Degustacions a la Fira d'Espàrrecs PDF Imprimeix Correu electrònic
Carmen Luque   
dijous, 27 d'abril de 2017 11:00

gastrogava07

GastroGavà amplia l’oferta amb una mostra de vins i tindrà més espai de terrassa

De divendres 28 a diumenge 30 d’abril els visitants podran degustar més de 15 varietats de vins que completaran l’oferta gastronòmica

GastroGavà estrena en aquesta quarta edició una nova proposta, la Mostra de Vins de la mà dels cellers de Gavà. Els experts de Bacu’s, Celler la Vinya, Gavavins i Touche Barcelona Celler oferiran, durant els dies de Fira, més de 15 varietats de vins produïdes en comarques de l’entorn del Baix Llobregat. El visitant podrà adquirir un tiquet de 10 € per fer 4 degustacions i emportar-se una copa.

 

La Mostra de Vins és el complement idoni de l’oferta gastronòmica de la Fira, a càrrec d’una quinzena de restaurants i establiments de Gavà que oferiran tapes exclusives i de qualitat elaborades amb l’espàrrec com a ingredient principal. Enguany, a més l’Agrupació de Restauradors de Gavà presentarà com a tapa l’espàrrec blanc de Gavà al natural.

 

Els visitants tindran a la seva disposició degustacions amb dues opcions de tiquet. La primera consisteix en la degustació de quatre tapes i dues begudes al preu de 12 euros i inclou dos gots. La segona opció té un preu de 3,5 euros i ofereix la possibilitat de consumir una tapa i una beguda, i també inclou un got.

 

Una altra de les novetats és l’ampliació de l’espai de terrassa de GastroGavà a la plaça de Jaume Balmes per oferir més bon servei als visitants de la Fira. A més, hi haurà actuacions i activitats per a tota la família.

 

Horari

L’horari de GastroGavà serà divendres 28 d’abril, de 19 a 22.30 hores; dissabte 29 d’abril, de 12 a 16.30 i de 19 a 22.30 h, i diumenge 30 de d’abril, de 12 a 16.30 i de 19 a 22.30 h.

 

L’espàrrec, protagonista de la mostra gastronómica

Els establiments participants són: Anhel, Croissanteria Héctor, Ermita de Brugués, Forn M. Cruz La Molletería, La Tapería, Major Trentasis, Masia Solior, Mundo Casero, Nostra Pizza, Pizzeria Margu, Sunset Burger, Tasta’mm i Agrupació de Restauradors de Gavà. El restaurant Les Marines col·labora amb l’obsequi d’un sopar per a dues persones al guanyador del concurs per escollir la millor tapa.

 

Les tapes que es podran degustar són: Espàrrec de Gavà amb la seva crema i vinagreta i caneló de porro amb botifarra negre, de l’Anhel. Muffin d’espàrrec amb gambes, melmelada de tomàquet i all negre i ou amb romesco i pizzeta Hèctor, de Croissanteria Héctor. Caneló transparent i coca de Brugués, d’Ermita de Brugués. Orange passion i red&cheese, de Forn M. Cruz. Arrels de la terra i sweet brownie, de La Molletería. Buit al pa de xapata i pizza Tapería, de La Taperia. Quiche d’espàrrec de Gavà i peus de porc, de Major Trentasis. Pastís d’escalivada amb espàrrec blanc, olivada i/o vinagreta d’anxova de l’Escala i cassola de pagès, de Masia Solior. Croquetes d’espàrrec de Gavà & ibèric, de Mundo Casero. Pizza d’espàrrec de Gavà i La nostra pizza, de Nostra Pizza. Crumble d’espàrrec de Gavà i torrada de bacallà confitat, de Restaurant Pizzeria Margu. California Love, de Sunset Burger. Espàrrec de Gavà & burger i esparraca d’espàrrec, de Tasta’mm. L’Agrupació de Restauradors oferirà Espàrrec blanc de Gavà al natural.

 

Darrera actualització de dijous, 27 d'abril de 2017 11:17
 
Talent Factory al San Pedro PDF Imprimeix Correu electrònic
Javi Cózar   
dimecres, 26 d'abril de 2017 13:09

talent-factory-san-pedro

Un moment de la sessió

Sessió del Talent Factory al col·legi San Pedro

Dues mentores del Centre de dia Ohana mantenen una xerrada formativa amb els alumnes del centre

Una trentena d’alumnes de 4t d’ESO del col·legi San Pedro han assistit aquest matí a una sessió formativa del Talent Factory 2017. En aquesta sessió, que ha tingut lloc al mateix centre educatiu, han rebut una xerrada de dues mentores del Centre de dia Ohana de Gavà. Després els alumnes han tingut l’oportunitat de fer preguntes i finalment s’han reunit amb les dues mentores per parlar de les idees que estant pensant en desenvolupar.


Sandra Camacho, una de les propietàries del Centre de dia Ohana, ha intentat explicar en la seva xerrada “què suposa muntar un negoci, en especial el nostre, que és un centre de dia per a persones majors”. Camacho destaca que es van implicar amb el Talent Factory “per donar-nos a conèixer i perquè creiem que és bo que els alumnes sàpiguen que s’ha de ser emprenedor i que tot i la crisi es pot ser emprenedor, només cal tenir ímpetu i ganes perquè voler és poder”.


De la seva banda, Rafa Rodríguez, que és el director del col·legi San Pedro, assegura que la idea del Talent Factory “per una banda m’agrada molt i em sembla molt interessant perquè se’ls fa participar a la societat de manera activa i real, però personalment no tinc clar si és bo avançar tant aquestes coses, crec que en edats de 4t ESO, és a dir 15 anys o 16 anys, sí és bo però abans no, jo he sentit projectes per introduir l’emprenedoria i el món empresarial i competitiu a nens de Primària i crec que això és contraproduent, crec que qualsevol pedagog et dirà que això no és adequat”. Rodríguez va més enllà en posar de manifest que “avui dia hi ha una obsessió per avançar les coses, quant abans millor i quant més millor, però aquesta fórmula explotarà i arribarà un moment en què no tindrà sentit, jo crec que les coses han d’arribar al seu temps i si no arriben al seu temps i al ritme que haurien de tenir poden explotar i poden fer-nos tenir una visió un tant diferent de la realitat”.

Darrera actualització de dimecres, 26 d'abril de 2017 13:31
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 7 de 179

bannerpdf

Economia

Això és gavatv.cat

"Roca: Històries paral·leles" / Museu, fins el 27/08

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Mane Ferret, "Amor del bueno"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.