Text de cerca: Resultats trobats: 9
Etiqueta: Plataforma Gavà Solidària Ordre

Material recollit pel PSC de Gavà aquest dissabte a Barnasud.

EL PSC recull mitja tona d’aliments per a Gavà Solidària L’Agrupació local es va mobilitzar, dissabte, al centre comercial Barnasud, per recopilar menjar i material escolar per a les famílies amb menys recursos

L’Agrupació local del PSC de Gavà ha aconseguit recollir 553 quilos d’aliments i material escolar divers durant la jornada solidària de dissabte al centre comercial Barnasud. Per al PSC “l'estiu és el moment clau per a la recollida i distribució d'aliments, en tant que la actual situació socio-econòmica fa que les famílies amb pocs recursos es trobin en mig d'un període complicat, i també sense beques menjador”.

 

Des del PSC expressen la voluntat de “sumar-nos a la feina que fan a diari diverses entitats de Gavà i posar el nostre punt de voluntariat més actiu, tot col·laborant amb aquesta jornada de recollida”.

 

Recordem que la Plataforma Gavà Solidària, en la qual hi participen entitats ben diferents, desenvolupa accions diverses, per tal de recaptar ajuts i afavorir a les persones que es troben en situació desfavorida a la nostra ciutat.

Apolonia Herrera ha  presentat les activitats amb membres de Creu Roja i del Club Beisbol Gavà

La Plataforma Gavà Solidària es mobilitza al juliol per aconseguir material escolar L’entitat solidària gavanenca organitza diverses accions en col·laboració amb entitats com Creu Roja o el Club Beisbol Gavà

La Plataforma Gavà Solidària organitza durant tot el mes de juliol diverses activitats per tal d’aconseguir material escolar pels infants més necessitats de la nostra ciutat. L’entitat solidària gavanenca engega aquestes iniciatives en col·laboració amb diverses organitzacions, algunes d’elles vinculades al món solidari però d’altres que no pertanyen a aquest àmbit i que s’han volgut sumar a aquesta campanya. És el cas, per exemple, del Club Beisbol Gavà, que organitza un torneig solidari el dissabte 6 de juliol en el que “cada persona que vulgui entrar, inclosos els mateixos participants dels equips que disputin el torneig, aportarà cinc euros a canvi d’una beguda i un entrepà”, segons explica Víctor Serrano, jugador de l’equip sènior del Club Beisbol Gavà. El torneig no tindrà caràcter competitiu i “no hi haurà guanyadors ni perdedors, serà només per passar el dia”. Aquest torneig es jugarà des de les deu del matí fins les vuit del vespre, i el 100% de la recaptació servirà per comprar material escolar, una compra que en aquest cas gestionarà directament el mateix club esportiu gavanenc.

 

De la seva banda, Creu Roja ha organitzat un altre torneig a la Zona Esportiva de Can Tintorer, en aquest cas de futbol 7, del qual donaran a la Plataforma el 20% del que es recapti. Manuel Jerez, que és coordinador de la Creu Roja a Gavà, aclareix però que “en realitat el 100% de la recaptació anirà destinat a objectius solidaris gavanencs, ja que el 80% restant es quedarà a Gavà per poder fer projectes de crisi per ajudar a persones que estan patint ara mateix precarietats econòmiques”. El torneig, que és el cinquè que l’entitat organitza a Gavà, es disputarà dissabte 6 i diumenge 7 de juliol, i per inscriure’s cal comprar 4 números del Sorteig de l’Or de la Creu Roja a un preu de 5 euros cada numero. Els equips tindran com a màxim 10 persones, i el dissabte es jugarà tota la fase classificatòria, mentre que el diumenge es disputaran les semifinals i la final.

 

Apolonia Herrera, que és tinenta d’alcalde de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Gavà, ha agraït “a les entitats del tercer sector, entitats esportives i les persones particulars de la nostra ciutat que s’han sumat a la Plataforma Solidària perquè gestos com aquests fan possible que el projecte de la Plataforma continuï i puguem arribar a cobrir les necessitats de totes les famílies que estan patint problemes greus de màxima urgència”. Herrera no ha oblidat altres activitats solidàries que es celebraran properament tot i que els seus responsables no han pogut assistir a aquesta roda de premsa i, per tant, no ho han pogut explicar en persona. En aquest sentit, la tinenta d’alcalde ha agraït especialment el suport del grup d’empresaris de Gavà que s’han sumat a la Plataforma amb un sopar de recollida d’aliments que es portarà a terme en un dia encara per determinar i que inclourà també una petita aportació econòmica. Herrera també ha volgut recordar la cursa Gavà Nit Run que es celebrarà el proper dissabte 6 de juliol, ja que els seus organitzadors han demanat als participants i patrocinadors que col·laborin amb la Plataforma Gavà Solidària amb l’aportació d’aliments.

 

 

Fins al 31 de desembre es pot col·laborar a la campanya de recollida de joguines Està impulsada per l’Ajuntament en col·laboració amb el teixit associatu de la ciutat perquè tots els infants tinguin un regal de Reis

Aconseguir un somriure de tots els infants de Gavà el dia de Reis és l’objectiu de la campanya solidària "A Gavà, cap infant sense joguines". La campanya, promoguda per l’Ajuntament amb la col·laboració d’entitats, associacions i ciutadania, finalitza el 31 de desembre.

Hi ha punts de recollida de joguines als equipaments de la ciutat: Piscina Municipal de Can Tintorer, Nova Piscina Municipal Diagonal, CMC American Lake, Biblioteca Josep Soler Vidal, Biblioteca Marian Colomé, La Casa Gran, Espai Maragall, Museu de Gavà, Casal Municipal d’Entitats Sant Jordi, Casal Municipal de la Gent Gran El Centre, Casal Municipal de la Gent Gran Can Tintorer. I també a les seus de les entitats locals i centres educatius adherits a la campanya, com per exemple, la seu dels Amics de les Plaques de Cava de Gavà al Centre Cultural de Gavà, les seus de les associacions de Veïns d’Àngela Roca, de Ca n’Espinós, Diagonal Balmes o de Can Tintorer, i a la seu d’ADISGA i de l’Associació la Rosa dels Vents.

 

A més en diferents actvitats de les Festes d’Hivern es poden portar joguines. La Creu Roja serà l’encarregada de gestionar la recollida, selecció i donació de les joguines a les famílies.

 

A la darrera edició de la La campanya "A Gavà, cap infant sense joguines" es va beneficiar 175 famílies. En concret 344 nens i nenes del municipi, d'entre 0 i 12 anys, van poder obrir el seu regal el dia de Reis.

L'alcaldessa Raquel Sánchez ha col·laborat en la recollida d'aliments.

Gavà viu el seu dia més solidari Durant tot aquest dissabte desenes d’entitats, empreses i centenars de voluntaris han abocat esforços amb la Plataforma Gavà Solidària per recollir aliments per a les famílies més necessitades

L’Ajuntament,el teixit associatiu en general, la ciutadania i algunes empreses de la ciutat, s’han implicat amb decisió, aquest dissabte, amb la Plataforma Gavà Solidària en la recollida d’aliments. L’Associació de Veïns Diagonal-Balmes, l’Associació Pro Ajuda a les Minories Marginades, Càritas i Creu Roja han estat els impulsors de la iniciativa, que té el suport logístic de la Plataforma Gavà Solidària i a la qual s’han afegit entitats de tota mena. Així mateix, més d’un centenar de voluntaris i voluntàries s’han repartit pels supermercats de la ciutat per recollir aliments.

El president de L’Associació de Veïns Diagonal-Balmes, Manolo Gómez, ha expressat la seva satisfacció “per la gran implicació que hi ha hagut per part de les entitats i del nostre comerç” i considera que “més enllà de recollir aliments, aconseguim crear una base de solidaritat sensibilitzant tothom que amb petits gestos de generositat es pot ajudar a més d’un miler de persones de Gavà que ho passen malament”.

Les activitats han començat a les 8,30 del matí amb la caminada solidària Millorem l’entorn i des de les 10 hores s’han habilitat els punts de recollida d’aliments de compra de la samarreta solidària a la plaça de Josep Tarradellas, la plaça Major, la plaça de la Pagesia i el punt de l’Associació de Veïns Diagonal ubicat davant el supermercat Condis. En aquests punts també s’ha pogut gaudir de les activitats organitzades per diferents col·lectius gavanencs. És el cas de la proposta: “Deixa la teva empremta solidària” patrocinada per l’empresa de comunicació i producció gràfica, Kaizen, on tothom qui ho ha volgut, segons ha explicat el seu propietari, Miguel Suárez, “ha pogut plasmar amb pintura sobre una lona els palmells de les seves mans com a símbol d’implicació amb aquesta iniciativa que nosaltres considerem molt important i necessària perquè en moments com aquests la col·laboració de tots, encara que sigui petita és clau per abordar la difícil situació que patim”. En aquest sentit, Kaizen també ha engegat a través de facebook, des de fa alguns dies, l’acció: “Un desig a canvi de menjar” que suposa convertir cadascuna de les opinions solidàries publicades pels internautes en 1 quilo d’aliments per aquesta campanya.

Entre les activitat programades, a Plaça de Josep Tarradellas s’ha instal·lat un mercat d’intercanvi d’aliments organitzat per l’ARRI (Associació de Reiki per a la Recerca Interior), l’Associació de Fibromialgia i Sindrome de Fatiga Crònica, l’AMPA de l’IES Bruguers i El Racó Divertit. També s’han fet actuacions, amb l’Esbart Bruguers, Dansa del ventre, els Bastoners, GavaDance, Amics del Ball i els Gats Vells.

A la plaça Major  l’Associació de Veïns del Centre ha atès el punt de recollida d’aliments i venda de samarretes durant tota la jornada. La Junta Local d’AECC ha organitzat diversos tallers solidaris on s’ha pogut decorar un mural deixant l’empremta de la mà i confeccionar una cadena solidària representant la ciutadania de Gavà unida en aquesta causa.

 

A Plaça de la Pagesia,l’Associació d’Esclerosi Múltiple ha estat l’encarregada d’atendre aquest punt de recollida d’aliments durant tota la jornada. La seva presidenta, Julia Soler, manifestava la importància de “poder tirar endavant accions conjuntes com aquesta per poder actuar plegats davant aquesta situació de crisi que afecta tantes persones” Per aquest indret s’ha gaudit d’un cercavila a càrrec de la Companyia General del Foc i la Chirigota y Rebujito de l’Associació de Veïns Diagonal-Balmes-Sector Bòbiles.

L’Associació de Veïns Diagonal-Balmes- Bòbiles ha atès un punt de recollida d’aliments i venda de samarretes a la zona Diagonal, davant del supermercat Condis.  En aquest punt s’ha fet també un mural amb pintura de mans que, junt al de l’AECC, decoren el sopar solidari de la nit a la carpa de l’escola Jacme March. El sopar està coordinat per Domingo Martínez, President del Gremi de Restauradors en col·laboració amb l’Escola d’Hosteleria de Castelldefels.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, també ha volgut sumar-se a la jornada participant en les diverses activitats i col·laborant en la recollida i emmagatzematge dels aliments recollits. Sánchez s’ha mostrat “molt contenta per la gran col·laboració que hi ha hagut”, i ha volgut “agrair a tots els qui han pres part en aquesta acció que, per la mobilització i material recollit, ha estat un gran èxit. Es tracta d’una gran tasca de solidaritat que ens identifica com una ciutat on les persones es preocupen per les persones, i això m’omple d’orgull i felicitat . Des de les administracions arribem fins on podem, amb els nostres recursos i competències, i treballem per cobrir les necessitats bàsiques de la gent, però, sens dubte, necessitem l’ajuda de tothom”. 

Des de que es va constituir la Plataforma Gavà Solidària han estat beneficiàries del projecte Aliments, 1.090 persones de les quals 683 són adults i 407 són menors.

Per facilitar la recollida d’aliments s’han instal·lat 36 punts de recollida en centres educatius, mercats municipals, entitats i equipaments municipals. Aquests aliments són distribuïts entre les famílies que ho necessiten. Fins a febrer s’han recollit 22.583 quilograms de productes de llarga caducitat, com pasta, sucre, farina, llegum, arròs, conserves de peix, galetes, tomàquet, aliments infantils, etc. A aquestes quantitats s’afegirà la recaptació que s’està produint en els darrers dies.

 L'alcaldessa durant la presentació de la proposta a entitats i voluntaris, a la Sala de Plens

Nou impuls a la Plataforma Gavà Solidària L’objectiu és sumar esforços per intentar minimitzar l’impacte de la situació econòmica en la ciutadania mitjançant la posada en marxa de projectes solidaris al llarg de l’any

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va presentar ahir a la tarda a entitats i associacions de tot caire, ciutadans i ciutadanes la nova proposta organitzativa de la Plataforma Gavà Solidària que funcionarà amb un plenari i una comissió permanent i serà totalment autònoma. L’Ajuntament de Gavà va impulsar Gavà Solidària el desembre de 2012 amb l’objectiu d treballar per la qualitat de vida de les persones amb dificultats i amb risc d’exclusió social. A l’actualitat compta amb 26 entitats i empreses i 22 persones adherides i un pressupost per enguany de 75.000 euros.

 

L’objectiu del nou canvi com va explicar l’alcaldessa és aunar més esforços i impulsar projectes solidaris en tots els àmbits. “Tot i que els resultats han estat força positius creia i crec en una nova etapa en la qual aquesta Plataforma sigui molt més representativa, treballi d’una forma molt més transversal però també d’una manera molt més autònoma. L’Ajuntament vol donar el suport a aquesta plataforma, i vol que s’hi integrin moltes més persones, moltes més entitats, empreses, comerços, representants del món educatiu de la ciutat que puguin plantejar nous projectes”, explica l’alcaldessa. Uns projectes, que a més de cobrir necessitats d’aliments o recaptar joguines, que són bàsics s’ampliïn a “projectes esportius, educatius, projectes que tenen a veure amb la salut des de la vessant de la solidaritat perquè tenim entitats que ja ho fan en el seu dia a dia i amb la seva actuació i activitat ordinària però pensem que val la pena també fer un plantejament més global i més col·lectiu com a ciutat”.

 

La Plataforma funcionarà amb un plenari, que estarà format per totes les entitats de la ciutat que vulguin prendre-hi part, així com els voluntaris i voluntàries que així ho expressin, i una Comissió permanent. Gavà Solidària tindrà un funcionament autònom del funcionament municipal i es regirà pel que estableixin els seus estatuts, el Reglament de Règim Intern, el Plenari i la Comissió Permanent, que en qualsevol cas estaran coordinats en les decisions a prendre.

 

Una vegada ha estat presentada per l’alcaldessa la proposta s’obre un procés per posar en funcionament la nova organització. Al mes de setembre es rebran les propostes per a integrar-se a la Comissió Permanent, que tindrà la primera trobada la segona quinzena així com els projectes que seran valorats per aquesta Comissió. A l’octubre es presentarà el calendari d’accions  que es desenvoluparan al darrer trimestre de l’any.

 

“La comissió Permanent ha de proposar noves accions, nous projectes que siguin ratificats pel plenari. El paper de l’Ajuntament serà donar a la Plataforma el suport logístic, de l’espai, d’assessorament tècnic i econòmic, perquè tenim a l’actualitat una partida consignada en el pressupost de 75.000 euros per tal de que aquest nou impuls,  aquesta nova etapa es tradueixi en accions concretes i les poden abordar entre tots i totes”, assegura l’alcaldessa.

 

Després de la presentació de la proposta les entitats van tenir l’oportunitat de donar la seva opinió. Maite Torrents, tresorera de l’Associació de Veïns de Diagonal-Balmes va assegurar que :“Havia una necessitat de donar-li fons a la Plataforma perquè la forma ja la tenia, ja sabíem que existia, el que no sabíem era ben bé que feia i com ho feia. D’aquesta manera, dotant-la d’una Comissió Permanent, d’uns estatuts, penso que inclús hauran més entitats que s’afegiran perquè sabran ben bé que és el que s'està fent i per la ciutadania també és important que tots poguem explicar que és la plataforma, i a que es dedica”.

Al president del Club Beisbol i Softbol Gavà, Ignacio Badiola li ha semblat “força interessant en el sentit que les entitats públiques s’impliquin realment a cobrir les necessitats que té la gent i, d’alguna forma, que el seu paper sigui més de catalitzador que d’executor i deixar realment que la gent i les entitats siguin les que s’impliquin realment, facin la feina i puguin assolir realment les necessitats que poden sorgir per part de la gent”.

Sergi Fuster, representant del món empresarial és entre d'altres responsable d’Arteria, la creació d’una Comissió Permanent i la transversalitat de la proposta són els aspectes que més li van agradar “que n'hagi una comissió que pugui treballar en el dia a dia i que pugui vetllar alhora de planificar i fins i tot, marcar objectius a curt i mig termini és magnífic i després la transversalitat que donarà un caire diferent al que és la Plataforma en si”.

 

 

 

Gavà recapta 14.000 quilos d’aliments i 6.000€ per a la Plataforma Gavà Solidària Teixit associatiu, ciutadania i empreses es van implicar en la jornada solidària de dissabte, 28 de març, per recollir aliments per a les famílies més necessitades

La segona edició de la jornada “Viu un dia solidari” es va desenvolupar al llarg de tot el dissabte 28 de març amb força èxit de participació. En total es van aconseguir recaptar 14.000 quilos de menjar que la Plataforma Gavà Solidària, a través de les entitats col·laboradores en el projecte "Aliments Solidaris" (APAMM, AV de Ca n'Espinós, Caritas Sant Pere i Santa Teresa, Creu Roja a Gavà i la Parròquia de Sant Nicasi), lliurarà a les famílies més necessitades. Així es va informar a l'acte de tancament celebrat dissabte, 28 de març, a la plaça Major.

En aquesta segona edició es demanava a la ciutadania principalment llet, oli i productes en conserva (peix, verdura i tomàquet).

A més d’aliments, gràcies a aquesta iniciativa es van aconseguir recaptar 6.000 euros procedents de l'Obra Social "la Caixa". Està pendent que es faciliti la quantitat recollida a través del compte corrent de “la Caixa” que es va habilitar per fer aportacions.

La ciutadania va poder dipositar aliments en els supermercats que col·laboraven amb la iniciativa i també portant-los a alguns dels escenaris i seus d'entitats on les entitats havien organitzar activitats festives.

La recollida d’enguany ha estat molt semblant a la de l’any 2014, en què es van recollir prop de 15.000 quilograms d’aliments i 7.000 € en donacions.

 

 

 

El 27 i 28 de novembre es farà el Gran Recapte d'Aliments a Catalunya A Gavà les entitats que formen part del projecte Aliments Solidaris de la Plataforma Gavà Solidària seran presents en la coordinació i voluntariat del Gran Recapte

Per setè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades del nostre entorn.

 

El Gran Recapte d'Aliments l'any 2014 va recollir 4.686.000 kg en més de 2.000 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 22.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2015 és tornar assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració de 25.000 voluntaris.

 

Per fer-ho possible la Fundació Banc dels Aliments fa una crida a la solidaritat, ja sigui fent donacions d'aliments als diversos establiments d'alimentació col·laboradors que hi haurà arreu del territori o formant part del voluntariat.

 

La ciutat de Gavà col·labora, també, de forma activa en la jornada. Les entitats que formen part del projecte Aliments Solidaris de la Plataforma Gavà Solidària seran presents en la coordinació i voluntariat del Gran Recapte.

 

Si voleu més informació i participar en el voluntariat, us podeu adreçar a la pàgina web de l'esdeveniment www.granrecapte.com o contactar directament amb les entitats de ciutat col·laboradores del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya: Associació Pro-Ajuda a Minories Marginades, Associació de Veïns de Ca n'Espinós, Caritas Interparroquial de Gavà (Parròquies de Santa Teresa i Sant Pere), Caritas – Parròquia de Sant Nicasi o la Creu Roja a Gavà.

L'objectiu és superar la recaptació de 2015

El Gran Recapte d’Aliments 2016 tindrà lloc els propers divendres i dissabte La iniciativa pretén donar resposta a les urgències alimentàries dels mes necessitats

Els propers divendres 25 i dissabte 26 de novembre tindrà lloc el Gran Recapte d’Aliments 2016. Es tracta d’una activitat solidària organitzada pels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades del nostre entorn.

Tots els gavanencs que vulguin prendre part com a voluntaris en aquesta iniciativa es poden adreçar a qualsevol de les entitats locals que hi col·laboren: l’Associació Pro-Ajuda a Minories Marginades, l’Associació de Veïns ca n’Espinós, Càritas Interparroquial de Gavà de les parròquies de Santa Teresa i Sant Pere, Càritas de la Parròquia de Sant Nicasi, i la Creu Roja a Gavà. Aquestes entitats, que són les que formen part del projecte “Aliments Solidaris” de la Plataforma Gavà Solidària, seran les encarregades els dos dies que dura el Gran Recapte de coordinar l’esdeveniment a la nostra ciutat i d’organitzar les tasques del voluntariat.

Cal recordar que per inscriure’s com a voluntari en aquest Gran Recapte d’Aliments també es pot utilitzar la pàgina web de l’esdeveniment: www.granrecapte.com.

Els establiments d’alimentació gavanencs que col·laboren en aquest Gran Recapte 2016 i on, per tant, es poden fer les donacions d’aliments són aquests: el Caprabo de l’autovia de Castelldefels, km 15.77; el Carrefour del centre comercial Barnasud; els Condis ubicats en els carrers Pere el Gran 4, Nª Sra. de Montserrat 84, avinguda Diagonal 6, i Sarrià 19; els Consum dels carrers Sant Lluís 63, Mare de Déu de Montserrat 9, i el de l’avinguda Joan Carles I 29-31; els DIA de l’avinguda Joan XXIII 5, Montflorit 93-95, i Montflorit 40; el LIDL de la carretera Sta. Creu de Calafell 69; i el Mercadona de l’avinguda Joan XXIII cantonada amb Rambla Pompeu Fabra.

El Gran Recapte del 2015 va recollir 4.642.000 kilograms d’aliments en més de .500 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 25.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2016 és tornar a assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració dels voluntaris i donants.

Tot plegat es concentra a la plaça Batista i Roca, de 17a 21 hores

Entitats i comerços s’uneixen per recollir joguines La plaça Batista Roca acollirà, aquest dissabte a la tarda diferents activitats i actuacions dins la campanya “A Gavà cap infant sense joguina”

Entitats i comerços de la nostra ciutat organitzen, un any més, l’activitat “Nadal Solidari”, amb l’objectiu de recollir joguines per a la campanya “A Gavà cap infant sense joguina”. La iniciativa, ideada ara fa uns anys pel Taller de Música, ha anat sumant cada vegada més suports, la qual cosa, segons el responsable d’aquest centre, Jordi Diaz, “ens satisfà i ens alegra molt. El nostre objectiu és que cada vegada siguem més i fer un acte més visible, lluït i participatiu. Volem que aquesta activitat es consolidi plenament i esdevingui un dels clàssics imprescindibles del Nadal”.

 

En aquesta ocasió el format de la proposta canvia i, si en altres ocasions es feien activitats durant tot el dia i cada entitat disposava de la seva franja horària, ara tot plegat es concentra a la plaça Batista i Roca, de 17a 21 hores. Així hi haurà un escenari on es faran actuacions però s’instal·laran carpes on cada participant farà un taller i les persones que portin joguines hi podran prendre part. També s’ofereix la possibilitat de comprar tiquets a Creu Roja, per valor de 2 euros ,i col·laborar també de la campanya.

 

Enguany prenen part de la festa l’escola de dansa Leonor Vives, que prepararà coreografies i oferirà un espectacle, Mugendo amb exhibicions, AD Maiora estilistes, l’escola bressol Girigall i el restaurant Tasta’mm que oferirà un taller d’elaboració de galetes. També hi prendrà part el taller de pintura de Neus Pino i l’Illa Quiropràcticaque oferirà, d’una banda revisions gratuïtes de columna vertebra, massatges, sortejos de primeres visites i un concurs de dibuix. El taller de Música farà una activitat de construcció d’instruments de percussió, el sorteig d’una panera i el concert de Nadal de l’escola.

bannerpdf

Això és gavatv.cat

10 anys de l'Espai Maragall

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Marc Grau - "Eden of love"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.