III GastroGavà PDF Imprimeix Correu electrònic
Javi Cózar   
dilluns, 2 de maig de 2016 08:35

gastrogava-fira-esparrecs

GastroGavà, ahir a la tarda

Gran èxit de públic en la tercera edició de GastroGavà

La mostra de cuina gavanenca aconsegueix vendre més de 10.000 degustacions de tapes

La tercera edició de GastroGavà s’ha saldat amb un gran èxit de públic. En total s’han aconseguit vendre 10.400 degustacions repartides entre els diferents torns en què ha estat oberta aquesta mostra de cuina gavanenca: divendres a la nit amb un total de 1.800 (1.600 en 2015), dissabte al migdia amb 2.000 (2.100 en 2015), dissabte a la nit amb 2.700 (3.600 en 2015), diumenge al migdia amb 3.600 (3.400 en 2015), i finalment diumenge tarda amb 300 degustacions.


Mariano Martínez, que és responsable de comunicació de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, ha valorat molt positivament aquestes dades assegurant que “estem molt contents de la repercussió que ha tingut la mostra durant tot el cap de setmana sobretot perquè aquest any ha estat més forta la introducció de l’espàrrec de Gavà en les tapes, que és precisament el que ens interessava, donar a conèixer el nostre producte”.


Respecte als plans de futur de GastroGavà Martínez ha destacat que “el contracte que tenim amb l’Ajuntament acaba aquest any i de moment estem tots contents amb aquesta mostra, haurem de treballar una bona planificació i veure els punts forts i els febles però, en resum, l’administració està satisfeta amb l’evolució de l’activitat sobretot per l’aposta que suposa de donar a conèixer un producte del Parc Agrari del Baix Llobregat com és l’espàrrec de Gavà”.


19 restauradors del municipi han participat en aquesta tercera edició de GastroGavà oferint un total de 27 tapes, 15 de les quals amb l’espàrrec de Gavà com a ingredient protagonista. Una d’aquestes tapes era la magdalena d’espàrrecs amb sardina fumada que ha elaborat Manel Armengol, del restaurant Major Trentasis. Armengol ha destacat que “tot i que la mostra de cuina ha canviat de nom la realitat és que segueix sent un servei de menjar a la fira, tot evoluciona amb el temps i crec que aquesta és una fórmula moderna que funciona, és fresca i la gent té més lloc per seure’s, és en definitiva una bona evolució de la Mostra de Cuina que fèiem abans que avui potser estaria una mica demodé”.


GastroGavà ha estat organitzat per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat  i l’Ajuntament de Gavà. Enguany, entre les novetats hi havia l’ampliació de la terrassa per als clients i la instal·lació d’un escenari amb actuacions musicals i activitats infantils de teatre.


Darrera actualització de dimarts, 17 de maig de 2016 11:11
 

bannerpdf

L'agenda del cap de setmana

"Roca: Històries paral·leles" / Museu, fins el 27/08

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Mane Ferret, "Amor del bueno"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.