Tradicions de Tots Sants PDF Imprimeix Correu electrònic
Redacció   
divendres, 28 d'octubre de 2016 09:47

panellets-281016El rei “indiscutible” de la diada és el panellet de pinyons

Es mantenen els preus dels panellets

Ronden els 45 i 55 euros per quilo. El Gremi de Pastisseria de Barcelona preveu que es menjaran 250.000 quilos de panellets artesans

El Gremi de Pastisseria de Barcelona pronostica que les vendes, enguany, de panellets artesans a Catalunya se situarà en els 250.000 quilos, una xifra similar a la de l'any passat.

 

Els preus també es mantindran estables com els darrers anys i es tornaran a situar entre els 45 i els 55 euros per quilo, al voltant de 80 cèntims per panellet. Des del gremi s'adverteix que algunes grans superfícies estan venent paquets de panellets industrials a un preu superior al de la pastisseria, i que, a més, estan elaborats a partir de fècula de patata o substitutius, conservants i colorants en comptes de sucre i ametlla.

 

El rei “indiscutible” de la diada és el panellet de pinyons, fet amb una massa dolça a base de sucre, ametlla crua mòlta, ou batut a punt de neu i ratlladura de llimona i cobert amb clara d'ou per permetre adherir-hi la capa de pinyons. Tot i això, els panellets d'ametlla, coco o fruita també seran dels més venuts.

 

Enguany no s'ha posat a la venda cap novetat destacable, però cal dir que els de gust a xocolata o amb xocolata a dins serà un dels reclams. D'altra banda, els panellets de taronja o fruita de la passió també tindran sortida.

Darrera actualització de divendres, 28 d'octubre de 2016 09:50
 

bannerpdf

Això és gavatv.cat

Roca: Històries paral·leles / Museu, fins el 27/08

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Mane Ferret, "Amor del bueno"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.