Text de cerca: Resultats trobats: 217
Etiqueta: ERC-Esquerra Republicana de Catalunya Ordre
ERC

Andreu Pérez amb un dels seus cartells.

Andreu Pérez: “ERC som l’opció vàlida pel canvi” Esquerra Republicana de Catalunya demana el suport de la bona gent de Gavà d’esquerres i sobiranista

Amb el lema “Decidim un nou Gavà”, ERC a Gavà també ha dedicat la nit a penjar pancartes i cartells per la ciutat. L’alcalde d’aquest partit que, durant aquests dies abans dels comicis muntarà carpes informatives diàriament a diferents indrets del municipi, Andreu Pérez, s’ha mostrat “optimista” perquè, segons precisa “les enquestes ens auguren, en principi, uns bons resultats”, i ha demanat el vot el proper 24 de maig dient: “demanem el suport de la bona gent de Gavà d’esquerres i sobiranista. Volem concentrar el vot al màxim ja que considerem que és la única opció vàlida i possible per fer un canvi en aquest poble”.

Andreu Pérez fent campanya a Can Pere Bori.

Andreu Pérez: “l’educació és una de les nostres prioritats” L’alcaldable de d’ERC per Gavà aquestes municipals ha explicat que, entre d’altres compromisos, “lluitarem perquè el nou Institut Bruguers sigui una realitat”

L’alcaldable de d’ERC per Gavà  va estar divendres al mercat provisional de la plaça de Batista i Roca,i va explicar els principals punts sobre educació. Pérez ha assegurat que “reclamarem a la Generalitat el nou IES Bruguers, vigilarem que mantenen obert l’escola Joan Salamero i que es farà l'Institut-Escola de Gavà Mar. També potenciarem el Pla Educatiu de Ciutat”.

 

Durant el cap de setmana, el cap de llista republicà també ha presentat les propostes sobre medi ambient que passen, entre d’altres coses, “per aprovar el Pla Especial del Patrimoni Natural de Gavà, reclamar que el Garraf sigui declarat Parc Natural, millorar el tram final de la riera dels Canyars i fer un pla d’eficiència energètica”. Pérez també ha concretat alguns dels seus compromisos a Gavà Mar com “la millora del transport públic i la rehabilitació del Centre Cívic”, i pel que fa a La Sentiu, que va visitar diumenge participant en la Romeria de la Cruz, es proposa “millorar l’accessibilitat al barri i estudiar la viabilitat de reobrir el centre d’informació de Can Llong”.

Andreu Pérez fent campanya aquest dilluns a Gavà.

Els republicans presenten les seves accions econòmiques L’alcaldable d’aquesta formació a Gavà, Andreu Pérez proposa reactivar l’antiga caserna de can Torelló com a espai de negocis vinculat amb la tecnologia

ERC Gavà ha estat fent campanya, aquest dilluns, instal·lant la seva carpa a l’avinguda Eramprunyà. Aquí, el seu alcaldable, Andreu Pérez Lorite ha concretat algunes de les propostes electorals en matèria econòmica, i d’entre les que destaquen, “la creació d’un consell econòmic on hi formaria part l’ajuntament, empresaris i sindicats” i “l’impuls de l’espai ocupat per l’antiga caserna de can Torelló, actualment en desús, com a espai d’innovació, creant ocupació de qualitat, ja que esta estratègicament situada al costat de la C-32, a pocs minuts del campus de la UPC de Castelldefels, al costat del centre de control aeri d’Aena i perfectament connectat amb l’aeroport i el port. Crec que té un potencial enorme i per això cal buscar finançament, especialment a través dels fons europeus”.

 

També es proposa “integrar la planificació econòmica local a la planificació urbanística a fi de dimensionar correctament els creixements urbans del futur a mig terme” i "l’impuls d’accions per promoure el comerç, la plena ocupació i l’emprenedoria, els nous jaciments d’ocupació i l’activitat de la pagesia".

 

Bloc electoral 11/05/15 Informació de la campanya electoral a Gavà

La Romería de la Cruz i el Festival de Titelles ha estat aquest cap de setmana el punt de trobada de molts dels candidats per a les eleccions del 24M. Repassem l'activitat de PSC, PP, CiU, ICV-EUiA, ERC i GdG

Pérez i el seu número 2, Albert Massana, preparant globus

ERC demana l’aturada del Pla de Mobilitat Andreu Pérez, l’alcaldable republicà a Gavà, reparteix propaganda electoral davant de la Font Groga

L’alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya de Gavà, Andreu Pérez, es va situar ahir juntament amb el seu equip a la cantonada davant de la Font Groga per repartir propaganda electoral. Pérez va poder explicar directament a la ciutadania els principals punts del seu programa electoral, a la vegada que va repartir merchandising del partit com ara globus o clavells.

Un d’aquests punts és el que fa referència al Pla de mobilitat, un Pla que Pérez assegura que “aturarem perquè considerem que s’ha de reiniciar un altre cop per tal que els veïns puguin decidir en cada àmbit que els pertoqui”. Pérez també ha parlat del barri de Les Colomeres recordant que “creiem que és una necessitat bàsica l’ampliació de les voreres allà on sigui possible”.

Castellano, davant la seva furgoneta electoral

Ramon Castellano carrega contra l’alcaldable d’ERC, Andreu Pérez El líder de CiU critica el darrer exemplar de la publicació periòdica dels republicans

L’alcaldable de Convergència i Unió (CiU) a Gavà, Ramon Castellano, ha carregat aquest matí contra ERC i el seu número 1, Andreu Pérez. Castellano ha “lamentat que forces polítiques com ERC utilitzen el butlletí que editen com a partit no per fer propostes sobre el seu projecte per tal que la gent confiï en ells sinó per atacar altres forces polítiques, com ara el PSC, el PP, o a nosaltres, que és en aquest cas al que jo dono resposta”.

Castellano s’ha mostrat contundent en assegurar que “el senyor Pérez Lorite i Esquerra Republicana parlen de realitats que no són reals, i per tant falten a la veritat i menteixen, es posen en qüestions internes de partits polítics, de qui és militant i qui no és militant o de què fem o què deixem de fer”. Castellano ha fet també “una crida al senyor Pérez Lorite per tal que mantinguem tots la prudència i que oferim a la ciutadania allò que la ciutadania ens demana, és a dir, propostes reals i projectes per tal que després puguin decidir”. L’alcaldable de CiU ha avançat a més que “a Convergència i Unió no pensem entrar en una campanya electoral per atacar i discutir-nos els uns amb els altres”.

Pérez, inflant globus amb el seu equip

ERC defensa que la participació ciutadana sigui vinculant per l’Ajuntament L’alcaldable republicà, Andreu Pérez, reparteix propaganda electoral a la plaça de Catalunya

L’alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Gavà, Andreu Pérez, es va instal·lar ahir a la tarda a la plaça de Catalunya per repartir propaganda electoral i explicar directament a la ciutadania els principals punts del seu programa electoral.

En declaracions als mitjans de comunicació locals, Pérez va parlar sobre entitats i participació assegurant que el seu partit “modificarà l’actual relació entre les entitats i l’Ajuntament a partir de la creació de consells de participació directa que vehiculin una implicació real amb entitats cíviques, culturals, esportives, i de dones”. Pérez va assegurar que aquests consells cívics “seran participatius i vinculants, és a dir, que les seves propostes seran vinculants i implicaran una acció directa de l’Ajuntament en positiu vers les entitats”.

 Andreu Pérez Lorite ahir a la tarda a la plaça de Jaume Balmes

ERC gastarà 10.500 euros en la campanya electoral de les municipals L’alcaldable de la formació política, Andreu Pérez Lorite, ha fet públic un document informant de les despeses i d’on procedeix el diner que destina a la campanya

Andreu Pérez Lorite en companyia d’integrants de la candidatura ERC-Verds-Decidim Gavà va fer campanya ahir a la tarda a la plaça de Jaume Balmes, prop de l’Ajuntament de Gavà. En aquest emplaçament va muntar la carpa electoral i va distribuir entre els vianants propaganda electoral així com globus i clavells grocs.

El candidat independentista va aprofitar per explicar als mitjans de comunicació municipal el cost econòmic de la campanya. “Aprofitem que estem fent campanya al costat de l’Ajuntament  per fer públic, en un exercici de transparència, el cost de la campanya electoral que puja a 10.500 euros. Instem a tots els altres grups que es presenten a fer el mateix”, va demanar Andreu Pérez Lorite qui va explicar que el 50% (5.400 euros) es destina al mailing amb papereta de vot.

Segons la documentació que va facilitar als mitjans,  en publicitat exterior  (7 pancartes i 250 cartells) gastarà 1.800 euros, en publicitat en mitjans de comunicació (pàgines en premsa i pàgines centrals de la darrera edició de l’Eramprunyà) 1.587 euros i en la producció dels actes de campanya (globus, caramels, clavells, paradeta, i els actes polítics del 15 i 22 de maig) 1.800 euros.

Els ingressos per afrontar la campanya procedeixen d’una subvenció de la seu nacional del partit de 8.400 euros, una subvenció de la federació comarcal de poc més de 1.200 euros i d’una aportació de la secció local de 956 euros.

 

 

 

 

Bloc electoral 15/05/15 Informació de la campanya electoral a Gavà

El darrer bloc electoral de la primera setmana de campanya ens porta informacions dels sis partits amb representació al Ple Municipal.

Sopar de campanya d'ERC Gavà amb Josep M. Terricabras.

L’eurodiputat Josep M. Terricabras dóna suport a ERC-EV-Decidim Gavà Terricabras explicà la seva activitat a Brussel·les, centrada en la defensa de l’Europa social i el reconeixement del futur estat català dins la UE

El diputat al Parlament Europeu Josep M. Terricabras, va participar divendres en el sopar de campanya organitzat per ERC-Els Verds-Decidim Gavà, en el que explicà la seva activitat en defensa de l’Europa social, així com la dinàmica de contactes amb responsables polítics i governamentals dels Estats membres de la UE en la perspectiva d’un futur reconeixement de Catalunya com a nou membre de la Unió.

Terricabras va relacionar l’haver estat nomenat cap de llista per ERC a les passades eleccions europees sent una persona independent, sense militància política, amb la candidatura gavanenca que encapçala Andreu Pérez Lorite, “amb moltes persones independents provinents del món veïnal, solidari i cultural de la ciutat” i va afegir que és tracta d’un projecte que “claríssimament vol defensar la lliberta i la justícia social i això és clau en un moment on no es defensa prou en els nostres ajuntaments”

 

L’alcaldable Andreu Pérez va aprofitar l’esdeveniment per demanar el suport ciutadà el proper 24 de maig apel·lant “al vot útil d’esquerres, progressistes i pensant en Gavà, perquè només així evitarem que el futur govern local caigui en mans de la dreta espanyolista”.

Pérez ha dedicat el dilluns a parlar d'esports.

ERC Gavà presenta les seves propostes en matèria d’esport La formació independentista ha estat, aquest dilluns, fent campanya a la part de dalt de l'Avinguda Diagonal, tocant a la plaça Francesc Macià

ERC ha muntat, aquest dilluns, la seva carpa de propaganda a tocar de la plaça Francesc Macià, des d’on van repartir fulletons, globus i clavells grocs i van aprofitar per exposar algunes de les seves propostes electorals en matèria esportiva. L’alcaldable d’aquesta formació, Andreu Pérez, va precisar quela seva idea és “crear un Consell Municipal d’Esports com a fòrum real de coordinació entre administració, clubs, esport escolar i patrocinadors i una Diada de l’esport anual en què els diferents clubs i associacions esportives mostrin les seves activitats i puguin captar nous socis, col·laboradors i jugadors”.

 

Pérez també vol “promoure l’obertura de tots els equipaments escolars en horari no lecti, especialment els caps de setmana, i ampliar els horaris de les instal·lacions ja utilitzades, per facilitar la pràctica de l’esport de base”.

 

Finalment ERC parla de planificar la construcció d’un nou poliesportiu cobert i una piscina descoberta a can Torelló.

 

Lorite: “L’antiga seu de la Policia serà un Casal de cultura popular i tradicional” L’alcaldable d’ERC ha anunciat que aquesta és una de les propostes en matèria cultural així com cedir els equipaments a les entitats en règim de cogestió

Andreu Pérez Lorite, el cap de llista de la formació independentista, va estar ahir a la tarda a la plaça de Josep Tarradellas fent campanya i va aprofitar per parlar de les propostes que ERC inclou en el programa electoral per fomentar l’activitat cultural a Gavà. “Nosaltres optem per crear un Consell de cultura popular i traspassar tots els espais públics a les entitats perquè elles puguin treballar. És a dir farem una cogestió, convenis programa i a partir d’aquí donarem força a la cultura, més empenta i més vida al poble de Gavà a nivell cultural”, explica Lorite.

En aquest sentit ERC planteja crear un centre de referència de la cultura popular i tradicional que tindrà la seu a l’edifici on fins ara hi havia la comissaria de la Policia Municipal i on s’instal·laran les entitats de cultura popular “unes entitats que funcionen i que seran les encarregades de gestionar l’espai que serà cedit per l’Ajuntament mitjançat un conveni”, explica Lorite.

Altres propostes són crear un centre de referència de les arts plàstiques i recuperar l’activitat en el Centre Cultural. Quant al calendari festiu la proposta d’ERC passa per revisar cadascun dels esdeveniments i estudiar “la manera de fer-los més participatius i millorar-ne el contingut”. Respecte a la Festa Major “s’hauria de crear una comissió popular de festes per elabora el programa des d’avall i no des de dalt” i traslladar “la fira d’atraccions que s’ubica al voltant de la plaça de Catalunya, avinguda Eramprunyà i carrer Gaudí a les instal·lacions de can Sellarès, un espai propi que paguem tots els gavanencs i no està amortitzat”, planteja l’alcaldable d’ERC.

 

Pérez, parlant amb una ciutadana ahir a la tarda

Andreu Pérez aposta per un consell consultiu ciutadà L’alcaldable d’ERC va fer campanya ahir a la tarda a la plaça de la Pagesia

L’alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Gavà, Andreu Pérez, va fer campanya ahir a la tarda a la plaça de la Pagesia. Ell i el seu equip van repartir propaganda electoral allà mateix i van explicar a la ciutadania quins són els principals trets del seu programa electorals.

Un d’aquests punts és l’aposta que Pérez fa per “la creació d’un consell consultiu ciutadà ja que és vital que el poble s’organitzi de cara als propers 15 ó 20 anys”. L’alcaldable republicà, a mes, afegeix que “entre d’altres coses, primer de tot proposarem per aquest consell una moratòria pel Pla de Ponent i el Pla de Llevant”.

Pérez, ahir a la tarda inflant globus de propaganda

Andreu Pérez: “Som els únics capaços d’aturar possibles pactes amb la dreta local” ERC celebra aquesta nit el seu acte final de campanya

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) encara el darrer dia de campanya electoral llençant un advertiment a la ciutadania. L’alcaldable republicà, Andreu Pérez, recorda a tothom que “som els únics que podem frenar una possible aliança amb la dreta local”.

Pérez es vol dirigir directament a la ciutadania per demanar el seu vot: “el pròxim dia 24, si vols que Gavà canviï, preparat per un nou Gavà”. El cap de llista d'ERC també assegura que la seva formació “és l’única alternativa, l’única opció d’esquerres, de país, i en clau local”.

ERC celebrarà aquesta nit a les 21:00h la seva festa de fi de campanya. Serà a la plaça de la Llibertat i consistirà en un sopar popular amb un tiquet que té un preu de 5 euros.

Pérez Lorite:”Avui és un dia important per a Gavà, per a la democràcia i per a les urnes” L'alcaldable de la candidatura d’ERC ha votat al col·legi instal·lat al pavelló esportiu de Can Tintorer

El candidat d’ERC a l'alcaldia, Andreu Pérez Lorite, ha votat aquest matí a la taula ubicada a la sala de barri de les instal·lacions esportives de Can Tintorer on, a més, exerceix com apoderat de la formació independentista.

Lorite ha assegurat que  “avui és un dia molt important per a Gavà, per a la democràcia i per a les urnes. Avui tornen les urnes al carrer. Defensem com sempre que les urnes les puguin utilitzar la gent de manera participativa, massiva i donant suport,  com sempre, a la democràcia i defensant sempre un millor Gavà, i un país pròsper i lliure “.

L’alcaldable d’ERC ha desitjat que “ la jornada sigui pacifica i participativa i que al final del dia puguem celebrar entre tots un dia alegre, feliç en el qual la gent hagi pogut dipositar les seves esperances i il·lusions per tirar endavant el nostre país i el nostre poble”.

Rafanell, aquest matí a la Rambla

Albert Massana: “Si marxéssim potser molts ciutadans de la resta d’Espanya voldrien venir amb nosaltres” Massana i Antoni Rafanell, de Junts pel Sí, fan campanya avui en el mercat ambulant setmanal

Junts pel Sí ha aprofitat aquest matí del mercat ambulant setmanal per instal·lar la seva carpa electoral allà mateix i fer pedagogia del seu projecte polític de cara a les eleccions del 27 de setembre. Antoni Rafanell, regidor a Gavà de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), i Albert Massana, regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), han parlat amb la gent sobre les seves idees i han repartit propaganda electoral entre la gent que passejava pel mercat.

Massana ha fet referència a les recents declaracions de representants d’institucions econòmiques espanyoles com ara el Banco de España o la patronal de la banca assegurant que “una persona que no va veure venir la crisi de Bankia o la de les targetes black ara resulta que es dedica a tenir premonicions sobre què podria passar a Catalunya amb el tema del corralito, quan resulta que els bancs d’aquest país, i també d’Espanya, estan ben posicionats i el corralito seria impossible”. Segons ens destaca Massana, “aquí sempre estem davant d’unes amenaces d’Espanya que ens deixen sense arguments per estar amb ells si l’única cosa que fan és dir-nos que no ens volen, i de fet tinc por de que si nosaltres marxéssim potser molts d’ells voldrien venir amb nosaltres”.

Respecte a aquests i altres posicionaments recents contraris a la independència de Catalunya, Massana assegura que “són amenaces d’una política de fer por a les que s’ha de respondre amb un somriure, han esperat a la darrera setmana de campanya perquè veuen que això se’ls hi està escapant de les mans i en realitat no tenen cap argument ni econòmic ni social”. Massana llença, doncs, un missatge tranquil·litzador a la ciutadania: “la gent pot estar tranquil·la perquè en una Catalunya independent no passaria absolutament res de totes les amenaces que ens estan dient”.

Rafanell, de la seva banda, ha recordat que “el vot a Junts pel Sí és el vot de l’esperança i de l’alegria, estem il·lusionats i fem les coses raonades sense demanar el vot de la por com fan altres, nosaltres construïm un país millor i estem aquí per il·lusionar a la gent”. Rafanell ha demanat el vot per Junts pel Sí argumentant que “som les llistes que donem programa, que tenim idees, i tots els que estan en contra de l’estat propi no han presentat cap programa ni cap alternativa”, i té molt clar que “si podem decidir les nostres coses i les nostres infraestructures llavors podrem anar endavant perquè les empreses estan on hi ha les idees i on hi ha feina”. Rafanell, per últim, ha volgut recordar que “tenim una part important de científics reconeguts arreu del món que ens donen costat en tots els aspectes”.

Massana (esquerra) i Rafanell (dreta) han celebrat el triomf de Junts pel sí (Imatge d'arxiu)

Junts pel sí valora molt positivament els resultats de les eleccions autonòmiques Els regidors d’ERC, Albert Massana, i de CDC, Antoni Rafanell, asseguren que es tirarà endavant el procés independentista

Els regidors gavanencs dels partits polítics integrats en la candidatura de Junts pel sí han valorat molt positivament el resultat aconseguit en les eleccions autonòmiques catalanes celebrades ahir diumenge.

Albert Massana, portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Gavà, ha assegurat en declaracions als mitjans de comunicació locals que a Junts pel sí estan “molt contents” amb els 62 escons aconseguits ahir, resultat que ha qualificat com a “èxit total”. Massana ha advertit que “tirarem endavant aquest procés cap a la independència ja que hem aconseguit una majoria aclaparadora, i de fet considerem aquestes eleccions com un autèntic plebiscit ja que com que no ens van deixar fer un referèndum en aquests moments era l’única manera de contar escons i veure quines són les majories que hi ha en aquest nou Parlament”. El portaveu d’ERC assegura que “no hi ha color amb aquest resultat”, i s’ha mostrat convençut de que “sense cap dubte els 10 escons de la CUP faran govern amb nosaltres, o en tot cas ajudaran a la investidura”.

De la seva banda, el regidor gavanenc de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Antoni Rafanell, ha explicat que “a Convergència estem molt contents perquè la democràcia ha guanyat i la gent ha anat a votar, que és la manera de solucionar les coses, amb el vot de les urnes”. Rafanell ha recordat que “a Gavà ha guanyat el vot independentista, que cada vegada va pujant, i per això també estem molt contents”. El regidor convergent també ha recordat que al Parlament de Catalunya “ha guanyat també clarament el vot independentista i per tant seguirem el procés cap a la independència perquè tenim majoria de escons i també de vots, i per tant no ens aturarem, però ho farem amb una política de mà estesa cap a tots els catalans que viuen a Catalunya hagin votat una cosa o una altra”.

ERC

ERC Gavà penjant una pancarta aquesta nit.

Albert Massana: “Som una república catalana” Esquerra defensa la Catalunya “independent” i que diu que concórrer per “darrera vegada” a unes generals amb la voluntat de “culminar el procés sobiranista”

ERC, amb Gabriel Rufián al capdavant, ha arrencat la campanya demanant el vot per “guanyar”. Amb optimisme, el portaveu d’Esquerra a Gavà, Albert Massana, ha dit que “guanyarem” i ha precisat que el seu objectiu és clar “anirem a Madrid per explicar a tothom que som i serem una república catalana”.

 

La formació defensa que Catalunya ja és “moralment independent” i que “ara cal culminar el procés iniciat fa tres anys”, raó per la qual ja han anunciat que aquestes seran les darreres generals a les quals es presenten.

 

El seu programa, no obstant, reconeix que “s'imposa una fase negociadora amb l'Estat", tal com deia el document de Junts pel Sí per a les eleccions catalanes”

Massana, aquest matí a Gavà

Albert Massana: “El dret a decidir s’ha enfortit” El portaveu d’ERC a Gavà valora els resultats de les eleccions a les Corts Generals

Albert Massana, portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Gavà, ha parlat clar i català sobre els resultats de les eleccions a les Corts Generals que es van celebrar ahir: “El que nosaltres demanàvem aquí, que és aquest referèndum, és una opció que amb les eleccions d’ahir s’ha enfortit, el dret a decidir s’ha enfortit en aquests moments, i esperem que la resta de partits entenguin l’anhel del poble català i que portin a terme aquest referèndum”. Massana ha recordat que “s’ha de seguir treballant per aquest referèndum, però sense oblidar les nostres polítiques que han de ser socials i de progrés”.

Massana s’hi ha referit a Podemos, que portava en el seu programa electoral la celebració d’aquest referèndum d’autodeterminació a Catalunya, i recorda que “hi ha un partit que ha fet una oferta de referèndum a Catalunya, i aquest partit ha estat votat massivament aquí, a Euskal Herria i al País Valencià, així que entenem que aquest partit ha d’entendre el resultat en clau de que aquest referèndum s’ha de portar a terme”.

El portaveu republicà ha felicitat tant a als votants del seu partit com a la formació guanyadora, el Partit Popular, i ha afegit en referència a la complexa governabilitat que deixa els resultats d’ahir que “nosaltres considerem que ja s’ho faran, el que ha guanyat és el PP i son ells els que han de buscar suports, nosaltres allà no hi entrarem”.

Albert Massana penjant un dels cartells

Albert Massana: “Hem d’anar a Madrid a defensar el procés” ERC Gavà s’ha mobilitzat aquesta mitjanit penjant pancartes i cartells amb la imatge del candidat Joan Tardà a favor d’un nou país

Esquerra Republicana de Gavà, ha iniciat la cursa electoral per la 26J aquesta mitjanit amb la tradicional enganxada de cartells i pancartes amb la imatge del seu candidat Joan Tardà i el lema. “Per un nou canvi, per un nou país”. El portaveu de la formació a nivell local, Albert Massana, desprésada cal﷽﷽﷽atge que ara fa 6 mesoOE, és de recordar que “ha calgut fer noves eleccions per culpa de la manca d’entesa entre PSOE, C’s i PP” afirma que“nosaltres mantenim el mateix missatge que ara fa 6 mesos i que passa per anar a Madrid a defensar el nostre procés i poder aconseguir un país lliure, una fita per a la qual, d’entrada, cal que tothom vagi a votar”.

 

Massana s’ha referit també a la situació a Catalunya, amb la impossibilitat d’aprovar-se els pressupostos al Parlament per la negativa de la CUP, precisant que “no importa. Nosaltres seguirem endavant amb determinació i, per tant, al final, guanyarem”.

<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

bannerpdf

Això és gavatv.cat

10 anys de l'Espai Maragall

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Marc Grau - "Eden of love"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.