Text de cerca: Resultats trobats: 88
Etiqueta: Mònica Parés Ordre
Els portaveus dels grups municipals valoren la 64a Fira d’Espàrrecs La Mostra Agrícola de la Fira és oberta al públic des d’aquest matí i tancarà demà a la tarda

Els portaveus dels sis grups municipals han valorat,  minuts després de la seva inauguració, la 64 edició de la Fira d’Espàrrecs.  El certamen ofereix, durant tot el  cap de setmana gaudir de la Mostra Agrícola, degustar tapes de qualitat amb l'espàrrec com a protagonista a GastroGavà i participar de les activitats programades.

 

Per al portaveu del grup municipal socialista, Miquel Àngel Díaz “estem davant un esdeveniment únic per a la nostra ciutat, però també de projecció metropolitana. La Fira forma part del projecte de ciutat que tenim, un projecte compartit i plural. Som una ciutat metropolitana però també ens agrada sentir-nos un pobla gran. Continuar aquesta tradició al segle XXI i gaudir de la bona feina dels pagesos, del nostre comerç i de la nostra gastronomia, és una manera de fer ciutat i conservar la nostra identitat”.

 

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Miguel Ángel Ibáñez ha manifestat que “en aquesta edició es important destacar que hi ha una participació molt més elevada, sobre tot en el concurs d’espàrrecs. Crec que des del sector de la pagesia, amb el Josep com a president, s’està fent un esforç no només per mantenir sinó per reactivar la Fira i crec que és important continuar donant-li aquest punt agrícola. La icona de Gavà és l’espàrrec, aquesta imatge ha de ser bandera de Gavà, no només dels productes agrícoles sinó de tota la ciutat”.

 

Albert Massana, portaveu d’ERC ha manifestat que “hi ha indicis de que aquesta edició serà millor que la de l’any passat. Crec que falta convidar a alguna ciutat que acompanyés a Gavà a la Fira en GastroGavà. Penseu que, per exemple, el Prat ha convidat Gavà. Penso que estaria molt bé convidar a altres pobles i tenir la nostra gastronomia i la d’altres llocs, ens tenim que llençar a la piscina i exportar el que és la Fira d’Espàrrecs de Gavà, les paneres són genials i espero el temps ens acompanyi i vingui molta gent”.

 

El portaveu del grup municipal de Gavà Sí Se Puede (GSSP), Miguel Herrera ha destacat que “per a nosaltres és un honor i un plaer poder estar aquí i gaudir de la feina dels pagesos de Gavà. Sobretot volem remarcar el valor que té el camp, el parc Agrari, no només com a part de l’ecosistema per la nostra ciutat sinó també com a font econòmica. És un fet que hauríem de valorar i impulsar i, per descomptat donar tot el nostre suport  als pagesos, a la ciutat i a la Fira a més de convidar a tothom a visitar-la i gaudir-la”.

 

Mónica Parés, portaveu del PP, ha valorat la trajectòria de la Fira “són 64 anys que demostren el tarannà de la pagesia de la nostra ciutat, un tarannà que es demostra davant molts factors, inclòs contra la situació política i social, que ha fet que aquesta fira es transformés. Es important que aquesta tradició es vagi ampliant més enllà de les nostres fronteres, donant-la a conèixer i per això donem les gràcies als ressò que es fa des dels mitjans de comunicació locals i també, darrerament des d’altres mitjans. Hem de fer, entre tots, que l’espàrrec de Gavà i la nostra pagesia sigui reconeguda per la seva professionalitat i la passió amb la que sempre han treballat”.

 

El portaveu del grup municipal de CiU i tinent d’alcalde de l’Àmbit de Comerç i Promoció de la Ciutat, Ramon Castellano s’ha mostrat “content i satisfet per una Fira que ens identifica com a ciutat i que tenim arrelada com la Festa Major, una arrel que tenim i sentim. Estem satisfets i contents, no només els pagesos que són els que ho viuen i treballen, sinó tota la ciutadania. Veiem una Fira millorada que s’actualitza i que augmenta la participació dels propis pagesos amb les paneres. Això demostra que la feina del camp és manté i que cada vegada agafa més força, això es un orgull com a gavanenc i com a representant del meu grup polític. Convido a tota la ciutadania a gaudir d’aquesta Fira”.

 

Enguany el recinte firal, s’ha ampliat en 2.500 metres quadrats, té 22.500 metres quadrats de superfície i manté el carrer de Sant Pere com a nexe d’unió dels dos espais centrals: el pavelló Jacme March i la plaça de Jaume Balmes.

 

PP

Parés, celebrant la Romería de la Cruz

Mónica Parés defensa la família i la germanor de cultures d’Espanya L’alcaldable del Partit Popular ha visitat aquest cap de setmana el Festival de Titelles i la Romería de la Cruz

L’alcaldable gavanenca del Partit Popular en les properes eleccions municipals, Mónica Parés, s’ha deixat veure aquest cap de setmana en dos esdeveniments molt diferents en el decurs dels quals ha aprofitat per desgranar alguns dels punts del seu programa electoral. Divendres passat va assistir a la inauguració del 25è Festival Internacional de Titelles de Gavà, fet que va aprofitar per defensar la família “com a eix fonamental que és de la nostra societat, eix que també hauria de ser de les polítiques municipals”. Parés ha posat de manifest que “la solidaritat de les famílies ha permès en aquests temps de crisi que moltes persones puguin sortir endavant”, i ha recordat que “el govern municipal no hauria de ser aliè a aquesta solidaritat”. Parés, en aquest sentit, ha destacat les propostes del seu programa electoral en matèria de família i infància: “àrees de jocs infantils adequades a les edats; diferents bonificacions per determinades taxes en l’accés a equipaments municipals; reducció en l’impost de circulació per vehicles monovolums, que són els que solen utilitzar les famílies nombroses o que tenen nens amb discapacitat; i reducció de l’IBI per a famílies nombroses, monoparentals, o amb membres amb discapacitat”.

Parés també va assistir ahir diumenge a la tradicional Romería de la Cruz que es va celebrar a la zona recreativa de La Sentiu. L’alcaldable popular va aprofitar aquest esdeveniment per recordar que “els gavanencs ens hem afegit a un acte organitzat per una entitat d’andalusos, i és una mostra més de la unitat que ha d’existir entre les cultures d’Espanya, al final tots formen part d’un país que ens uneix, que és Espanya, i hem de saber aprofitar aquests moments per compartir les seves vivències i la seva cultura”. Parés ha afegit que és important que “aquells andalusos que un dia van deixar la seva terra i es van acostar aquí en busca d’un futur millor per ells i les seves famílies es trobin com a casa”.

Parés jugant al dòmino amb un grup d'usuaris del Casal del Centre.

Els populars presenten les propostes per a la Gent Gran L’alcaldable d’aquesta formació a Gavà, Mónica Parés, ha assegurat que “farem tot el possible perquè el col·lectiu de la gent gran no se senti abandonat”

L’alcaldable del PPC a Gavà, Mónica Parés, ha visitat, aquest dilluns, els casals de la gent gran on ha concretat algunes de les seves propostes electorals adreçades aquest col·lectiu. Parés ha precisat que aplicaran "bonificacions noves, com ara als vidus i vídues i es promourà l’envelliment actiu i saludable amb més activitats a l’aire lliure i més circuits biosaludables on tots ells i elles puguin fer els seus exercicis diaris”.

 

Parés també proposa que "els casals esdevinguin espais polivalents on també hi acudeixi la gent jove i puguin conversar, compartir experiències i, fins i tot, actuar com un banc del temps”.

 

Una altra de les preocupacions dels populars és crear centres de respir per tenir cura dels qui tenen cura de la gent gran o de persones amb discapacitat. Es tracta, segons Parés, de “llocs on es podrà deixar a la persona durant unes hores perquè el cuidador pugui tenir una mica de temps lliure”.

 

La cap de llista del PPC també ha volgut fer “una menció especial a aquelles persones grans que pateixen maltractaments i que sovint queden en l’oblit. Demanem que davant aquestes situacions les administracions, en col·laboració amb els cossos de seguretat, hi donin un major suport”.

Coto i Parés, aquest matí en el mercat setmanal de Gavà

José Antonio Coto: “el PP és un partit renovat que és el referent dels joves a Gavà” El president de Noves Generacions del PP a Catalunya recolza a l’alcaldable gavanenca popular, Mónica Parés

El president de Noves Generacions del Partit Popular (PP) a Catalunya i diputat en el Parlament català, Jose Antonio Coto, ha visitat aquest matí el mercat setmanal de Gavà per recolzar a l’alcaldable popular a la nostra ciutat, Mónica Parés. Coto ha centrat el seu discurs en les polítiques de joventut del seu partit i ha començat defensant el caràcter renovador de la llista popular gavanenca atenent al fet que “Mónica Parés és una candidata nova, i a diferència dels altres candidats, que molts ja estaven en el consistori, nosaltres som un partit renovat a Gavà i per tant som els referents dels joves en aquest cas”.

Ja en matèria de joventut, Coto ha recordat que “l’atur juvenil a Espanya ha baixat un 21% des de que el Partit Popular és govern, i el nostre objectiu és que això que ha passat al conjunt d’Espanya passi també a Gavà”. Com a propostes més destacades en aquest àmbit, el diputat ha explicat que el PP vol que Gavà “deixi de ser una ciutat dormitori i que sigui referent econòmic del Baix Llobregat; que hi hagi una tarifa integral de transport a tota la província de Barcelona per tal que els joves es puguin traslladar als mateixos preus que costa el Metro de Barcelona; que es posi en marxa un carnet jove de l’Ajuntament de Gavà on se’ls informi d’ofertes de treball o d’esdeveniments; i finalment que es posi en marxa un lloguer que afavoreixi que els joves puguin emancipar-se quan no tinguin la renda mínima i que per tant puguin tenir un ajut directe de l’Ajuntament de Gavà, una cosa que mai s’ha fet en totes aquestes dècades de govern socialista i que, vist el que han fet tots aquests anys els socialistes i vist les propostes dels independentistes, només es podrà aconseguir amb la nostra futura alcaldessa”.

Coto també ha apostat per les noves tecnologies com a via de comunicació amb els joves, i en aquest sentit ha denunciat que “no pot ser que tinguem un Ajuntament que continuï utilitzant la carta quan hi ha noves eines com el WhatsApp, per tant demanem que el WhatsApp sigui la via de comunicació directa entre els joves i l’Ajuntament per fer-los arribar tota la informació que pugui interessar a un jove de Gavà”.

Mónica Parés ha destacat de la seva banda que “Gavà no és aliena al problema que té la joventut a Catalunya i a Espanya, i per tant es necessiten polítiques efectives tant per formació, ocupació, emancipació, habitatge, esport, oci i transport”.

Parés ha comparegut davant dels mitjans de comunicació amb el numero 7 de la seva llista, Sergio Ojeda, que és el membre més jove de la candidatura popular a Gavà.

Parés ha parlat de les llengües en l'educació

Mónica Parés: “Molts pares voldrien una educació bilingüe, i no només en català com es fa ara” L’alcaldable del Partit Popular desgrana les seves propostes en matèria d’educació

L’alcaldable del Partit Popular (PP) a Gavà, Mónica Parés, ha desgranat les seves propostes en matèria d’educació. Parés ha recordat positivament l’educació que ella mateixa va rebre a Gavà, una educació “que en aquell moment era bilingüe ja que teníem el dret de poder parlar en les dues llengües que avui ens representen”. En aquesta línia, Parés ha posat com a prioritat que “els nois puguin estudiar en català i en castellà, i mirant pel seu futur també amb una educació trilingüe on els pares puguin escollir”. Insistint en aquesta qüestió, Parés ha exigit que “les escoles compleixin les resolucions judicials”, i tot i admetre que “a Gavà no tenim cap problema ni cap cas conegut d’incompliment de l’obligació de donar classes en català i en castellà”, l’alcaldable del PP ha assegurat que “sí que és veritat que molts pares voldrien una educació bilingüe, i si no la tenen és perquè els pares són pares i no són herois, i de vegades no es volen enfrontar amb tot el sistema ni tampoc propiciar que els seus fills siguin discriminats per la resta de companys perquè no volen estudiar només en català com es fa ara”.

Respecte a les altres propostes que fa el PP en matèria educativa, Parés ha destacat que el seu partit vol “una educació de qualitat basada en el mèrit, en l’esforç i la excel·lència, i volem recuperar l’autoritat del docent”. Tot i admetre que aquests valors no depenen directament de la política municipal, l’alcaldable sí que ha explicat que “des dels ajuntaments sí que es poden fer moltes coses”.

Respecte als primers anys de l’educació, Parés aposta per “una educació de qualitat des dels 0 fins el 3 anys en les nostres escoles bressol, i si no es pot cobrir tota la demanda amb l’oferta pública s’ha de concertar places en els escoles bressol privades”. Parés també ha demanat els mateix nivell de qualitat en la resta de l’educació obligatòria, i ha demanat també “uns millors camins escolars, que els patis oberts puguin obrir en horari extraescolar i els nostres nois els converteixin en lloc de trobada, i polítiques contra l’absentisme escolar que actuïn sobre tot en determinats barris de la nostra ciutat”.

Parés ha estat, aquest dijous, fent campanya a Gavà Mar.

Mónica Parés presenta les seves propostes per Gavà Mar L’alcaldable popular per Gavà reclama més serveis pel barri com un club nàutic i la reobertura del dispensari mèdic i millores en el manteniment de la via pública

La cap de llista del PPC, Mónica Parés, ha exposat les seves prioritats a Gavà Mar, un barri de la ciutat que, segons precisa, “paga més impostos que cap i l’actual equip de govern el tracta com un barri de segona. Per això, nosaltres reclamem l’arranjament dels carrers i del cablejat aeri i millores en els tractaments de la vegetació, sobretot a l’estiu”.

 

Parés també anuncia que “exigirem a la Generalitat que reobri el dispensari mèdic” i que “es lluiti contra la ocupació d’habitatges perquè, tot i que sabem que no és competència municipal, pensem que l’Ajuntament ha de fer les inspeccions pertinents i avisar els propietaris perquè emprengui les accions judicials”.

 

Sobre la platja, la candidata conservadora ha lamentat la pèrdua de la bandera blava aquesta temporada i ha promès que “treballarem per recuperar-la per l’estiu vinent millorant l’accessibilitat, amb mes serveis com el de megafonia i amb més seguretat, amb una major presència policial, sobretot al cap de setmana”.

 

Parés considera també que “cal que es promogui l’esport nàutic. Fa uns anys teníem un club nàutic que va desaparèixer i, per això, demanem que se’n faci un, encara que sigui aprofitant un equipament ja existent, que tindria un ús social i esportiu i comptaria amb la complicitat d’escoles i instituts. D’aquesta manera ens obriríem al mar i aprofitaríem més aquests 4 quilòmetres de litoral dels que disposem”.

L'alcaldable del PPC, Mònica Parés, presenta les seves propostes en matèria social Suport a entitats socials, habitatges tutelars per a persones amb discapacitat intel·lectual i recuperació de serveis sanitaris a Gavà Mar son algunes de les propostes dels populars

L’alcaldable del Partit Popular, Mònica Parés, continua amb una intensa campanya electoral per adreçar als electors les propostes que en tots els àmbits presenta de cara a les eleccions municipals del 24 de maig.

Dissabte, Mònica Parés va compaginar la participació en la caminada solidària, organitzada per l’entitat ADISGA, amb el repartiment de propaganda electoral a la carpa situada al costat del monument a la Vela. La cap de llista popular va aprofitar per parlar davant dels mitjans de comunicació municipal del seu programa social. Una de els propostes passa per donar suport i ajuts a les persones i entitats que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual “es mereixen que estem amb ells en totes les reclamacions que facin tant a nivell municipal com autonòmic. En el cas concret d’ADISGA estem amb ells en les reclamacions que fan d’habitatges tutelars a la Generalitat”, explica Parés qui també creu important que “des de l’Ajuntament se promocioni el voluntariat per tal que la gent de totes les edats pugui participar i col·laborar amb ells en la seva activitat diària”.

Altres aspectes que contempla el programa electoral del PPC passen per marcar unes línies alhora de donar serveis a les persones necessitades: ”Sabem que els recursos són escassos i per això alhora de donar, no els serveis bàsics sinó els complementaris, nosaltres demanem que se tingui en compte una sèrie de criteris, entre ells tenir un mínim d’anys d’empadronament a la ciutat”.

Finalment en temes de salut, Mònica Parés, reclama que “Gavà Mar recuperi el servei d’ambulatori que tenia, també volem un servei d’urgències per a Gavà i continuar treballant amb tots els partits per la millora de l’Hospital de Viladecans”.

 

Parés va parlar de política de dones

El PP es compromet a treballar per la igualtat entre homes i dones La formació gavanenca rep el recolzament de José Luís Ayllón, membre del govern de Mariano Rajoy

L’alcaldable del Partit Popular (PP) de Gavà, Mónica Parés, s’ha compromès a “treballar per totes les dones per garantir la seva igualtat”. Parés va dedicar a les dones el seu acte de campanya del diumenge a la tarda i va aprofitar per manifestar el seu compromís de “treballar per la igualtat real i efectiva entre homes i dones més enllà de la igualtat legal, i en aquest sentit crec que els polítiques d’igualtat han de tractar-se des de la transversalitat ja que han de ser presents en totes les accions de l’Ajuntament”.

Aquesta no va ser l’única acció del PP de Gavà el passat diumenge ja que al matí va rebre el recolzament de José Luís Ayllón, Secretari d’Estat de Relacions amb les Corts del govern d’Espanya i diputat al Congrés per Barcelona. Ayllón va defensar la candidatura encapçalada per Parés assegurant que “tant el PP en general com la Monica en particular crec que representem una opció de buscar solucions als problemes reals de la gent i no crear-ne de nous, com estem veient en moltes forces polítiques aquí a Catalunya on s’estan deixant de banda moltes de les preocupacions reals dels ciutadans i s’estan buscant problemes on no hi han”. Ayllón va destacar que amb el PP de Gavà hi ha la “possibilitat força important per la gent d’aquesta ciutat de fer front a qüestions de caire econòmic i social”.

Mónica Parés comprant al Mercat de Pagès de Gavà.

Mónica Parés: “reduirem l’IBI al mínim legal” Els populars han explicat les seves propostes electorals en matèria econòmica per a Gavà

L’alcaldable del PPC a Gavà, Mónica Parés, ha dedicat la jornada a exposar algunes de les seves propostes electorals en matèria econòmica. Parés ha defensat “l’elaboració d’un programa seriós, amb pressupost i calendari d’execució, per a industrialitzar Gavà”, també “donarem tot el suport possible a les petites i mitjanes empreses, perquè són els autònoms els qui creen ocupació. Proposem que no hagin de pagar zona blava per ajudar-los en la seva feina diària”.

 

Sobre el comerç, el PPC creu que “cal donar suport a les botigues de barri, que durant aquesta crisi, han lluitat per mantenir-se, per això cal treballar per fer de Gavà un indret comercialment atractiu i lligat amb la restauració i els mercats”. Per als bars i restaurants, Parés proposa que “tinguin llibertat per a escollir les seves cadires, taules, parasols i resta de decoració, sempre dins els límits marcats”.

El PPC assegura també que “l’agricultura és important. Cal aprofitar els nostres productes del Parc Agrari de proximitat i, sobretot els de Gavà, per això proposem la denominació d’origen del calçot i això s’ha de treballar entre Ajuntament i restauració”.

 

Parés també ha dit que abaixaran els imposto, “reduirem l’IBI fins el mínim legal, com ja es va fer a Castelldefels, i introduirem bonificacions per a col·lectius específics com les famílies nombroses, monoparentals o les que tenen fills amb discapacitat”

Parés vol una ciutat acollidora pels gossos

El PP aposta per incrementar la presencia policial als carrers de Gavà L’alcaldable popular, Mónica Parés, parla de seguretat i civisme

L’alcaldable del Partit Popular (PP) a Gavà, Mónica Parés, ha explicat als mitjans de comunicació locals les seves propostes en matèria de seguretat, civisme i medi ambient. Respecte a la seguretat, Parés proposa “augmentar la plantilla de la policia local, que es passegin per la ciutat sobre tot en zones comercials i en horari nocturn, ja que ara amb el trasllat a la nova comissaria es nota que falta policia al carrer i nosaltres volem que tornin als carrers”.

En quan a la neteja, Parés aposta per “incrementar la neteja de la ciutat sobre tot en les campanyes contra els mosquits i les paneroles que cada estiu ens apareixen”. L’alcaldable popular també va demanar “uns parcs més nets on puguin gaudir tant els nens com els animals” i va aprofitar per reclamar que “els animals se sentin acollits a Gavà i per tant proposem convenis amb associacions d’animalistes perquè la gent els adopti o els pugui acollir”. En matèria de medi ambient, a més, Parés proposa “un compromís que es sustenti en la creença de que el creixement i la sostenibilitat són possibles”, i es queixa de que “el Govern Municipal va elaborar un catàleg d’arbres de la ciutat del que no coneixem els seus resultats”. El PP també aposta per “uns carrers i unes places menys grises i més verdes i amb flors ornamentals”.

Finalment, Parés va parlar de civisme tot recordant que “s’ha fet una nova modificació de l’ordenança de civisme, però creiem que el més important és que aquesta ordenança s’apliqui i que les persones que la incompleixin siguin sancionades”.

L’alcaldable del PP va fer aquests declaracions al passeig Maragall, que és on ella i el seu equip es van instal·lar ahir a la tarda per tal de repartir propaganda electoral.

 

Mònica Parés: “Treballarem per tot allò que ens uneix i no pel que ens separa” La candidata del PPC presenta les propostes que inclou el programa electoral quant a immigració i convivència

L’alcaldable popular, Mònica Parés, va estar ahir a la tarda, acompanyada d’integrants de la candidatura, a la plaça de Jaume Balmes on va aprofitar les darreres hores de campanya per parlar d’immigració i convivència. Parés exigeix als immigrants “que compleixin les lleis i sobretot que sigui una immigració legal i ordenada amb drets però també amb deures”. La candidata del PPC demana que “respectin la nostra cultura, les nostres tradicions i les normes de convivència, especialment les relatives a la dignitat de la dona”.

Mònica Parés defensa una ciutat plural, però que respecti la llei, i ha criticat a aquells partits que en el darrer mandat no han demostrat ser “tolerants i estic parlant dels nacionalistes i independentistes que han volgut convertir Gavà en la ciutat d’uns pocs amb ciutadans de primera i ciutadans de segona”.

La cap de llista popular s’ha compromès a treballar els propers 4 anys, junt al seu equip, “per tot allò que ens uneix i no pel que ens separa”

Mónica Parés.

Mónica Parés: “Avui és la ciutadania qui parlarà” L’alcaldable de PPC Gavà ha votat al Casal Sant Jordi i ha dit que “la veritable enquesta la sabrem aquesta nit amb els resultats finals”

L’alcaldable del PPC Gavà, Mónica Parés, ha exercit el seu dret a vot al casal Jordi, al voltant de dos quarts de 12 del matí. Parés ha assegurat que “la jornada, sortosament s’està desenvolupant amb tranquil·litat. Tant de bo es mantingui aquesta normalitat durant tot el dia”.

Mónica Parés ha dit també que “l’enquesta de veritat serà aquesta nit, un cop s’obrin les urnes i es coneguin els resultats, perquè és la ciutadania la que parlarà”.

 

La candidata popular ha afegit que espera que “tot vagi bé per a tots” i ha agraït “la feina que fan els apoderats i interventors de totes les formacions, i que demostren, una vegada més el seu compromís amb les seves idees i projectes”.

Parés amb militans del PPC, a la seu, preparant la campanya.

El PPC demana el vot “als qui se senten catalans i espanyols” Mónica Parés assegura que “ja n’hi ha prou de polítics que governin d’esquenes a la gent com ha fet el govern de la Generalitat fins ara”

El PPC, liderat per Xavier García Albiol, centra la seva campanya autonòmica sota el lema: plantem cara, una afirmació que segons ha explicat la portaveu del PPC a Gavà, Mònica Parés, “va clarament dirigit al govern de la Generalitat que, en aquests darrers anys no ha impulsat polítiques per lluitar contra la crisi, ni per crear ocupació ni tampoc ha donat llibertat a les famílies per escollir l’educació dels seus fills. Per contra, s’ha dedicat a seguir pujant impostos i a fer més retallades en sanitat”.

 

Parés assegura que “s’ha governat d’esquenes a la gent, sense tenir en compte les seves necessitats” i per això “diem que n’hi ha prou, que la broma s’ha acabat. Volem polítics que aportin solucions i no problemes” i que “enlloc de crear més conflictes en el si de la societat catalana compleixin les lleis i ens uneixin”.

 

Parés demana el vot “dels qui se senten catalans però també espanyols, dels moderats de convergència i, en especial, dels orfes del PSC” i ha demanat als votants desencantats del PP que “tornin a confiar en nosaltres”. Finalment, després de recordar que “tot i que per a nosaltres aquestes no són unes eleccions plebiscitàries, sí que són molt importants perquè ens juguem seguir essent catalans, espanyols i europeus, o bé entrar en una espiral de dubtes econòmics, territorials i jurídics que no beneficiarien a ningú”.

García i Parés durant la seva trobada amb Adisga.

Esperanza García: “Cal acabar amb el desgovern de Mas” La nº 4 de la llista del PPC, Esperanza García, acompanyada pels regidors Mónica Parés i Josep Llobet, s’ha interessat per la tasca i les necessitats d’Adisga

La candidata numero 4 de la llista del PPC en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya, Esperanza García, ha estat fent campanya, aquest dimecres, a Gavà. García acompanyada dels regidors de la formació a nivell local,Mónica Parés i Josep Llobet, s’ha reunit amb els integrants d’Adisga per escoltar les seves necessitats. García ha lloat la seva tasca que assegura “fan sense comptar amb el suport de la Generalitat” i ha criticat la gestió de Mas que, “durant 5 anys ha encapçalat dos desgoverns on, enlloc de prioritzar la gestió dels serveis públics, l’educació, la sanitat o la creació d’ocupació, s’ha preocupat, només, de mantenir el seu lloc, per això ara va de 4 a la llista del Junts pel Sí”.

 

García afirma que “a Mas no està interessat en què la gent de l’àrea metropolitana vagi a votar el dia 27. Nosaltres sí que volem mobilitzar la gent per decidir un futur amb Espanya i amb Europa, perquè les conseqüències de la independència, per molt que ens vulguin vendre una història de color de rosa, seran molt greus”.

La regidora popular a Gavà, Mónica Parés, assegura que “prioritzem les polítiques socials i, en especial les destinades a persones especials, per tal d’assolir la igualtat real”, i recorda que “durant anys, hem treballat amb Adisga reclamant, per exemple, pisos tutelats, però la Generalitat sempre fa oïdes sordes”.

 

Parés afirma que “mentre hi ha partits que només parlen d’independència, confrontació i incompliment de les lleis, el PPC seguirà treballant per la unitat d’Espanya i per millorar la vida de les persones de tot Catalunya en el seu dia a dia”.

Gallego amb Parés fent campanya, aquest dimarts, pel mercat ambulant.

Antonio Gallego: “Una Catalunya independent és un mal negoci” El numero 3 de la llista dels populars ha estat aquest dimarts a Gavà per demanar el vot, diumenge, “per una Espanya unida”

El número 3 de la llista del PPC a les eleccions del 27S ha estat aquest dimarts a Gavà per fer campanya. Gallego, acompanyat pels regidors Mónica Parés i Josep Llobet, i altres membres de la militància local, s’ha passejat per la Rambla, aprofitant que era dia de mercat setmanal, per demanar el vot diumenge ja que, segons assegura, “una Catalunya independent és un mal negoci. El candidat popular qualifica els comicis de "molt rellevants”, i ha advertit que “la independència d’Espanya i Europa generarà una importantíssima fractura social i importants conseqüències econòmiques, amb la marxa de la banca i de moltes empreses, amb els acomiadaments que això comporta, i amb les pensions en risc”.

 

La portaveu del grup municipal del PPC a Gavà, Mónica Parés, ha afirmat que “cal estar al costat de la gent i escoltar-la, i per això sabem que el que la gent no vol són baralles entre catalans de naixement i d’adopció”. Parés ha fet una crida “al vot amb seny i sentit comú, per la bona convivència, per la recuperació econòmica i la creació d’ocupació”.

Mónica Parés.

Mónica Parés: “Gavà ha dit ‘no’ a la independència” EL PPC assegura que estan "en el camí de recuperar el posicionament a la ciutat" i s’erigeix com "un grup sòlid al Parlament que treballarà per la unitat d’Espanya"

El PPC ha obtingut a Gavà, en aquestes eleccions, el 9,02% dels sufragis, és a dir 1.504 vots, 800 més que en les passades municipals, xifra que segons la portaveu del grup municipal del PPC, Mónica Parés, demostra que "estem en el camí de recuperar el nostre posicionament a la ciutat, tot i que no es fàcil perquè estem pagant el desgast del govern de Rajoy, que s’ha vist obligat, moltes vegades, a fer polítiques impopulars per superar la crisi i evitar el rescat del país”.

 

Parés ha afirmat que “els resultats demostren que Gavà diu ‘no’ a la independència, així com la majoria de ciutadans i ciutadanes de Catalunya, perquè només el 47% s’hi ha mostrat a favor. Podríem dir que els hi ha faltat el seu sempre desitjat 3% per arribar al 50%”. Mónica Parés assegura que “ara entrem en un etapa complexa, on el primer problema serà veure qui serà president, donat que la CUP ja ha avançat que no vol Artur Mas”. En aquest context, diu, “el PPC seguirà treballant per la unitat i la convivència per evitar la divisió de la societat catalana”.

Parés y Reyes, repartint fulletons del seu partit

Manuel Reyes: “Mariano Rajoy és una persona seriosa que afronta els problemes” L’ex-alcalde de Castelldefels visita Gavà com a candidat en les eleccions del 20 de desembre

Manuel Reyes, ex-alcalde de Castelldefels, ha visitat aquest matí el mercat ambulant de Gavà com a candidat del Partit Popular (PP) a les properes eleccions del 20 de desembre. Ha estat un acte de pre-campanya electoral en el que l’ara regidor a l’Ajuntament de Castelldefels ha estat acompanyat per la plana major del PP de Gavà encapçalada pels dos regidors que la formació té a la ciutat, Mónica Parés i Josep Llobet.

Reyes ha defensat al candidat a president del govern espanyol que proposa el seu partit, l’actual president en funcions Mariano Rajoy, recordant que “fa 4 anys a Espanya s’havien destruït 3 milions i mig de llocs de treball, però en els dos darrers anys el govern d’Espanya ha creat un milió de llocs de treball amb l’esforç i el sacrifici del conjunt dels espanyols”. Reyes ha aportat més dades econòmiques per refermar la gestió de Rajoy al capdavant del govern espanyol: “avui Espanya és el país de la Unió Europea que creix més, amb un 3,1%; avui a Espanya som el segon país amb més nombre de contractes indefinits, de cada 10 contractes que es fan a Espanya 7 són indefinits”. El candidat a diputat del PP conclou doncs que “hem de seguir treballant en aquesta direcció i hem d’aprofundir en les reformes que s’han fet perquè han millorat el nivell de vida del conjunt dels espanyols”.

Els regidors del PP han repartit entre els visitants del mercat diversos fulletons amb el lema “España en serio”, i Reyes ha volgut aprofundir en aquest eslògan destacant que “el 20 de desembre ens juguem el tenir polítics que poden ser molt simpàtics i molt alegres per veure a la televisió els dissabtes i els diumenges a la tarda, que ens entretenen com ens pot entretenir El Club de la Comèdia, però jo no vull gent simpàtica o gent que l’únic que fa és anar de plató en plató, jo prefereixo gent seriosa que es preocupi pels espanyols i que treballi per treure’ns de la crisi econòmica, i això ho representa el govern de Mariano Rajoy que ha treballat amb fermesa per recuperar-nos de la situació econòmica que lamentablement ens va deixar Rodríguez Zapatero”.

Reyes, doncs, assegura sense embuts que “el govern de Mariano Rajoy representa un govern seriós, Rajoy és una persona que davant els problemes els afronta amb seriositat, ha evitat el rescat d’Espanya que hauria suposat una retallada de més del 20% en les pensions i l’acomiadament de milers i milers de funcionaris, i això no ha succeït gràcies al conjunt dels espanyols però amb el liderat de Mariano Rajoy”.

El candidat popular al Congrés dels Diputats també ha volgut incidir en la qüestió catalana assegurant que “tenim un president que es preocupa de tots els espanyols i especialment dels catalans ja que en els darrers 4 anys més de 50.000 milions d’euros han vingut a Catalunya per ajudar als catalans”.

Mónica Parés, de la seva banda, ha recordat que “és important que tinguem a persones com Manuel Reyes a la cambra baixa, persones que han format part de l’administració local, ja que és també una manera d’apropar la política del dia a dia al Congrés dels Diputats”.

PP

El PP fent campanya a Gavà.

Mónica Parés: “Rajoy és garantia de seny i rigor” Els populars demanen el vot de confiança per seguir pel camí de la recuperació econòmica i frenar l’independentisme a Catalunya

La portaveu del PP a Gavà, Mónica Parés, ha demanat el vot per revalidar la confiança en Mariano Rajoy la propera legislatura, assegurant que “en els darrers 4 anys, ha liderat a Espanya amb un govern seriós i amb seny, amb polítiques que han permès recuperar un país que estava enfonsat pel PSOE, evitant el rescat i iniciant la recuperació econòmica i la creació d’ocupació”.

 

Segons Parés, “ara després de 4 anys, s’ha complert l’objectiu i s’ha aconseguit, amb el sacrifici de molts espanyols i espanyoles, sortir del pou. I ho hem fet mantenint l’estat del benestar i les pensions. És per això que creiem que és important seguir governant perquè aquesta és la bona direcció”.

 

En referència als nous partits, Mónica Parés creu que “no és moment de canvis ni de noves polítiques”, i també afirma que “tampoc podem tornar a les velles polítiques irresponsables de Zapatero, reencarnat ara en Pedro Sánchez. La ciutadania vol rigor i fermesa alhora de prendre decisions i continuar creixent i, sobretot, a l’hora de fer front al desafiament independentista al qual ens ha conduït Artur Mas en els darrers anys”.

 

 

 

 

Dolors Montserrat i Mónica Parés, a la plaça de la Pagesia

Dolors Montserrat: “Som la garantia de futur” La candidata del Partit Popular fa campanya a Gavà i incideix especialment en les mesures econòmiques que porten al programa electoral per crear llocs de treball

La candidata número 4 del Partit Popular per la província de Barcelona, Dolors Montserrat, va visitar Gavà en el marc de la campanya electoral acompanyada per la plana major del partit encapçalada per la portaveu del grup municipal, Mónica Parés. Els populars van repartir, a la plaça de la Pagesia, fulletons informatius i van oferir una xocolatada popular. Montserrat va advertir el que està en joc a les eleccions del 20 de desembre: “Ens hi juguen moltíssim, tots els catalans i la resta d’espanyols. Ens hi juguem tornar a les polítiques d’esquerres, socialistes, de tripartit perquè ens hi podem trobar a Espanya que ens acabi governant un tripartit que només ens portaria al 2011 amb l’últim període de Zapatero on es van destruir tres milions i mig de llocs de treball”.

 

Montserrat va explicar que és important votar al PP el proper diumenge perquè “som la garantia de futur, la garantia de creació de llocs de treball, la garantia de la preservació de les nostres pensions i la garantia de l’estat del benestar”.

 

En el terreny de les promeses electorals, la diputada popular es va centrar en les mesures laborals que ha impulsat el seu partit en aquesta legislatura i va anunciar que la intenció del PP es aprofundir en aquestes reformes laborals .”Entre les propostes que presentem es troba la de que tots els jubilats que es vegin amb la capacitat de continuar treballant ho puguin fer i sense pagar IRPF amb lo qual guanyem una persona treballant i a la vegada estalviarem una pensió. Altra mesura és que qualsevol persona que no tingui feina, que entri a treballar, no haurà de pagar impostos durant el primer any i, a més a més mes, l’empresa, si fa un contracte indefinit no haurà de pagar impostos dels primers 500 euros”. Montserrat va explicar que el seu partit té per objectiu arribar al 2020 amb 20 milions de persones treballant, és a dir que “volen aconseguir en 4 anys crear dos milions nous de llocs de treball. Ho podem fer, ho hem demostrat al 2014 i 2015 creant un milió de llocs de treball i per tant podem aconseguir aquets repte”.

 

La candidata va demanar a la gent que voti al PP que no faci experiments “demano la confiança cap al Partit Popular que la gent no provi, no faci invents de bomber. Al Partit Popular tenim molt clares les prioritats. Votar el Partit Popular és votar previsibilitat, votar al PSC és retornar a la  crisi, votar a Podemos és anar a Grècia i votar a Ciutadans és màrqueting, però que quan es rasca no saps que hi ha darrere”.

 

La comitiva popular va aprofitar la presència de la diputada per fer un volt pels carrers de Gavà i es va aturar en el pessebre instal·lat a la plaça de Josep Tarradellas. Mónica Parés va demanar el vot popular i li va dir a Montserrat que “tornarà a ser diputada perquè ella pot aportar equip, experiència i projecte que és el que necessita en aquests moments el nostre país”.

 

Sánchez Camacho, a la botiga del Parc Arqueològic

Alicia Sánchez Camacho: “Els socialistes són els que haurien de donar explicacions per la pujada de l’IVA” La presidenta dels populars catalans ha visitat aquest matí el Parc Arqueològic de les Mines de Gavà

El Partit Popular torna a prometre, igual que ho va fer fa 4 anys en les darreres eleccions generals, que no pujarà l’IVA. Ho ha assegurat aquest matí a Gavà la presidenta del Partit Popular de Catalunya i candidata en les eleccions del proper 20 de desembre, Alicia Sánchez Camacho, que aprofitant la campanya electoral ha fet un forat en la seva agenda per visitar el Parc Arqueològic de les Mines de Gavà. Camacho ha estat molt contundent en garantir que “nosaltres no pujarem l’IVA, ja hem dit molt clar que l’IVA es va haver de pujar perquè ens ho va demanar la Unió Europea i per garantir el nostre sistema de benestar ja que el Partit Socialista ens van deixar un forat de deute, són ells realment els que haurien de donar explicacions de la pujada de l’IVA”.

Aprofitant la visita a aquesta instal·lació cultural, i lligat al tema de l’IVA, Camacho s’hi ha referit també al polèmic IVA cultural en aquests termes: “nosaltres el que farem és intentar baixar progressivament l’IVA en diferents àmbits, i evidentment estudiarem i valorarem el cultural també, però el que no farem en cap cas és el que diu el senyor Albert Rivera, que vol apujar l’IVA als productes de primera necessitat de la cistella de la compra de moltes famílies”.

La candidata popular ha aprofitat també per carregar contra els seus principal adversaris en les enquestes, el PSOE i Ciutadans. Dels socialistes, Camacho s’ha centrat evidentment en el cara a cara del dilluns entre Rajoy y Sánchez. Del candidat socialista no ha dubtat en assegurar que “si havia perdut força i protagonisme entre els seus militants i necessitava refermar-se per la seva pròpia debilitat, va escollir l’estratègia equivocada, l’estratègia de l’insult i de l’atac, l’estratègia més barriobajera que hem vist mai en un debat electoral i que demostra que Sánchez vol embrutir la campanya electoral mentre que nosaltres volem fer una campanya de propostes en positiu buscant els consensos”.

La líder dels populars catalans també s’hi ha referit als pactes post-electorals i s’ha preguntat “què farà i amb qui pactarà el PSOE si el PP és el més votat, li demano a Pedro Sánchez que es mulli i digui si pactarà amb Podemos, la Syritza espanyola, un pacte que portaria encara el país a més atur, més runa, més fallida, i que posaria en perill el sistema de les nostres pensions i el sistema de benestar públic que tenim en aquests moments”.

D’altra banda, Camacho s’ha dirigit directament a Albert Rivera també per la qüestió dels possibles pactes post-electorals: “Albert Rivera també ha de dir amb qui vol pactar ja que la gent no es pot trobar amb pactes de perdedors, amb pactes de persones i partits polítics que no havien guanyat les eleccions, i per tant el senyor Rivera ha de dir molt clar si està disposat a pactar amb el PP o si està disposat, com es veu, a pactar amb els senyors Pablo Iglesias i Pedro Sánchez, és a dir, amb la Syritza espanyola i amb el partit de l’atur”.

Camacho s’ha dirigit també als votants del Partit Popular que tenen la intenció d’exercir un vot de càstig i votar a Ciutadans: “si el que volen és castigar al Partit Popular s’estaran castigant a ells mateixos ja que els més perjudicats seran aquells que no posin la papereta del Partit Popular i es trobin que el senyor Rivera utilitzi aquesta papereta per ajuntar-la amb la papereta del senyor Pedro Sánchez o la del senyor Pablo Iglesias”.

La líder popular ha estat acompanyada en aquesta visita a Gavà per la portaveu del PP a la nostra ciutat, Mónica Parés, que ha agraït a Camacho la seva visita i ha recordat que “el govern de José María Aznar va fer una important inversió en el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el que demostra la importància que el Partit Popular dóna a la cultura i demostra també que quan la ciutat de Gavà necessita del govern d’Espanya, aquí estem”.

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 Següent > Final >>

bannerpdf

Això és gavatv.cat

10 anys de l'Espai Maragall

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Marc Grau - "Eden of love"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.