Conferència al Museu PDF Imprimeix Correu electrònic
Rosa Yélamos   
dilluns, 25 d'abril de 2016 10:33

xerrada-menus-de-guerra-2505416Un dels moments de la xerrada.

Núria Ruiz guia la xerrada "Sobreviure a la fam"

L’activitat, celebrada a la sala d’actes del Museu, s’encabeix en el marc de l’exposició “Menús de Guerra” que aquests dies pot visitar la nostra ciutat

L’escriptora gavanenca Núria Ruiz ha estat l’encarregada de guiar la xerrada "Sobreviure a la fam", una de les activitats paral·leles de l’exposició “Menús de Guerra” que aquests dies es pot visitar al Museu de Gavà.

 

Ruiz explica que “durant la Guerra Civil i l’etapa de postguerra, si bé és cert que molts gavanencs tenien terra i podien abastir-se del que conreaven, també és veritat que moltes altres persones sí que van partir fam”.

 

Ruiz admet que per impartir la xerrada es va haver de documentar força i que es va nodrir dels records de testimonis. “Si els homes que van anar al front van ser herois, elles van ser veritables heroïnes”, assegura.


L’exposició sobre la cuina en temps de guerra es podrà visitar al Museu fins el proper 1 de maig, i la propera activitat complementària serà la conferència “Els inicis de la cuina naturalista i vegetariana, a càrrec de Sergi Freixes, comissari de l'exposició, i d'Odina Capo, especialista en naturisme i trofisme, el proper 28 d'abril, a les 19.30 hores.


Etiquetes: Cultura Museu de Gavà
Darrera actualització de dilluns, 25 d'abril de 2016 11:37
 

bannerpdf

Cultura

L'agenda del cap de setmana

El temps pel cap de setmana

Els cinemes d'abans a Gavà

Minuts Musicals: Panam - "River"

Cuinem a casa: Tiramisú

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.