “la creació d’un consell econòmic on hi formaria part l’ajuntament, empresaris i sindicats” i “l’impuls de l’espai ocupat per l’antiga caserna de can Torelló, actualment en desús, com a espai d’innovació, creant ocupació de qualitat, ja que esta estratègicament situada al costat de la C-32, a pocs minuts del campus de la UPC de Castelldefels, al costat del centre de control aeri d’Aena i perfectament connectat amb l’aeroport i el port. Crec que té un potencial enorme i per això cal buscar finançament, especialment a través dels fons europeus”.

 

També es proposa “integrar la planificació econòmica local a la planificació urbanística a fi de dimensionar correctament els creixements urbans del futur a mig terme” i "l’impuls d’accions per promoure el comerç, la plena ocupació i l’emprenedoria, els nous jaciments d’ocupació i l’activitat de la pagesia".

Raquel Sánchez ha explicat les seves propostes a peu de carrer.

Raquel Sánchez: “impulsar l’economia i crear ocupació és una de les meves prioritats” El PSC proposa, entre d’altres coses, crear un centre de recursos per a l’ocupació, un nou parc empresarial i incentius a l’emprenedoria

L’alcaldable del PSC, Raquel Sánchez, ha presentat aquest dimarts les propostes econòmiques de campanya de la seva candidatura per Gavà. Sánchez ha assegurat que “crear ocupació i potenciar la indústria, el comerç i l’emprenedoria és una de les nostres línies bàsiques d’actuació per als propers 4 anys” .

Sánchez és conscient que "encara no hem sortit de la crisi i, per tant, des dels ajuntaments, tot i tenir limitades les competències, hem de fer tot allò que sigui possible per generar promoció econòmica i ajudar a crear ocupació de qualitat”. En aquest sentit, la cap de llista socialista ha recordat que “el govern actual ja ha demostrat que, amb inventiva i esforç, es poden tirar endavant iniciatives que van en aquesta direcció com ha estat el programa 6+6 que tinc intenció de reeditar” i ha explicat que “per ajudar a cercar feina, especialment als col·lectius que, segons les estadístiques tenen més dificultats, com els joves i els majors de 45 anys, crearem un centre de recursos per a l’ocupació al nucli urbà amb serveis d’assessorament i formació en consonància amb les necessitats de les empreses. També fomentarem l’autocupació i l’emprenedoria amb nous incentius”.

 

Per a l’alcaldable del PSC a Gavà, “també cal apostar per accions on educació i empresa vagin de la mà, per això es reforçaran programes d’èxit com el Gavà Talent Factory”.

 

Pel que fa a la indústria, Sánchez ha recordat que “el nostre terme, per la seva ubicació estratègica a nivell metropolità i català, és molt atractiu per atraure inversió i, per això, s’incrementarà en un 60% la superfície per aquestes activitats amb sectors com els Joncs i Matabous”.

Coto i Parés, aquest matí en el mercat setmanal de Gavà

José Antonio Coto: “el PP és un partit renovat que és el referent dels joves a Gavà” El president de Noves Generacions del PP a Catalunya recolza a l’alcaldable gavanenca popular, Mónica Parés

El president de Noves Generacions del Partit Popular (PP) a Catalunya i diputat en el Parlament català, Jose Antonio Coto, ha visitat aquest matí el mercat setmanal de Gavà per recolzar a l’alcaldable popular a la nostra ciutat, Mónica Parés. Coto ha centrat el seu discurs en les polítiques de joventut del seu partit i ha començat defensant el caràcter renovador de la llista popular gavanenca atenent al fet que “Mónica Parés és una candidata nova, i a diferència dels altres candidats, que molts ja estaven en el consistori, nosaltres som un partit renovat a Gavà i per tant som els referents dels joves en aquest cas”.

Ja en matèria de joventut, Coto ha recordat que “l’atur juvenil a Espanya ha baixat un 21% des de que el Partit Popular és govern, i el nostre objectiu és que això que ha passat al conjunt d’Espanya passi també a Gavà”. Com a propostes més destacades en aquest àmbit, el diputat ha explicat que el PP vol que Gavà “deixi de ser una ciutat dormitori i que sigui referent econòmic del Baix Llobregat; que hi hagi una tarifa integral de transport a tota la província de Barcelona per tal que els joves es puguin traslladar als mateixos preus que costa el Metro de Barcelona; que es posi en marxa un carnet jove de l’Ajuntament de Gavà on se’ls informi d’ofertes de treball o d’esdeveniments; i finalment que es posi en marxa un lloguer que afavoreixi que els joves puguin emancipar-se quan no tinguin la renda mínima i que per tant puguin tenir un ajut directe de l’Ajuntament de Gavà, una cosa que mai s’ha fet en totes aquestes dècades de govern socialista i que, vist el que han fet tots aquests anys els socialistes i vist les propostes dels independentistes, només es podrà aconseguir amb la nostra futura alcaldessa”.

Coto també ha apostat per les noves tecnologies com a via de comunicació amb els joves, i en aquest sentit ha denunciat que “no pot ser que tinguem un Ajuntament que continuï utilitzant la carta quan hi ha noves eines com el WhatsApp, per tant demanem que el WhatsApp sigui la via de comunicació directa entre els joves i l’Ajuntament per fer-los arribar tota la informació que pugui interessar a un jove de Gavà”.

Mónica Parés ha destacat de la seva banda que “Gavà no és aliena al problema que té la joventut a Catalunya i a Espanya, i per tant es necessiten polítiques efectives tant per formació, ocupació, emancipació, habitatge, esport, oci i transport”.

Parés ha comparegut davant dels mitjans de comunicació amb el numero 7 de la seva llista, Sergio Ojeda, que és el membre més jove de la candidatura popular a Gavà.

Pérez i el seu número 2, Albert Massana, preparant globus

ERC demana l’aturada del Pla de Mobilitat Andreu Pérez, l’alcaldable republicà a Gavà, reparteix propaganda electoral davant de la Font Groga

L’alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya de Gavà, Andreu Pérez, es va situar ahir juntament amb el seu equip a la cantonada davant de la Font Groga per repartir propaganda electoral. Pérez va poder explicar directament a la ciutadania els principals punts del seu programa electoral, a la vegada que va repartir merchandising del partit com ara globus o clavells.

Un d’aquests punts és el que fa referència al Pla de mobilitat, un Pla que Pérez assegura que “aturarem perquè considerem que s’ha de reiniciar un altre cop per tal que els veïns puguin decidir en cada àmbit que els pertoqui”. Pérez també ha parlat del barri de Les Colomeres recordant que “creiem que és una necessitat bàsica l’ampliació de les voreres allà on sigui possible”.

Sánchez, amb els veïns d'Ausiàs March

El PSC proposa mesures per aturar les actuacions incíviques en el barri d’Ausiàs March L’alcaldable socialista, Raquel Sánchez, visita el barri per explicar directament als ciutadans les seves propostes

L’alcaldable del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Gavà, Raquel Sánchez, va visitar ahir a la tarda el barri d’Ausiàs March. La plaça del Pare Poveda va ser l’indret escollit per l’equip socialista per explicar directament a la ciutadania quines són les propostes del partit per aquest barri.

Les qüestions socials van acabar estant molt presents en un barri tan castigat per l’atur. Els veïns li van explicar a Sánchez els problemes pels quals estan passant, i l’alcaldable va reaccionar assegurant que “hem d’atendre aquestes noves situacions i aquestes noves necessitats, hem de continuar transformant la ciutat però no només en aquelles grans infraestructures que reivindiquem com ara l’Institut Bruguers o l’Hospital de Viladecans, sinó que hem de cuidar la pell de la nostra ciutat, i la pell de la nostra ciutat són els carrers i els barris”. Sánchez va insistir en aquesta línia recordant que el programa socialista aposta perquè “tots els barris tinguin els mateixos estàndards de qualitat”.

L’alcaldable del PSC també va parlar d’incivisme, un tema “que preocupa molt al barri d’Ausiàs March i que hem d’abordar amb seriositat i contundència”, i com a recepta va proposar “una combinació de pedagogia, més neteja, sancions i més presencia policial, només d’aquesta manera aconseguirem minimitzar aquestes conductes incíviques que tant ens molesten i ens irriten”.

Sánchez va demanar el vot als veïns del barri tot recordant que per tirar endavant aquestes propostes “és imprescindible i necessari que el proper govern pugui gestionar l’Ajuntament d’una manera forta i sòlida”.

Ibáñez durant la seva intervenció a Gavà Mar.

C’s presenta les seves propostes electorals per Gavà Mar L’alcaldable d’aquest partit a la ciutat, Miguel Ángel Ibáñez ha parlat de construir una base nàutica, millorar el manteniment dels carrers i regularitzar l’aparcament

L’alcaldable de C’s a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, ha estat aquest dimarts fent campanya a Gavà Mar. Una trentena de persones, entre els quals, hi havia el regidor i exmilitant d'ICV-EV, Javier García Galcerán i el regidor del PPC, Sergio Engli, van seguir aquest acte celebrat al centre cívic per escoltar les propostes  per al barri i que segons va precisar Ibáñez "són projectes molt planificats, aquest és el cas de la base nàutica, una instal·lació sense embarcacions de motor que tenim clar el que costaria, com es finançaria i la capacitat concreta de la que disposaria”.

 

Ibáñez també proposa “un pla de recollida d’aigües per evitar, com passa ara, les inundacions de carrers quan plou i, que donat el seu elevat cost, tindria una execució plurianual, per fases”. També en matèria de via pública, el cap de llista de Ciudadanos considera que “els pressupostos han d’incloure, obligatòriament una partida per al manteniment de tots els carrers del municipi, i s’ha de desenvolupar, juntament amb els veïns, un pla de racionalització i ordenació de l’aparcament, sobretot a l’estiu, per això proposem utilitzar com a zona d’estacionament espais de pineda lliures d’arbres i que hi hagi més presència policial per evitar infraccions i sancionar si convé”

El programa de C’s parla, també, de potenciar l’oficina municipal de seguiment de l’aeroport i de la incorporació del sector de La Marinada al Consorci de l’Espai Natural del Delta, entre d’altres

Castellano, davant la seva furgoneta electoral

Ramon Castellano carrega contra l’alcaldable d’ERC, Andreu Pérez El líder de CiU critica el darrer exemplar de la publicació periòdica dels republicans

L’alcaldable de Convergència i Unió (CiU) a Gavà, Ramon Castellano, ha carregat aquest matí contra ERC i el seu número 1, Andreu Pérez. Castellano ha “lamentat que forces polítiques com ERC utilitzen el butlletí que editen com a partit no per fer propostes sobre el seu projecte per tal que la gent confiï en ells sinó per atacar altres forces polítiques, com ara el PSC, el PP, o a nosaltres, que és en aquest cas al que jo dono resposta”.

Castellano s’ha mostrat contundent en assegurar que “el senyor Pérez Lorite i Esquerra Republicana parlen de realitats que no són reals, i per tant falten a la veritat i menteixen, es posen en qüestions internes de partits polítics, de qui és militant i qui no és militant o de què fem o què deixem de fer”. Castellano ha fet també “una crida al senyor Pérez Lorite per tal que mantinguem tots la prudència i que oferim a la ciutadania allò que la ciutadania ens demana, és a dir, propostes reals i projectes per tal que després puguin decidir”. L’alcaldable de CiU ha avançat a més que “a Convergència i Unió no pensem entrar en una campanya electoral per atacar i discutir-nos els uns amb els altres”.

Nicolás Sanz explicant el seu projecte a peu de carrer.

El candidat d’ICV-EUiA-P-MG, presenta les seves propostes per infants i joves Nicolás Sanz, alcaldable de la coalició, proposa la creació de noves escoles bressol públiques i de qualitat

L’alcaldable d’Iniciativa per Catalunya, Esquerra Unida i Alternativa, Pirates de Catalunya, Movem Gavà, ha presentat aquest matí les propostes del seu programa pels propers quatre anys a Gavà.

 

Nicolás Sanz ha destacat dues línies de treball en matèria d’educació “treballarem per a la creació de noves Escoles Bressol públiques i de qualitat i implantarem progressivament la gratuïtat dels llibres de text a les escoles de primària i als instituts públics”.

 

Respecte a las polítiques de joventut, l’alcaldable d’ICV-EUiA-P-MG ha destacat que “desenvoluparem una aplicació mòbil per fomentar la divulgació i la participació juvenil”.

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

bannerpdf

Això és gavatv.cat

10 anys de l'Espai Maragall

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Marc Grau - "Eden of love"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.