Text de cerca: Resultats trobats: 13
Etiqueta: Llengua Ordre
Vídeo: J.A. Moreno

Òmnium Cultural exposa el seu full de ruta a Gavà La presidenta de l'entitat, Muriel Casals, va guiar aquest divendres una conferència. Prèviament però, va mantenir una trobada amb l'alcalde Joaquim Balsera a l'Ajuntament

La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha estat aquest divendres a Gavà per presentar, en una conferència al casal de cultura American Lake, una conferència on es van exposar els objectius que es marca l'entitat al Baix Llobregat aquest 2013 i en l'àmbit nacional de cara al futur més proper. Muriel Casals també va analitzar la situació que viu el país tot precisant que "som una organització amb 32.000 socis, dels quals 1400 es troben en aquesta comarca i Gavà hi té un pes important". Per a Casals "en aquests moments en què el país es belluga és important discutir amb els companys que toca fer" i afirma que "si fa 50 anys l'objectiu principal era salvar la llengua ara ens toca treballar per accedir al ple domini de la nostra terra".

 

Abans de la conferència, Casals va mantenir una reunió amb l'Alcalde de Gavà Joaquim Balsera per reflexionar sobre aquestes inquietuds. Casals va manifestar  "un gran respecte pels ajuntaments perquè són els representants legítims de la població i nosaltres som una entitat cultural i volem col·laborar amb ells i de vegades, també empènyer perquè les coses es facin de la millor manera possible".

 

El regidor de cultura de l'Ajuntament de Gavà, Miquel Àngel Díaz, ha fet "una valoració molt positiva de la reunió" perquè "ens permet seguir amb la línia dibuixada des de l'alcaldia de treballar conjuntament  amb el voluntariat d'aquesta entitat en favor de la llengua, la cultura i l'educació en català. Per nosaltres aquest és un tema de ciutat i creiem que Òmnium va en la mateixa direcció".

Un moment dels Jocs Florals de l'any passat

Els Jocs Florals Escolars de Gavà compleixen 26 anys Els temes escollits enguany són "la mar i Gavà", "tractant-nos bé", i "virtut que m'estimes"

Els Jocs Florals Escolars enguany s'avancen una mica a l'arribada de la primavera, que és el moment habitual de l'any en el que es celebra aquest certamen. Com sempre, en aquest concurs de poesies hi ha tres premis amb tres temes que van variant cada any. Aquest 2013, en l'apartat Englantina que premia a la millor poesia patriòtica, el tema serà "la mar i Gavà"; en l'apartat Viola destinat a reconèixer a la millor poesia religiosa, el tema serà "tractant-nos bé"; i en l'apartat Flor Natural que reconeix la millor poesia amorosa, el tema escollit és "virtut que m'estimes". Amb aquesta tradició es dona una oportunitat per tal de que els alumnes que estudien a la nostra ciutat componguin una poesia inscrita en un d'aquests apartats i d'aquesta manera coneguin de primera mà una tradició popularitzada en la Renaixença del segle XIX tot i que es va instaurar per primer cop l'any 1323 a Tolosa de Llenguadoc, capital de del departament de l'Alta Garona, als Pirineus francesos.

 

Aquest any participen, entre d'altres centres educatius gavanencs, l'Institut de Bruguers i els col·legis Sagrada Família, Eramprunyà, Salvador Lluch, Marcel·lí Moragas i Sagrat Cor. Un dels organitzadors dels Jocs Florals Escolars a Gavà, Isidre Olivella, destaca la importància curricular que té aquest certamen ja que "moltes vegades hi ha temes que no surten en els llibres de text, i en aquests anys han sortit temes en els Jocs que són d'àmbit local o no però que ajuden a la formació dels alumnes". Olivella se sent particularment orgullós de que els Jocs Florals hagin servit per tractar temes locals, com les caramelles, que eren molt desconeguts per bona part de la ciutadania.

 

Els participants d'enguany han dividit com sempre les seves preferències entre els tres apartats possibles. El més escollit ha estat el de Pàtria, "en el que han participat un 52%", seguit del tema Amor "en el que han participat un 35% dels joves", mentre que en l'apartat de Fe "han pres part gairebé un 13% dels alumnes". Algunes de les poesies, segons explica Olivella, "són molt crítiques i reflecteixen la situació política actual, s'aparten una mica del tema en general en el que s'emmarquen, el que demostra que els joves pensen i estan al dia". Olivella deixa clar, però, que el jurat "és lliure i no té en conte si un alumen s'aparta o no del tema o és crític o no".

 

Els Jocs Florals Escolars tindran lloc el proper diumenge, 17 de març, a partir de les 11:30h., en el Centre Cultural de Gavà. L'acte inclourà un petit homenatge a Salvador Espriu en el que es donaran unes pinzellades de la seva vida i obra.

 

Un dels moments dels Jocs Florals d'enguany

Gavà celebra la 26ª edició dels Jocs Florals Escolars La tradicional gala de lliurament de premis, a la qual hi assistí l'alcalde Joaquim Balsera, va tenir lloc aquest diumenge al Centre Cultural de Gavà

El Centre Cultural de Gavà ha acollit, aquest diumenge, l'acte de lliurament dels premis de la 26ª edició dels Jocs Florals Escolars. Com és tradició, el concurs poètic es va estructura en tres temes i va lliurar tres guardons diferents en cadascun d'ells . Aquest 2013, en l'apartat Englantina que premiava la millor poesia patriòtica, el tema era "la mar i Gavà"; en l'apartat Viola, destinat a reconèixer la millor poesia religiosa, el tema era "tractant-nos bé"; i en l'apartat Flor Natural que reconeixia la millor poesia amorosa, el tema escollit era "virtut que m'estimes".

 

En aquesta edició han participat, entre d'altres centres educatius gavanencs, l'Institut de Bruguers i els col·legis Sagrada Família, Eramprunyà, Salvador Lluch, Marcel·lí Moragas i Sagrat Cor. Un dels organitzadors dels Jocs Florals Escolars a Gavà, Isidre Olivella, destaca la importància curricular que té aquest certamen ja que "moltes vegades hi ha temes que no surten en els llibres de text, i en aquests anys han sortit temes en els Jocs que són d'àmbit local o no però que ajuden a la formació dels alumnes". Olivella se sent particularment orgullós de que els Jocs Florals hagin servit "per tractar temes locals, com les caramelles, que eren molt desconeguts per bona part de la ciutadania".

 

Els participants d'enguany han dividit com sempre les seves preferències entre els tres apartats possibles. El més escollit ha estat el de Pàtria, "en el què hi han participat un 52%", seguit del tema Amor "en el què hi han participat un 35% dels joves", mentre que en l'apartat de Fe "hi han pres part gairebé un 13% dels alumnes". Algunes de les poesies, segons explica Olivella, "han estat molt crítiques i reflecteixen la situació política actual, s'aparten una mica del tema en general en el que s'emmarquen, el que demostra que els joves pensen i estan al dia".

 

L'acte va servir també per retre homenatge a Salvador Espriu.

Vídeo: Juanjo Carrasco/ Lluís Martínez

La programació de la diada de Sant Jordi a Gavà tindrà continuïtat tot l’any L’Ajuntament de Gavà ha treballat en estreta col·laboració amb les entitats de la ciutat per preparar les activitats

La programació d’activitats que s’ha previst amb motiu de la diada de Sant Jordi del 23 d’abril tindrà continuïtat la resta de l’any. Així ho ha assegurat la tinenta d’alcalde de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Gavà, Apolonia Herrera, que ha destacat que enguany s’ha buscat “no només programar activitats el dia de Sant Jordi sinó també comptar amb accions i activitats en els diferents espais de la ciutat que tinguin continuïtat la resta de l’any”. Herrera ha posat l’accent en que la programació de Sant Jordi s’ha confeccionat “amb a col·laboració de les entitats de Gavà, i és que de fet el nostre objectiu és augmentar aquesta col·laboració”.

Les activitats previstes el mateix 23 d’abril i que són exclusives d’aquest dia es basaran en l’espai de la paraula amb la intenció de que “l’espectador tingui un espai on no només passegi per la Rambla i vegi les paradetes sinó que a més pugui participar”. Entre aquestes propostes hi ha, per exemple, sessions de contes explicats en anglès o jocs de paraules encadenades. Entre les activitats del 23 d’abril que es vol que tinguin continuïtat la resta de l’any hi ha “una història explicada pels gegants de la ciutat, que a més dinamitzaran els espais públics visitant diversos punts del patrimoni de Gavà com ara l’Espai Maragall o el Parc Arqueològic”.

Vídeo: Josep A. Moreno/ Juanjo Carrasco

El gran dictat La diada de Sant Jordi a Gavà va cloure amb aquesta activitat celebrada a la Rambla i organitzada per la secció local d’Òmnium Cultural

La secció local d’Òmnium Cultural ha celebrat, aquesta diada de Sant Jordi, a Gavà, un dictat popular, l’objectiu de la qual no era avaluar el nivell de català dels participants, si no mes aviat passar una bona estona i demostrar que fer un dictat també pot ser divertit. Montserrat Panyell, que és integrant d’Òmnium Cultural, explica que “l’activitat ha servit per trencar el tòpic de les errades i demostra que la gent no escriu tan malament . De fet, crec la llengua catalana s’usa cada vegada més i de manera més adequada”.

Etiquetes: Cultura Llengua

 

Ció Lema, la darrera gua­nyadora, amb la tinenta d'alcalde Emma Blanco durant la presentació de l'obra

 

Oberta la convocatoria de la setena edició del Premi Literari Delta El termini de presentació de les obres finalitza improrrogablement, a les 14 h del dilluns 23 de setembre

Els ajuntaments i les biblioteques municipals d’onze municipis de la comarca, entre ells Gavà, amb la col·laboració del Consell de Dones del Baix Llobregat son els convocants de la VII edició del Premi literari Delta de narrativa per a dones, que enguany té com a amfitrió el Prat de Llobregat.

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que va néixer l’any 2000 i té caràcter biennal, és promoure la participació cultural de les dones de la comarca i visibilitzar les seves creacions literàries i artístiques, donant-los un reconeixement públic amb la publicació de les obres guanyadores. Els organitzadors consideren que fomentant la presència d'escriptores es promou la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la literatura.

 

Es poden presentar al concurs dones majors d’edat amb obres originals, inèdites i no premiades en altres concursos. Els premis són de 3.000 euros i edició de l’obra per a la novel·la guanyadora  i un premi de 1.000 euros per a la finalista. El veredicte es farà públic en l’acte de lliurament dels premis, que se celebrarà el dilluns 2 desembre 2013 al Prat de Llobregat.

Les guanyadores de les 6 edicions anteriors han estat Sònia López Vicente, de Viladecans, amb l’obra Dama de lluvia; Isabel Prescolí, de Gavà, que va presentar Ácidos, de naranja y limón; Sílvia Adela Ko­han Tolmach, de Sant Boi, amb la novel·la Un año de mi vida; Margarita Espuña, de Castelldefels, amb El creador de historias; M. Isabel Joven López, de Sant Joan Despí, amb L'ofici dels muts, i Ció Lema Ballo, d’Esplugues, que va ser la darrera gua­nyadora amb la novel·la Qui t'havia dit que l'aigua del mar era dolça?

 

Bases de la 7a edició del Premi Delta

 

Etiquetes: Dones Llengua Premis

Díaz ha celebrat els 25 anys del Consorci

L’Ajuntament de Gavà celebra els 25 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística El govern local destaca la feina duta a terme a Gavà per tal de fomentar l’ús de la llengua catalana

L’Ajuntament de Gavà ha celebrat els 25 anys de vida del Consorci per a la Normalització Lingüística. Aquest ens es va posar en marxa l’any 1989 i el consistori gavanenc, així com altres poblacions del delta del Llobregat, s’hi va incorporar l’any 1990 amb el Servei Local de Català (SLC) ubicat al CEIP Jacme March. Aquest SLC és un dels 4 que pertanyen al CNL Eramprunyà, amb seu a Sant Boi, i al qual també pertanyen els SLC de Viladecans, Castelldefels i Sant Boi. Al SLC de Gavà treballen tres persones amb una activitat que es divideix en 4 grans branques: ensenyament, dinamització, assessorament i el Voluntariat per la Llengua. D’aquestes, l’àrea amb mes incidència és la d’ensenyament amb l’oferta de cursos de català per adults als quals poden accedir els majors de 18 anys i els majors de 16 que no hagin estat escolaritzats a Catalunya. En total hi ha sis cursos que atenen cada any a unes 120 persones. De les altres tres potes del servei a Gavà caldria destacar la de l’assessorament en la correcció de textos que es dona a entitats sense ànim de lucre com ara ONG’s o clubs esportius o a entitats de l’administració pública com per exemple l’Ajuntament de Gavà.

El regidor de cultura de Gavà, Miquel-Àngel Díaz, ha assegurat que “és important per Gavà comptar amb eines com aquesta ja que potencien el coneixement i la divulgació del català a la nostra ciutat, i d’altra banda fomenten la llengua com element de cohesió social, d’igualtat d’oportunitats, amb cursos a preus assequibles i una oferta completa que durant anys ha permès que moltes persones adultes hagin après el català”.

Díaz no ha dubtat també en posar en valor “serveis que van més enllà de la oferta dels cursos de català, com el programa de Voluntaris per la llengua que té un alt component de societat civil, i molts altres serveis relacionats amb la correcció del català lligats fins i tot a l’administració pública”.

Per tots aquests motius, l’Ajuntament de Gavà considera que “el Consorci ha jugat un paper molt important i fonamental en la transformació del Gavà que hi havia ara fa 25 anys, on el coneixement i la divulgació del català era molt més limitat que ara”. Díaz ha agraït la tasca desenvolupada a Gavà per aquest Consorci en els seus 25 anys d’existència i ha anunciat el compromís institucional del consistori per tal de “seguir col·laborant anualment en el funcionament del Consorci degut a la seva importància social, cultural, i de promoció de la nostra llengua”.

Díaz va assistir la passada setmana a un acte de celebració d’aquest aniversari que va tenir lloc a Sant Boi aprofitant la inauguració dels cursos de català per adults.

Un dels moments de l'activitat.

Homenatge a Ovidi Montllor i Guillem d'Efak L’activitat, que ha tingut lloc aquesta setmana a la biblioteca Josep Soler i Vidal ha volgut recordar el talent i el paper d’aquest cantautors de la nova cançó

El Voluntariat per la Llengua, juntament amb la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà, han volgut retre homenatge, a dos personatges destacats de la nova cançó catalana, l’Ovidi Montllor i en Guillem d’Efak. Enguany es compleixen 20 anys de la mort d’ambdós artistes, una efemèride que serveix com a pretext per a donar a conèixer la seva vida i obra. Cati Rivera, dinamitzadora del Voluntariat per la Llengua, considera que “aquesta és una bona oportunitat per donar a conèixer les seves cançons tan maques i populars i amb lletres molt actuals”.

 

Durant l’acte, els participants han fet activitats diverses per conèixer dades rellevants dels esmentats músics practicant el català.

 

A més a més, la biblioteca Josep Soler i Vidal ha preparat un mostrador amb llibres i música d’Ovidi Montllor i Guillem d'Efak a disposició de tots els usuaris i usuàries de l’equipament.

Vídeo: Marc Farré

 

Els infants creen les seves pròpies disfresses a la biblioteca Desenes de nens i nenes han participat aquest dimecres a Gavà en un taller de construcció de disfresses en anglès

La biblioteca Josep Soler i Vidal ha organitzat, aquest dimecres, un taller infantil de disfresses de Son Goku. La gran particularitat de l'activitat és que el monitoratge s'ha fet tot en anglès de manera que la teacher s'ha adreçat als petits, en un primer moment, amb gestos i mostrant el material que s'utilitzaria, com retoladors, pega, estisores, cartolines o bosses. Tot seguit, s'ha començat a treballar, amb l'objectiu, segons precisa Isabel Cruz, que és responsable de l'escola Hellen Doron, "de que s'ho passessin bé, aprenguin anglès i vegin que amb ben poqueta cosa es pot fer una disfressa".

 

Jaume Vilarrubí, que és responsable de la secció infantil de la biblioteca, afirma que "el fet de triar el protagonista de Bola de Drac te la seva raó de ser perquè aquest còmic va celebrar el seu vintè aniversari a Espanya durant la passada edició del Saló del Manga i, a més, a la sala d'actes de la biblioteca es pot veure una exposició a l'escola de còmic Joso de Barcelona amb una selecció d'il·lustracions sobre aquest tema de diferents dibuixants de l'escola".

 

Val a dir, que aquesta no ha estat la primera vegada que la sala de lectura i les acadèmies d'anglès col·laboren ja que no fa gaire s'han organitzat hores del conte en anglès. La propera activitat serà el divendres 15 de febrer a la biblioteca municipal Marian Colomé amb una hora del conte en anglès sobre pirates.

Vídeo: Juanjo Carrasco

Gavà surt al carrer massivament en la diada de Sant Jordi La ciutadania respon a la crida d’aquest dia en què la tradició mana regalar roses i llibres

La ciutadania de Gavà ha sortit al carrer de manera massiva per celebrar la diada de Sant Jordi, en què la tradició mana regalar roses a elles i llibres a ells. La Rambla de la nostra ciutat s’ha convertit en el centre neuràlgic d’aquesta celebració, ja que ha estat allà on la majoria de llibreries i de floristeries han posat la seva paradeta. Un dels que ha pogut comprovar que la Rambla estava plena de gom a gom ha estat l’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, que ha qualificat com “important” el dia d’avui i ha recomanat que el que cal fer és “sortir al carrer, comprar la rosa i el llibre, passejar i parlar amb els veïns, i gaudir en definitiva d’aquesta magnifica diada que tenim a Catalunya, que és la nostra tradició i que és molt important que cada cop la tinguem més arrelada a la ciutat de Gavà”.

 

També s’ha passejat per la Rambla la tinenta d’alcalde de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Gavà, Apolonia Herrera, que ha aprofitat la seva visita per engrescar a tothom a gaudir d’un dia “molt cultural” en el que s’ha de llençar un missatge que vagi més enllà de la diada de Sant Jordi ja que “la gent hauria de gaudir de la cultura no només avui sinó també la resta de l’any”.

 

Com cada any, la Rambla s’ha omplert de parades de llibreries i de floristeries, i els gavanencs han envaït literalment aquest eix de la ciutat per tafanejar en les paradetes, buscar el seu llibre i la seva rosa, i en definitiva gaudir d’un dia molt assenyalat en el que la meteorologia, per cert, ha acompanyat amb una temperatura molt agradable i amb el sol lluint de valent. La Llibreria Pelegrín ha estat una de les que ha tret la paradeta a la Rambla, com és tradicional en aquesta botiga des de fa ja molts anys. Manel Pelegrín, un dels propietaris, ens ha explicat que enguany els llibres que s’estan venent mes són “Victus”, d’Albert Sánchez Piñol; “El carrer de l’embut”, de Pilar Rahola; i “El càtar imperfecte”, de Víctor Amela. Pelegrín confessa que el dia de Sant Jordi “és un dels més importants de l’any tot i que jo no estic d’acord amb el que diu el gremi de que avui és el dia més bèstia de vendes, sí que és cert que es ven moltíssim però no et salva la temporada”. Pelegrín admet que “fem això més que res per la festa, perquè avui és un dia molt important en el que hem de venir aquí i passar-ho be i fer que la gent s’ho passi be”.

 

L’altra part de la festa són les floristeries, que també han tret les seves paradetes i han compartit espai a La Rambla amb les llibreries. Carles Planas, de Flors i Plantes Sarrià, ens explica que el dia d’avui “va com cada any, la venda és pausada però contínua”. Planas admet molt content que “portem uns vuit anys aquí i sembla que tenim una clientela fixa que ens recorda d’un any a un altre perquè els hi agrada molt els muntatges que fem”. L’èxit que tenen les presentacions d’aquesta floristeria el demostra el fet de que “fins i tot la gent no para de fer fotografies, és impressionant”.

Les persones interessades poden fer les inscripcions fins el 17 de desembre

Obertes les inscripcions per a la 17a edició del Voluntariat per la llengua El programa celebra els 10 anys d’existència amb més de setanta mil parelles lingüístiques

El Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà, que integra els municipis de Castelldefels, Gavà, Sant Boi i Viladecans, ha obert la inscripció de la propera edició del Voluntariat per la llengua.

El Voluntariat per la llegua posa en contacte persones que tenen coneixements bàsics de català amb persones que el parlen de manera habitual per tal que puguin parlar en un context real. Es tracta d’un programa que afavoreix la cohesió social mitjançant la llengua i ha esdevingut un instrument útil per a l’acolliment de la població immigrada.

Cada edició acostuma a tenir una durada de 3-4 mesos i quan s’acaba voluntaris i aprenents volen continuar en la següent edició amb la mateixa persona. A Gavà hi ha actualment 20 parelles.

Per formar part d’aquest programa com a voluntari o com a aprenent, les persones interessades poden fer les inscripcions fins el 17 de desembre. Per a més informació poden trucar al Servei Local de Català de Gavà, al telèfon 93 638 26 11.

 

Cursos de català per a adults Fins al 24 de setembre està oberta la matrícula al Servei Local de Català de Gavà

 

Les persones majors de 18 anys i els majors de 16 que no hi hagin estat escolaritzats a Catalunya i estiguin interessats a fer algun dels cursos que ofereix el Servei Local de Català de Gavà tenen de termini fins al 24 de setembre per formalitzar la matrícula. Cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 638 26 11.

 

El curs 2015-2016 presenta la novetat que incorpora un nou curs al sis de tots els nivells que fins ara s’impartien. Es tracta del curs de nivell superior (C2) a distància (antic nivell D).

 

Al SLC de Gavà, ubicat a l’escola Jacme March, hi treballen 4 persones amb una activitat que es divideix en 4 grans branques: ensenyament, assessorament, dinamització i el programa Voluntariat per la llengua.

 

Trobada de la comunitat educativa L’Ajuntament va presentar una exposició itinerant que recull els programes serveis i accions i que es podrà veure en centres educatius i equipaments

 

El Parc Arqueològic de les Mines de Gavà va acollir, ahir a la tarda, la tradicional trobada amb la comunitat educativa per celebrar l’inici del nou curs escolar 2016-2017. L’acte, va estar encapçalat per l’alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, i Anabel Rodríguez, inspectora d’Ensenyament i va comptar amb la presència del nou Síndic de Greuges, Joan Martínez, en el seu primer acte públic. L’alumna de segon de Batxillerat del col·legi Sagrada Família Mar Cortés, va ser la presentadora de l’acte en què van participar la professora de llengua del col·legi Immaculada Concepció, María José Turon  i Marieta Etkin, que va ser fins fa uns dies coordinadora d’AMPA de les escoles públiques de Gavà.

L’alcaldessa va lloar la qualitat de l’ensenyament a Gavà i i tot el que es fa “en el món de la educació” i va destacar que “la força i la unitat” són clau per “fer possible i garantir tot allò que necessitem a la nostra ciutat”. En aquest sentit Sánchez va remarcar que la unitat ha fet que l’oferta educativa continuï intacta amb les mateixes aules de P-3 del curs passat i va anunciar que des de l’Ajuntament continuaran les reivindicacions “perquè la Generalitat es comprometi a fer realitat la secundària a l’Institut Escola de Gavà Mar i que es comprometi d’una vegada per totes a abordar les reformes que són necessàries a l’Institut de Bruguers”. Sánchez també va explicar que “ara estem en fase de revisió del Projecte Educatiu de Ciutat perquè som conscients que hi ha noves necessitats i que tenim nous reptes”.

L’acte va comptar amb la intervenció de l’escriptor, periodista, llicenciat en filologia anglesa i especialista en matèria de llengua, Màrius Serra que va parlar de “Els tresors ocults de la llengua”. Per a Serra, “és element clau que la llengua sigui òbviament una font de coneixement, un arxiu de memòria però també una font de plaer. Ens relacionem amb els altres a través de la llengua, amb el passat a través de la llengua, però també ens hem de relacionar amb el futur i aquest futur tan canviant, amb tants referents nous, amb tanta evolució a través del llenguatge verbal”. L’objectiu de Màrius Serra en les seves conferències és  “transmetre una actitud més que no uns exemples concrets en funció de cada lloc al que vaig”.

Els assistents també van tenir l’oportunitat de conèixer, mitjançant una exposició instal·lada a l’entrada del Parc Arqueològic, tot el que s’està fent a Gavà en matèria educativa. “Gavà amb l’educació curs 2016-2017” mostra a través d’uns plafons explicatius des de les dades del nou curs escolar a programes, com la guia educativa amb més de 140 activitats, ajudes econòmiques i accions de millores dels centres educatius que porta a terme l’Ajuntament així com altres serveis que es fa en col·laboració amb la Generalitat i altres entitats supramunicipals. Aquesta exposició serà itinerant per diferents centres educatius i equipaments perquè, segons l’alcaldessa: “Volem que que la gent conegui tots els recursos que des de la ciutat, des de l’Ajuntament i de la mà, perquè treballen en xarxa, de les escoles, dels instituts, posem a disposició dels nostres nens i nenes i dels joves per garantir-li una educació òptima. I també es necessari que es coneguin altres recursos que facilitem i que van més enllà d’aquesta etapa escolar perquè entenen que l’educació és un procés que s’estén durant tota la vida”.

 

 Exposició Gavà amb l'educació. Curs 2016/2017

 

 

 

bannerpdf

Això és gavatv.cat

10 anys de l'Espai Maragall

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Mane Ferret, "Amor del bueno"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.