Exposició PDF Imprimeix Correu electrònic
Rosa Yélamos   
divendres, 16 d'octubre de 2015 02:41

expo-hervas-cuina-161015La mostra es podrà visitar a Gavà fins a finals de novembre.

Nova mostra de la Fundación Hervás Amezcua

Es tracta de l'exposició "La cuina de l’Art. Oli, sal i altres condiments" que s’inaugurarà aquest diumenge al Museu Municipal de Gavà

El Museu de Gavà acollirà, a partir de diumenge l'exposició "La cuina de l’Art. Oli, sal i altres condiments", de la Fundación Hervás Amezcua, una mostra col·lectiva formada per pintura, escultura, fotografia i text, pensada i produïda - en exclusiva - amb la intenció de difondre i promoure l’obra dels creadors de l’àmbit artístic i literari que en formen part de la Fundació Hervás Amezcua.

 

La proposta d’aquesta edició vol aportar una mirada artística al món culinari – tot i que aquesta temàtica sigui vigent des de fa molts segles – donat que durant els darrers anys la gastronomia ha sobrepassat les parets del seu propi espai i s’ha transformat en un ens viu, amb una força aclaparadora i que és present a gaire bé qualsevol vessant del nostre àmbit.

 

Hi participen: Concha Ibáñez, Mercè Carbonell, Jesús Zori, Esther Xandri, Maite Marín, Ei PoiNT, Coia Boqueras, Adelaida Murillo, Mai Martín, Carme Riera, Carme Ollé, Borja Llopis, Viki Bassols, Ferran Soriano, Pura Navarro, Luisa García-Muro, Mariana Trinidad, A. Hervás Amezcua, Margarida Garcia-Andreu, Paloma González Xavier Adroer, Manel Alonso, Núria Ruiz Castell.

 

L’exposició romandrà oberta fins al 29 de novembre.

Darrera actualització de dimecres, 14 d'octubre de 2015 13:44
 

bannerpdf

Cultura

Això és gavatv.cat

Roca: Històries paral·leles / Museu, fins el 27/08

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Mane Ferret, "Amor del bueno"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.