Premis GastroGavà PDF Imprimeix Correu electrònic
Carmen Luque   
dimecres, 20 de maig de 2015 07:27

guanyadorsgastrogava

Els guanyadors amb l'alcaldessa i representants de les entitats organitzadores de GastroGavà

El restaurant La Molletería ha estat el guanyador de la segona edició de GastroGavà

L’espai gastronòmic es va celebrar en el marc de la Fira d’Espàrrecs de Gavà i va vendre un total de 10.700 tapes

Ahir a la tarda es van lliurar, a la sala d'actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal, els diplomes als tres restaurants més votats durant la celebració de la segona edició de GastroGavà. El restaurant La Molletaría amb la seva tapa Alegria Mediterrània va ser el més votat amb un total de 264 volts. En segon lloc la Croissanteria Héctor, amb el seu croissant amb amanida i fruites vermelles va rebre 155 vots i el tercer més votat va ser Masia Solior amb 130 vots amb la tapa de patata farcida de brandada de bacallà sobre pebrot del Piquillo i espàrrec.

 
La proposta gastronòmica va ser organitzada per l’Ajuntament i l’Agrupació de Restauradors de la ciutat i va comptar amb la col.laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat. L’alcaldessa, Raquel Sánchez va felicitar a tots els restauradors per la seva implicació a GastroGavà, un espai gastronòmic que després de dos anys guanya en confiança i credibilitat “els tretze restaurants participants van oferir les seves millors tapes que han estat molt ben valorades per part dels visitants i això s’ha traduït en un increment en el nombre de tapes venudes. És per això, que espero que GastroGavà continui creixent i el proper any siguin més els restaurants participants”. Sánchez també va manifestar la voluntad de treballar, de cara l’any vinent, en potenciar juntament amb la Coopertativa Agropecuaria de Gavà els productes de proximitat “a la nostra ciutat en tenim molts productes de qualitat, entre elles l’espàrrec, així com en el conjunt del Parc Agrari i cal promoure'ls”.


Per la propietària de La Molleteria, Nany Lorenzo, el fet d’haver estat la tapa més venuda suposa “un gran repte i una gran satisfacció personal molt gran donat que ha estat possible al seu company i també al seu fill”.

 
GastroGavà va comptar amb la participació de 13 restauradors que van oferir les seves tapes de creació pròpia on l’espàrrec i el producte local van ser els ingredients principals. En aquesta edició s’han servit 10.700 degustacions. Una xifra que segons el president de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, Oscar Teruelo és “una xifra molt alta pels cinc torns que es van oferir i això únicament es pot fer gràcies a la professionalitat dels restaurants que han treballat de valent a la seva cuina. És per això que estem molt satisfets del producte”.

 
Durant l’acte també es va fer el sorteig del guanyador d’un viatge per a dues persones que va ser per a Manoli Carmona. L’acte va finalitzat amb un refrigeri i una degustació. Així mateix, la Croissantería Héctor que està celebrant el seu 30 aniversari va oferir bombons en bossetes individuals a tots els assistents.

 

 

Darrera actualització de dimecres, 20 de maig de 2015 07:34
 

bannerpdf

Economia

Això és gavatv.cat

10 anys de l'Espai Maragall

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Marc Grau - "Eden of love"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.