Premis PDF Imprimeix Correu electrònic
Administrator   
dimecres, 24 d'octubre de 2012 13:35

Los Soprano preseleccionat als premis de disseny "Design Award"

El restaurant gavanenc està entre els 42 finalistes del món en la present ediciód'aquests prestigiosos guardons.

El disseny del restaurant Los Soprano de Gavà ha estat un dels 42 preseleccionat als "Design Award", uns premis de caràcter mundial que reconeixen la feina d'arquitectes, dissenyadors i operadors de l'hospitalitat.


Els jutges que decidiran el vencedor són un grup molt influent de les principals personalitats del disseny, l'estil de vida i l'hospitalitat.la funció és reconèixer i premiar els participants per la seva excel · lent disseny. Els guanyadors de les diverses categories, incloent el millor restaurant de disseny i la millor barra de disseny, seran anunciats en una cerimònia que es farà a Londres el setembre.

El restaurant, Los Soprano, és obra de l'arquitecte Pedro Scattarella. Aquesta pizzeria està organitzada en dos nivells. A la planta baixa, dominant tot l'accés, hi ha la cuina, oberta i elevada per reforçar la idea de cuina en viu i la barra, que canvia de forma segons la seva utilització (barra, passi de cambrers i taula per menjar) i acompanya la morfologia del restaurant.

Los Soprano està ambientat en els magatzems portuaris novaiorquesos. Aquesta idea s'intueix a la planta d'accés per convertir-se en la planta alta en un veritable moll de transports de mercaderies. 4 tipus contenidors a mida real dominen tot el saló de la primera planta. Els mobles d'ajuda són també caixes per transportar mercaderies. La il·luminació és a base de campanes industrials.

Uns dels tipus contenidors és una sala VIP, que domina la doble alçada de l'accés. Aquesta sala és una cuina privada, antiga, que recorda les cuines de principis del segle passat. Aquí, s'ofereixen menjars amb xef privat i s'imparteixen classes de cuina.

Finalment, la doble altura a la cantonada de l'edifici marca l'accés principal. La barra, que pren forma rodona per buscar el centre de l'espai, i el llum en forma d'aranya (fabricada a partir d'unes llums d'escriptori) uneixen verticalment les dues plantes del restaurant.

Darrera actualització de dilluns, 14 de gener de 2013 09:25
 

bannerpdf

El temps pel cap de setmana

Programa de Festa Major

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Mane Ferret, "Amor del bueno"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.