Text de cerca: Resultats trobats: 153
Etiqueta: PSC-Partit dels Socialistes de Catalunya Ordre

 Raquel Sánchez amb usuaris del Casal el Centre on ha presentat el seu programa social

Raquel Sánchez: “Les persones i les famílies, la nostra prioritat” La candidata socialista ha presentat avui el seu programa social al Casal del Centre i després ha estat de campanya al passeig de Joan Maragall

El Casal de la Gent Gran el Centre ha estat el lloc escollit per la cap de llista del PSC, a les municipals, Raquel Sánchez, per parlar de les propostes i mesures que recull el seu programa de suport a les persones i les famílies: “M’imagino un Gavà en què tothom tingui les mateixes oportunitats, una ciutat cada vegada més inclusiva parlant des de totes les perspectives”, ha explicat Sánchez qui ha insistit què “no podem permetre que per qüestions econòmiques cap persona quedi enrere, no tingui les mateixes oportunitats, ni garantir el seu desenvolupament, el seu projecte vital i familiar”.

 

Per això entre les mesures que proposa el PSC hi ha la creació d’un programa de beques menjador per a l’alumnat d’ensenyament secundari de famílies de Gavà amb recursos econòmic limitats,un centre de recursos per a la infància i nous ajuts per a persones jubilades que tinguin als seu càrrec fills o filles majors d’edat en situació d’atur. “Degut a la situació econòmica que vivim moltes persones jubilades s’han convertit, amb la seva pensió, en el suport de les seves famílies”, per això, segons la candidata del PSC, “hem de posar en marxa noves mesures d’acompanyament i de suport i subvencions econòmiques. Això ha d’anar acompanyat, evidentment, d’una contenció de la pressió fiscal i també amb noves bonificacions socials en impostos municipals”.

 

Altres mesures estan encaminades a garantir les necessitats bàsiques d’alimentació, els subministraments d’aigua, llum, gas, etc, també a reforçar les polítiques adreçades a la gent gran, amb noves activitats per potenciar l’envelliment actiu i participatiu. I també, segons Sánchez, “desplegarem d’acord amb les entitats socials, un pla de suport a persones discapacitades i exigirem a la Generalitat la creació d’habitatge tutelar de proximitat”.

 

Després d’interessar-se per les diferents activitats que es fa al Casal, Raquel Sánchez, va anar al passeig de Joan Maragall on hi era instal·lada la carpa del PSC i va dedicar una bona estona a fer campanya amb part del seu equip, apropant a la ciutadania el seu programa i intercanviant opinions amb gavanencs i gavanenques.

 

 

Bloc electoral 11/05/15 Informació de la campanya electoral a Gavà

La Romería de la Cruz i el Festival de Titelles ha estat aquest cap de setmana el punt de trobada de molts dels candidats per a les eleccions del 24M. Repassem l'activitat de PSC, PP, CiU, ICV-EUiA, ERC i GdG

Raquel Sánchez ha explicat les seves propostes a peu de carrer.

Raquel Sánchez: “impulsar l’economia i crear ocupació és una de les meves prioritats” El PSC proposa, entre d’altres coses, crear un centre de recursos per a l’ocupació, un nou parc empresarial i incentius a l’emprenedoria

L’alcaldable del PSC, Raquel Sánchez, ha presentat aquest dimarts les propostes econòmiques de campanya de la seva candidatura per Gavà. Sánchez ha assegurat que “crear ocupació i potenciar la indústria, el comerç i l’emprenedoria és una de les nostres línies bàsiques d’actuació per als propers 4 anys” .

Sánchez és conscient que "encara no hem sortit de la crisi i, per tant, des dels ajuntaments, tot i tenir limitades les competències, hem de fer tot allò que sigui possible per generar promoció econòmica i ajudar a crear ocupació de qualitat”. En aquest sentit, la cap de llista socialista ha recordat que “el govern actual ja ha demostrat que, amb inventiva i esforç, es poden tirar endavant iniciatives que van en aquesta direcció com ha estat el programa 6+6 que tinc intenció de reeditar” i ha explicat que “per ajudar a cercar feina, especialment als col·lectius que, segons les estadístiques tenen més dificultats, com els joves i els majors de 45 anys, crearem un centre de recursos per a l’ocupació al nucli urbà amb serveis d’assessorament i formació en consonància amb les necessitats de les empreses. També fomentarem l’autocupació i l’emprenedoria amb nous incentius”.

 

Per a l’alcaldable del PSC a Gavà, “també cal apostar per accions on educació i empresa vagin de la mà, per això es reforçaran programes d’èxit com el Gavà Talent Factory”.

 

Pel que fa a la indústria, Sánchez ha recordat que “el nostre terme, per la seva ubicació estratègica a nivell metropolità i català, és molt atractiu per atraure inversió i, per això, s’incrementarà en un 60% la superfície per aquestes activitats amb sectors com els Joncs i Matabous”.

Sánchez, amb els veïns d'Ausiàs March

El PSC proposa mesures per aturar les actuacions incíviques en el barri d’Ausiàs March L’alcaldable socialista, Raquel Sánchez, visita el barri per explicar directament als ciutadans les seves propostes

L’alcaldable del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Gavà, Raquel Sánchez, va visitar ahir a la tarda el barri d’Ausiàs March. La plaça del Pare Poveda va ser l’indret escollit per l’equip socialista per explicar directament a la ciutadania quines són les propostes del partit per aquest barri.

Les qüestions socials van acabar estant molt presents en un barri tan castigat per l’atur. Els veïns li van explicar a Sánchez els problemes pels quals estan passant, i l’alcaldable va reaccionar assegurant que “hem d’atendre aquestes noves situacions i aquestes noves necessitats, hem de continuar transformant la ciutat però no només en aquelles grans infraestructures que reivindiquem com ara l’Institut Bruguers o l’Hospital de Viladecans, sinó que hem de cuidar la pell de la nostra ciutat, i la pell de la nostra ciutat són els carrers i els barris”. Sánchez va insistir en aquesta línia recordant que el programa socialista aposta perquè “tots els barris tinguin els mateixos estàndards de qualitat”.

L’alcaldable del PSC també va parlar d’incivisme, un tema “que preocupa molt al barri d’Ausiàs March i que hem d’abordar amb seriositat i contundència”, i com a recepta va proposar “una combinació de pedagogia, més neteja, sancions i més presencia policial, només d’aquesta manera aconseguirem minimitzar aquestes conductes incíviques que tant ens molesten i ens irriten”.

Sánchez va demanar el vot als veïns del barri tot recordant que per tirar endavant aquestes propostes “és imprescindible i necessari que el proper govern pugui gestionar l’Ajuntament d’una manera forta i sòlida”.

Sánchez ha parlat avui d'educació.

Educació i Sanitat, temes d’avui en la campanya de la candidata socialista, Raquel Sánchez El nou IES Bruguers i l’ampliació de l’Hospital Comarcal, dues de les prioritats del programa del PSC

L’alcaldable socialista , Raquel Sánchez, ha presentat aquest matí les propostes del seu programa en matèria d’educació. Sánchez ha manifestat que “per a nosaltres el progrés i la cohesió social es forgen amb l’educació, per això treballarem fent costat a tota la comunitat educativa per garantir que disposem dels recursos econòmics, tècnics i formatius per fer de Gavà un referent en educació”.

 

Una de les principals prioritats de Raquel Sánchez és “la construcció de l’IES Bruguers que és indispensable i per això exigiré, des del primer dia, que la Generalitat disposi d’una partida destinada a l’ampliació d’aquest institut. També vetllarem per fer el realitat el compromís que existeix  que l’educació secundària es pugui cursar a Gavà Mar”.

 

Raquel Sánchez ha parlat també de reforçar “la formació Dual de la qual l’institut Calamot n'és un referent”.

 

Quant a les propostes de Sanitat, l’alcaldable socialista ha destacat, com a prioritàries, “continuar reclamant a la Generalitat l’ampliació de l’Hospital de Viladecans i perquè les instal·lacions actuals tinguin els recursos humans i tècnics per garantir els serveis que la ciutadania necessita”. Raquel Sánchez ha afegit que “seguirem reivindicant la reobertura del servei d’urgències nocturnes i serveis de salut a la zona de Gavà Mar i instarem la Generalitat a que millori les dues àrees de salut actuals i implanti el servei de radiologia a Gavà”.

Sánchez ha estat repartint roses, aquest matí, pel Mercat del Centre.

Raquel Sánchez parla de joventut, cultura i esports L’alcaldable socialista proposa crear un “carnet jove”,fer un pla de modernització de les instal·lacions municipals i crear una Illa cultural i creativa

L’alcaldable del PSC a Gavà, Raquel Sánchez,ha estat fent campanya, aquest matí, a la zona centre de la ciutat i ha concretat algunes de les nombroses propostes que el seu programa detalla en matèria de joventut, cultura i esports. Sánchez ha dit que “en cultura, crearem una Illa cultural i creativa al nord de la ciutat, des d’on facilitarem la instal·lació d’activitats d’emprenedoria cultural amb base tecnològica en equipaments municipals a l’àrea de la riera de Sant Llorenç, també es constituirà una comissió de festes populars, amb entitats i ciutadania, per dissenyar, plegats, el programa de la Festa Major i es desenvoluparà un festival de cultures urbanes. També promourem la lectura, l’Espai Maragall, el nostre patrimoni i la cultura popular i reformarem i reobrirem el nostre Centre Cultural”.

 

En esports, la candidata socialista proposa “fer un pla de modernització de les instal·lacions municipals i ampliar les ajudes esportives las infants, així com l’esportivitat inclusiva amb ajuts als infants amb discapacitat”. Sánchez parla també de “potenciar can Sellarès, promoure activitats d’hàbits saludables als nostres espais naturals i estudiar la viabilitat de construir una piscina descoberta”.

 

Pel que fa a joventut, Sánchez explica que “es crearà un carnet perquè els joves gaudeixin de tarifes reduïdes per fer activitats en els equipaments municipal. Promourem l’emprenedoria i crearem una Beca d’Excel·lència Ciutat de Gavà a estudiants de pregrau, grau postgrau i formació professional. També desenvoluparem una borsa de treball municipal per a joves a empreses del territori”.

Raquel Sánchez també vol crear “un consell de joves perquè assessorin l’Ajuntament sobre les decisions municipals que els afectin” i promourà “l’oci pels joves i un espai perquè hi puguin desenvolupar les seves aficions, com ara la música”.

 

Bloc electoral 15/05/15 Informació de la campanya electoral a Gavà

El darrer bloc electoral de la primera setmana de campanya ens porta informacions dels sis partits amb representació al Ple Municipal.

Raquel Sánchez: “Donaré la cara perquè la gent torni a confiar en la política” El PSC ha celebrat l’equador de la campanya amb una multitudinària paella popular aquest diumenge al parc del Mil·lenni

L’alcaldable socialista, Raquel Sánchez, ha defensat amb fermesa el projecte que encapçala durant l’acte de campanya que, en forma de paella popular, va tenir lloc aquest diumenge al parc del Mil·lenni. Sánchez va encetar la seva intervenció demanant el vot pel PSC el proper 24 de maig assegurant que “tenim un projecte sòlid, en absolut esgotat, que suposa la garantia de progrés i de cohesió social, econòmica i territorial”, i després de recordar que “han estat els governs socialistes a Gavà els qui han transformat la ciutat” s’ha compromès a seguir-ho fent “amb el mateix tarannà que ha marcat la meva darrera manera de fer el darrer any, a peu de carrer, dialogant amb la gent i prioritzant les polítiques socials”. Així, ha recordat que “malgrat la crisi no hem deixat, ni deixarem d’estar al costat de les famílies, especialment de les qui ho passen pitjor, i prova d’això és el gran increment que hem fet en beques, suplint així el que li toca fer a la Generalitat, que amb les seves fortes retallades ens ha deixat en una veritable situació d’abandonament”.

 

Sánchez ha destacat del seu projecte la cultura i sobretot l’educació, de les quals “volem que la nostra ciutat n’esdevingui un referent” i també ha dit que tenim un “pla seriós per dinamitzar l’economia, crear ocupació i promoure l’emprenedoria i l’arribada de noves empreses”

 

L’alcaldable socialista ha assegurat que “donaré la cara perquè la gent torni a confiar en la política”, i després de recordar que "la gestió feta ha permès sanejar l’ajuntament i fer-lo més transparent”, ha promès que seguirà en aquesta línia.

 

Sánchez s’ha referit a l’oposició afirmant que “vist el debat, queda clar que no tenen ni idea del que passa aquí ni tenen cap projecte per la ciutat i això és molt greu i m’espanta”. Així, “PP i CiU, han estat responsables de les polítiques mes dures de retallades que mai hem patit mai i tot i que diuen que defensen les polítiques socials fets no ho demostren perquè per ells això significa caritat mentre que per nosaltres són drets a garantir". Mentre que “Ciutadans s’ha desemmascarat per mostrar el que són: la dreta pura, dura i rància, mancada de sensibilitat social que s’oposen a les ajudes socials perquè consideren que les subvencions no poden ser una forma de viure”. Respecte a ERC la candidata del PSC els defineix com “els qui riuen les gràcies als qui fan actes vandàlics i que tenen com a únic objectiu la independència i desacreditar-nos”

 

Sobre la resta de candidatures, Sánchez ha dit que “no sé de que parlen ni quin model de ciutat defensen” i sobre Gavà sí se Puede, assegura que “no són seriosos i, a més, han estat desautoritzats per Podem”.

D’altra banda, aquest matí la candidata socialista ha concretat algunes de les seves propostes en matèria de seguretat neteja i civisme. Sánchez ha dit que “es crearan nous programes per reforçar la neteja com una nova app que permetrà al ciutadà notificar les incidències que detecti. També impulsarem accions orientades al civisme i una cooperació ciutadana per fer de Gavà una ciutat més cívica amb un pla de xoc per una tinença responsable d’animals”.

 

En seguretat, "la policia municipal tindrà més protagonisme als barris especialment en aquells indrets on hi hagi més problemes i s’empaitaran i denunciaran els incompliments. Vull reforçar doncs, la tasca que ja hem abordat durant aquest mandat perquè l’espai públic sigui un espai de bona convivència”.

Sánchez, parlant a una pagesa gavanenca

Raquel Sánchez destaca la mobilitat com un dels eixos del seu programa electoral L’alcaldable del PSC fa campanya aquest matí en el Mercat de Pagès setmanal ubicat al parc de la Torre Lluch

L’alcaldable del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Gavà, Raquel Sánchez, ha fet campanya aquest matí en el Mercat de Pagès que cada dimarts s’instal·la en el parc de la Torre Lluch. Sánchez s’ha apropat als pagesos que venen directament els seus productes per parlar amb ells, i també ha explicat les línies mestres del seu programa a la ciutadania que hi havia allà. Després ha continuat la seva campanya a la paradeta que els socialistes han ubicat aquest matí just al davant de l’entrada de Mercagavà, provisionalment instal·lat a la plaça Batista i Roca mentre durin les obres que s’estan fent a la seva ubicació tradicional.

Un d’aquests eixos del programa electoral socialista és el que fa referencia a la mobilitat, aspecte que Sánchez ha volgut destacar aquest matí com un dels punts forts del seu ideari. L’alcaldable socialista ha assegurat que “les qüestions que tenen a veure amb la mobilitat, la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient son molt importants per nosaltres”, i ha destacat que “hem d’apostar per un model de mobilitat sostenible per Gavà, així que desenvoluparem i posarem en marxa les mesures que s’han redactat en el Pla de Mobilitat Urbana que sobre tot donen una importància destacada al transport públic i a la mobilitat en bicicleta”.

Respecte al medi ambient, l’alcaldable del PSC ha posat de manifest que “la difusió i protecció dels nostres entorns naturals, com ara el Parc del Garraf o el Parc Agrari, ha de tenir un protagonisme necessari a la nostra ciutat, tot fent divulgació d’aquests elements naturals”. Una de les iniciatives més destacades en aquest àmbit seria “la recuperació de la masia de ca n’Horta fent que sigui la porta d’entrada al Parc del Garraf i convertint-la en un alberg juvenil”.

Sánchez també ha recordat l’aeroport del Prat tot assegurant que “nosaltres estem a favor de que aquesta infraestructura funcioni, ens interessa que així sigui, però això sempre s’ha de fer amb el respecte pels veïns i per la qualitat ambiental i acústica del territori”.

Sánchez, en un moment de la seva trobada amb la gent gran

Raquel Sánchez defensa la seva aposta per la qualitat als barris L’alcaldable del PSC manté una trobada amb representants de la gent gran per intercanviar opinions

L’alcaldable del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Gavà, Raquel Sánchez, ha defensat aquest matí l’acció de barris com un dels eixos no només del seu programa electoral sinó de la seva acció de govern en el temps que porta com alcaldessa. Sánchez ha recordat en aquest sentit que la seva feina “ha pivotat molt sobre aquesta tasca del dia a dia a peu de carrer, escoltant i parlant amb la ciutadania, i estic convençuda que hem de reforçar aquest treball que fem amb el territori més proper al ciutadà”. En aquesta línia d’acció, l’alcaldable socialista ha recordat que amb la iniciativa “Junts fem barri” els socialistes “hem posat en marxa programes que han ajudat no només a que la gent vegi que el seu barri millora, sinó que a més han servit perquè la gent participi d’aquestes decisions, i la meva proposta pel proper mandat és ampliar i millorar aquest programa garantint que a tots els barris es pugui fer alguna intervenció”.

L’alcaldable socialista ha destacat que els barris “són els espais que serveixen per cohesionar la ciutat i per tant han de ser barris de qualitat que tinguin un nivell de serveis, d’equipaments i d’infraestructures adaptats a les seves necessitats”. Per aquest motiu, l'alcaldable del PSC proposa la creació d’una “carta de serveis dels barris que suposi una comparativa, un estudi acurat dels barris, i veure en quins punts hem d’incidir especialment a cada barri perquè cada barri té unes necessitats i una peculiaritats diferents”. Sánchez destaca que a partir d’aquesta carta es podrà “definir un pla integral de millora dels barris que ajudin a reforçar tot allò que té a veure amb la neteja, el manteniment, el civisme i la seguretat”.

Respecte a la neteja, l’alcaldable del PSC aposta per l’empresa municipal PRESEC, que s’encarrega d’aquestes tasques, però “introduint nous criteris i sistemes d’organització del treball per tal que es pugui fer una feina de manteniment i neteja molt més acurada”. Respecte a la seguretat, Sánchez ha defensat la figura del policia de barri “que coneix el veí i als comerciants i aporta aquesta sensació de seguretat per tal de fer espais de qualitat en la nostra ciutat”.

D’altra banda, i per tal de refermar el seu compromís amb la gent gran, Sánchez ha mantingut una trobada amb representants d’aquest sector de població en els baixos del Museu de Gavà. La reunió ha servit per tal que l’alcaldessa els faci arribar les propostes que tenen a veure més directament amb ells, i també per tal que els participants li fessin arribar a l’actual alcaldessa les seves opinions sobre l’estat actual de Gavà. En aquest sentit, Sánchez ha volgut posar de manifest que “la trobada ha estat molt positiva perquè la gent gran ens explica quina és la seva visió de la ciutat i també demanden espais en els quals ells puguin participar i co-decidir”. L’alcaldable socialista s’ha mostrat molt satisfeta de que els representants de la gent gran “parlin de qüestions de la seva ciutat, de com podem millorar els equipaments i la via pública, i siguin tan actius”.

Raquel Sánchez: “Som la garantia de progrés per Gavà” L’alcaldable socialista ha demanat el vot al barri de Les Colomeres assegurant que les alternatives són “una dreta socialment insensible, o un salt al buit”

L’alcaldable del PSC Gavà, Raquel Sánchez, ha estat fent campanya a Les Colomeres. Durant un míting, davant de la Font Groga, Sánchez ha recordat que la formació que representa al capdavant de l’Ajuntament durant 36 anys “és la que millor coneix Gavà i la que té un model de progrés per seguir transformant la ciutat”. Per a la candidata socialista no hi alternativa perquè “votar la dreta suposa retallar en polítiques socials i fer-ho per altres noves opcions és fer un veritable salt al buit”.

 

Sánchez ha refermat la seva voluntat de “seguir fent política a peu de carrer, escoltant la gent i ajudant-la, sobretot en aquests moments on, tot i que alguns ho neguin, seguim patint els estralls de la crisi”, i assegura que “faré polítiques per a les famílies i prioritzaré els programes socials, perquè l’Ajuntament, encara que no en tingui competències, no donarà l’esquena a la ciutadania com han fet els governs del PP i CiU, que encara que els hi tocava, s’han dedicat a retallar de manera salvatge”.

 

La cap de llista socialista afirma que el seu “és el millor projecte per Gavà” i que“seguiré millorant els barris tenint en compte les necessitats dels seus veïns i veïnes amb el Junts Fem Barri”. També explica que tirarà endavant “un conjunt de projectes per modernitzar, dotar i fer més accessible la ciutat, des de la platja fins al sector nord”. En aquest sentit, el programa electoral concreta fins a 23 propostes, d’entre les quals hi ha “la creació d’una escola del mar, nous serveis a la façana litoral i la transformació de la zona esportiva de can Torelló”.

 

Al nucli urbà, Sánchez parla de “la remodelació de l’entorn de Roca que permetrà dotar-nos de més i millor espai públic, d’una nova zona econòmica i donarà una solució definitiva al barri de la Barceloneta perquè es pugui desenvolupar” i del nou MercaGavà que “anirà lligat a la creació d’un nou entorn urbà”. L’alcaldable socialista també ha dit que “es cobrirà la pista de l’escola Marcel·lí Moragas per convertir-la en un poliesportiu que donarà servei a can Tintorer i can Tries”.

 Raquel Sánchez aquest matí, abans d'entrar a MercaGavà, on ha demanat el vot pel PSC

Raquel Sánchez: “El projecte socialista és el millor per a què Gavà continuï avançant” La candidata socialista, en companyia del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, tancarà aquesta tarda, a partir de les 18, 30 hores, la campanya amb un acte al passeig de Joan Maragall

L’alcaldable del Partit dels Socialistes de Catalunya, Raquel Sánchez, en el decurs d’un acte polític celebrat, ahir a la tarda, a la plaça d’Amadeu Vives, al barri de Can Tintorer, va demanar al veïnat que vagi a votar diumenge 24 de maig “però sobretot que vagi a votar als socialistes. Som el millor projecte, el projecte més útil per aquesta ciutat, el projecte que té les propostes perquè la nostra ciutat continuï transformant-se, continuï avançant. Som el projecte que està al costat de les persones i, en aquest sentit, un projecte compromès amb els barris de la nostra ciutat”, va afirmar Sánchez qui va fer un repàs de les actuacions que han transformat la ciutat en els darrers anys i va explicar les propostes “realistes” de futur que inclou el seu programa electoral.

La campanya que han dut a terme els socialistes ha tingut molt en compte els barris, segons explicava l’alcaldable socialista: “Volia que aquesta campanya fos molt dels barris,  en la línia del que he fet en el darrer any amb la iniciativa l’alcaldessa als barris. Hem explicat quines son les nostres propostes i també m’he compromès amb la ciutadania a continuar amb aquesta política propera i útil si trien la opció del PSC.” La cap de llista socialista es va comprometre a fer la Carta de Serveis dels barris i destinar una partida pressupostària per continuar fer millores als barris, en consens amb la ciutadania “volem que la gent participi, voti, i decideix quines son aquestes obres de millora que hem de fer en els seus barris”.

En el seu discurs Raquel Sánchez va denunciar la paralització del projecte de la llei de barris per part de la Generalitat, “Can Tintorer i Can Tries estan a l’espera d’una transformació urbana potent, és una transformació que depèn que la Generalitat desparalitzi la llei de barris, els projectes previstos en ella per a aquesta zona nord de la ciutat suposaran donar un nou dinamisme amb aquest barris”.

La cap de llista socialista va remarcar el treball fet en els darrers anys en barris com el de Can Tintorer :”Ho hem transformat els socialistes i continuem tenim aquesta vocació renovadora, transformadora i de progrés de la ciutat”, va incidir.  Raquel Sánchez va demanar als veïns i veïnes que valorin aquesta feina i “sobretot el vot útil, el vot que transforma. Necessitem un govern sòlid, que pugui governar perquè del contrari o tenim receptes de la dreta o la incertesa, la radicalitat i el salt al buit. Penso i estic convençuda que el projecte socialista, que jo encapçalo és el millor projecte i la millor candidatura. Està integrada per persones que segur que treballaran d’una manera incansable pel futur i pel progrés de Gavà”.

 

Aquest matí, darrer dia de campanya, la candidata ha visitat MercaGavà on ha parlat amb els usuaris i usuàries del mercat i els ha demanat el vot pel projecte socialista el proper diumenge, “la millor opció per als gavanencs i les gavanenques i per a  la ciutat”.

El final de campanya socialista tindrà lloc aquesta tarda a partir de les 18,30 al passeig Maragall. Hi haurà un berenar popular, jocs infantils i a les 19h se celebrarà l’acte polític amb Raquel Sánchez i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

 

El fill de Sánchez introdueix el seu vot a l'urna

L’alcaldable del PSC, Raquel Sánchez, vota al col·legi Sagrada Família La cap de llista socialista desitja que la jornada transcorri amb total normalitat

L’alcaldable del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Gavà, Raquel Sánchez, ha exercit el seu dret a vot poc després de les 11:30h. en el col·legi electoral ubicat al centre educatiu Sagrada Família. Sánchez ha aprofitat per saludar als membres de les tres meses que hi ha en aquest col·legi i per desitjar-li una jornada profitosa.

De fet, en aquesta mateixa línia s’ha expressat als mitjans de comunicació locals ja que, tot just després de votar, ha assegurat que “tot està funcionant correctament, els apoderats i els interventors també estan ajudant a la ciutadania, i hem d’estar tranquils ja que avui els protagonistes no som els partits sinó la ciutadania que exerceix o no el seu dret a vot”. Sánchez ha desitjat que la jornada “acabi amb normalitat, amb democràcia, d’una manera cívica i pacífica”.

Sánchez durant la penjada de cartells anit.

El PSC demana el vot “dels qui volen el diàleg i no la fractura” Els socialistes de Gavà s’han mobilitzat en la tradicional enganxada de cartells i han destacat la importància d’aquestes eleccions on “es decideixen moltes coses”

La militància socialista de Gavà ha començat amb força la campanya a les eleccions del 27S amb la tradicional penjada de cartells. La primera secretària de l’agrupació i alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, ha demanat el suport a la candidatura del PSC encapçalada per Miquel Iceta assegurant que "som la opció del diàleg enfront dels qui cerquen la confrontació. Per a Sánchez ara cal decidir si volem seguir pel camí de l’embolic en què alguns ens han situat i amb el qual molts catalans i catalanes no se senten identificats, o evitar la fractura. Perquè encara hi som a temps”.

 

Raquel Sánchez explica que “aquests comicis han de servir a la ciutadania per avaluar la gestió del govern del CiU, que ara es presenta dins una altra llista, però que vol guanyar per seguir impulsant polítiques que, lluny de construir un país, l’han desfet, retallant en sanitat i educació o en temes d’igualtat”. Sánchez considera que “convergència té un model de drets socials merament assistencial” i  afirma que “el PSC  defensa una millor relació de Catalunya amb l’estat espanyol, això sí, amb més autogovern, més autonomia i un  millor finançament” i sobretot, “prioritzant la defensa dels drets de les persones i la creació ocupació, temes importants  que la candidatura del Junts pel Sí no toca perquè es presenten sense programa electoral”.

El PSC ha repartit material informatiu des de la seva carpa.

Raquel Sánchez: “Som l’opció per construir un país de progrés” Els socialistes de Gavà demanen la mobilització i el vot de l’electorat en favor d’un model “on es prioritzin els drets i les necessitats de les persones”

El partit dels socialistes de Gavà ha estat fent campanya aquest dimecres amb una carpa informativa a l’avinguda Diagonal. La primera secretària de l’agrupació local i alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, ha refermat el compromís de la formació que representa per apostar "per un model de societat centrat en els problemes que pateix la ciutadania. Volem fer possible que Catalunya deixi d’estar a la cua en sanitat, com passa ara per culpa de les retallades fetes pel govern actual que justament es presenta amb molts dels seus membres dins la llista del Junts per Sí dient que volen construir un nou país, quan l’han escapçat, també rebaixant un 20% la inversió en educació en els darrers 6 anys”.

 

Sánchez afirma que “el PSC és l’únic partit que vol construir un país de veritat, i per això volem mobilitzar totes aquelles persones que defugen el discurs de l’enfrontament per sumar-se a un discurs constructiu de país de progrés”.

Prop de 25.000 persones han participat en la Festa de la Rosa.

Miquel Iceta: “cap estat voldrà negociar amb Mas perquè se salta la llei” El candidat del PSC acompanyat pels principals líders socialistes catalana i del secretari general del PSOE amb Pedro Sánchez han estat aquest diumenge a la Festa de la Rosa de Gavà

Prop de 25.000 persones, segons la organització, han participat, aquest diumenge de la tradicional Festa de la Rosa que els socialistes catalans organitzen cada any, per aquestes dates, a la pineda de Gavà. L’acte, que en aquesta ocasió se situa ja en la recta final de la campanya electoral del 27S, va comptar, a més de amb el candidat del PSC, Miquel Iceta amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez i amb els principals noms del socialisme català, com la candidata del PSC a las generals, Carme Chacón, l’expresident de la Generalitat José Montilla o l’exministre i expresident del Parlament Europeu Josep Borrell; així com multitud de dirigents i alcaldes del PSC, coml’alcaldessa de Gavà Raquel Sánchez, qui va ser l’encarregada d’obrir el míting afirmavaque “el que està passant a Catalunya sembla una pel·lícula de ciència ficció, i s'està assenyalant a les persones que pensen diferent. Per això, el 27S anem a anar a votar amb el cap ben alt per expressar les nostres conviccions i sentiments i per construir una Catalunya com la que van fer els governs de Maragall i Montilla”. Raquel Sánchez ha qualificat la independència de “conte xinès” i ha acusat Mas i Rajoy de “malmetre la convivència compartint una mateixa carta de presentació: les retallades i la corrupció”.

Miquel Iceta ha refermat el missatge de voler seguir a Espanya recordant que “Som internacionalistes, federalistes i gent compromesa amb la fraternitat. No volem aixecar fronteres sinó estendre els braços”, i ha insistit que “si Mas segueix com president, l'embolic seguirà i també seguiran les retallades” i “cap estat voldrà negociar amb algú que se salta la llei. Catalunya no podrà seguir a la UE”.

 

Per la seva banda, Pedro Sánchez ha tornat a assegurar que “el model d'Estat federal és el que millor garantirà la integritat i l'articulació de la unitat d'Espanya”, en els propers 30 o 40 anys. No obstant això, ha reconegut que la reforma de la Constitució, que permeti “reconèixer a Espanya tal com és, a nivell ideològic i territorial, serà complexa”, però ha recordat que és l'única opció “enfront del no de Mas i Rajoy”. El líder del PSOE s'ha mostrat convençut que, malgrat les enquestes, la majoria de catalans "no vol" que Artur Mes segueixi en la Generalitat i s'ha compromès al fet que el Senat de l'Espanya federal es traslladi a Barcelona. També ha volgut deixar clar que les retallades que s'estan produint a Catalunya no és perquè aquesta forma part d'Espanya. “Aquí es retalla la sanitat pública i el sistema de dependència perquè hi ha un govern de dretes, no per pertànyer a Espanya, i per això mateix pugen les taxes universitàries", assegurava.

Per a Sánchez, "Catalunya sofreix la mateixa dreta que la resta d'Espanya, la dreta que menteix, que retalla l'Estat del benestar, suprimeix l'impost de successions i aprova la reforma laboral i l'amnistia fiscal que van votar CiU i el PP”, i ha assenyalat que “enfront d'aquells que diuen ser patriotes i tenen els comptes a Suïssa, la pàtria dels socialistes està en els col·legis i instituts públics o en els pisos d'acolliments per a dones víctimes de maltractaments”. Sánchez també ha recordat a Mas que “la senyera, la cultura, la llengua, la història i les institucions de Catalunya no són seves, sinó de tots els catalans”. El secretari general del PSOE feia una crida a la mobilització el 27S i al desembre per “protegir el patrimoni comú” i "per dir adéu al fill polític de Pujol i a l'amic de Bárcenas".

Carme Chacón ha arremès durament contra Mas, a qui ha qualificat de “tot el contrari d'un valent”. "Quan era jovenet i hi havia una dictadura, va decidir que això de la política en aquells moments no convenia i que els pals dels grisos se’ls emportessin els d’esquerres. Quan van canviar els vents va canviar de nom, va passar d'Arturo a Artur, de la mà del padrí va entrar a la família i quan el padrí ficava la mà a la caixa, ell mirava cap a un altre costat", l’acusava. L'exministra també ha carregat contra el procés sobiranista, el qual considera "una excusa" que ha trobat Mas "per amagar-se en una llista del seu fracàs" al capdavant del Govern. Chacón ha denunciat "les retallades en sanitat i educació" que el Govern de CiU està duent a terme, i els ha retret que, en canvi, "sí trobin diners per obrir ambaixades a Roma i Viena".

Sánchez i Madina, aquest matí en el Mercat del Centre

Eduardo Madina: “Rajoy s’hauria de prendre més seriosament el que està en joc en aquestes eleccions” El dirigent socialista recolza avui a Gavà la candidatura del PSC en les properes eleccions autonòmiques

El dirigent socialista Eduardo Madina ha visitat aquest matí Gavà per fer costat a la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) en les properes eleccions autonòmiques del 27 de setembre. Madina ha passejat per la zona del centre de Gavà acompanyat de la primera secretària del PSC a Gavà i alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, i de diversos regidors i membres del partit. El diputat a les Corts Generals ha visitat els dos mercats municipals, el del Centre i Mercagavà, i s’ha apropat a la ciutadania per regalar clavells i demanar el vot socialista.

Madina s’hi ha referit a l’entrevista d’ahir de Mariano Rajoy a Onda Cero en aquests termes: “si aquesta és la posició política que té el govern d’Espanya realment li està fent un flac favor a la importància d’aquestes eleccions, i tenint en compte que aquest país està en mans de Rajoy en tant que president del Govern, llavors estem en les mans d’algú que senzillament no s’ho sap”. Madina ha criticat a Rajoy arran d’aquesta entrevista recomanant que “no faria mal el govern de prendre’s més seriosament les coses que estan passant en aquest país i el que està en joc el proper diumenge aquí a Catalunya, això és molt més seriós del que Rajoy creu i la imatge que va donar és la imatge d’un president que desconeix la realitat de les coses i fins i tot de les pròpies lleis que probablement s’han aprovat amb el vot favorable del seu partit”.

Madina, ja ficat directament en l’ideari socialista de campanya, ha volgut recordar que aquest proper diumenge “la societat catalana es juga jo crec dues idees nuclears dels que ha estat Catalunya en aquests 35 anys: el reconeixement de la seva pluralitat i la convivència interna d’una societat que ha estat un exemple per a gent com a nosaltres els bascos, que sempre hem vist en Catalunya una manera d’acceptar la diversitat i la pluralitat internes”. Madina ha destacat que “aquesta societat catalana ha estat portada a un problema seriós de convivència per part d’alguns irresponsables, i crec que Catalunya no pot perdre el que sempre ha estat la seva senya d’identitat: modernitat per pluralitat i per diversitat, valors que l’han fet ser una societat de la qual tots els espanyols ens sentim molt orgullosos”.

De la seva banda, Raquel Sánchez s’ha mostrat molt contenta amb la visita de Madina i ha definit els dies que queden de campanya com a “decisius”. La primera secretària socialista i alcaldessa de Gavà ha apel·lat “al sentit i a la responsabilitat de la ciutadania per tal que el diumenge pensi en el que vota, si vota una opció de trencament, de ruptura, d’enfrontament, o el que vol és que el nostre país, Catalunya, sigui millor dins d’una Espanya que sigui també diferent i que atengui a les nostres singularitats i les nostres necessitats”. Sánchez ha volgut destacar que “la construcció d’un país es fa preocupant-se dels problemes de la gent, de la sanitat, de l’educació, dels respecte a la llengua i a la cultura, i d’una bona fiscalitat, i això és el que oferim els socialistes des del respecte als drets i les llibertats de tothom i també des del respecte a les lleis”. Per últim ha recordat que la opció socialista “és la via per solucionar aquesta situació i aquest lio en el que ens han ficat alguns que no representen tampoc, i això que quedi clar, a la totalitat del poble de Catalunya”.

Sánchez ha defensat el nou Hospital de Viladecans avui.

Raquel Sánchez “demano als qui em van votar que confiïn en Iceta” El PSC assegura que són "la única opció de progrés per superar l’immobilisme d’uns i altres" i resoldre els temes claus per la gent com la millora de la sanitat pública

El PSC de Gavà ha volgut defensar la sanitat pública i de qualitat i l’ampliació de l’hospital de Viladecans en l’acte de campanya d’aquest dijous. La primera secretària de la formació i alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, després de recordar que “aquesta campanya ha estat centrada en un sol tema que nosaltres no hem defugit i per això ens presentem com la única opció no immobilista, cosa que no poden dir ni PPC, ni C’s, ni la llista de Mas”, ha dit que també volen “afrontar els temes rellevants que afecten la ciutadania, i especialment a Gavà”. En aquest sentit, s’ha referit a la necessitat de “disposar d’un hospital en condicions” tot recordant que “des del 2011 ha patit importants retallades per part d’un govern que ha estat insensible”.Sánchez exigeix que “el nou govern que surti de les eleccions de diumenge, que esperem que sigui socialista, mantingui el compromís adquirit de materialitzar l’ampliació del centre al 2019” i que, “mentrestant, s’incrementin els recursos humans i materials per escurçar les llistes d’espera i acabar amb situacions inadmissibles des del punt de vista de la qualitat humana”.

 

Sánchez ha fet una crida perquè “la gent pensi en tot allò que els afecta. Necessitem un govern que faci fora Artur Mas perquè és inaudit que, ni en aquests moments, passi comptes de la seva gestió. Volem un altre país on es millori la relació amb Espanya amb diàleg, per això demano a la ciutadania que a les passades municipals em va donar suport que ara voti per Miquel Iceta”.

Sánchez, aquest matí

Raquel Sánchez: “Demano a les formacions polítiques que apel·lin al diàleg i a la negociació” Des del PSC es valoren positivament els resultats obtinguts a Gavà i també els índexs de participació en les eleccions d’ahir

La primera secretària del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Gavà i alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, ha apel·lat al diàleg per solucionar l’escenari polític que es configura després de les eleccions al Parlament de Catalunya celebrades ahir. Sánchez ha assegurat que des de la seva “responsabilitat com alcaldessa” demana que sobre tot “cadascú, des de la seva formació política, des de la seva responsabilitat, apel·li a aquest diàleg, a aquest consens, a aquesta negociació, que és absolutament necessària per acabar d’abordar d’una vegada per totes, i acabar de solucionar aquesta relació de l’encaix entre Catalunya i Espanya”.

Respecte als resultats de les eleccions, Sánchez creu que “Junts pel sí, tot i ser la força més votada, té la majoria d’escons però no la majoria de vots, i això continua constatant una realitat: que el nostre país és un país plural on no hi ha una voluntat inequívoca definida i, si bé es cert que hi ha hagut una majoria de vots en aquest sentit, no han arribat a la meitat de vots que serien els necessaris per donar-li aquest caràcter plebiscitari que alguns li volien donar”. Amb aquest escenari tan igualat en relació a aquest debat, Sánchez creu que aquestes eleccions suposen una realitat que “ens deixa amb un país dividit i per tant ara és el moment de la responsabilitat d’aquests que han guanyat les eleccions i de donar solucions que parteixin del diàleg i de no negar aquesta realitat que ha estat tan evident per tothom”.

Respecte als resultats obtinguts pel PSC a Gavà, Sánchez vol destacar que la seva formació “està satisfeta amb aquests resultats ja que continuem tenint un ampli suport de base a Gavà, i constatem que la nostra ciutat s’ha pronunciat a favor de les forces polítiques que no volem la ruptura amb la resta d’Espanya, aquest és un missatge clar que també a la nostra ciutat s’haurà de saber interpretar”. D’altra banda, això no ha impedit que Sánchez s’hi referís a Ciutadans, “la segona formació política en aquestes eleccions i també la segona formació aquí a Gavà, així que els felicito per aquests excel·lents resultats”.

Per últim, la primera secretària i alcaldessa de Gavà ha coincidit amb la majoria de representants polítics en què “es molt positiva la dada de participació, és una molt bona noticia en democràcia que quan els ciutadans s’han de pronunciar ho facin amb el dipòsit a les urnes, i més tenint en compte que aquestes es plantejaven com unes eleccions molt importants i molt transcendentals pel futur del nostre país”.

Raquel Sánchez.

Raquel Sánchez: “és el moment de recompondre l’estat del benestar” Els socialistes de Gavà demanen el vot per a Pedro Sánchez perquè asseguren ser “la solució per capgirar la situació al nostre país”

Com és tradició, el PSC de Gavà s’ha sumat a l’enganxada de cartells d’aquesta nit en l’arrencada de la campanya electoral a les Generals. L’Alcaldessa i primera secretaria de l’agrupació, Raquel Sánchez ha assegurat que “ens trobem en un moment molt important en què tenim l’oportunitat de donar la volta a la situació que pateix Espanya i Catalunya perquè l’immobilisme actual no és positiu. És el moment de donar un vot de confiança als nostres candidats, Chacón i Pedro Sánchez, per començar a construir el país, recuperant l’estat del benestar que ens han tret, amb drets socials i igualtat, i una sanitat i educació públiques de qualitat”.

 

Raquel Sánchez assegura que “és moment de promoure un nou model econòmic on les classes treballadores recuperin la dignitat que ens ha estat malmesa durant aquests anys”, i pel que fa a Catalunya s’ha referit a “recuperar el sentit comú” afirmant que “només sortirem de l’actual embolic si tenim un govern a Espanya que canviï i estigui disposat a dialogar, amb la voluntat d’aconseguir un pacte que doni garanties que la relació entre Catalunya i Espanya respondrà als anhels de la ciutadania”.

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Següent > Final >>

bannerpdf

Això és gavatv.cat

10 anys de l'Espai Maragall

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Marc Grau - "Eden of love"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.