Reconeixement educatiu PDF Imprimeix Correu electrònic
Carmen Luque   
dijous, 24 de juliol de 2014 05:04

marroigedistincioMar Roigé amb el director de l'institut i el coordinador pedagògic

Distinció acadèmica per l’alumna de l’Institut de Bruguers, Mar Roigé Oliver

Atorgada pel Consell Interuniversitari de Catalunya al haver obtingut més de 9 punts a la fase general de les proves d’accés a la universitat (PAU)

L’alumna de l’Institut de Bruguers, Mar Roigé Oliver que va obtenir un 9,82 a les proves d'accés a la universitat (PAU) ha estat mereixedora de la distinció que s'atorga a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut una nota de PAU, en la fase general, superior o igual a 9 punts des del Consell Interuniversitari de Catalunya 

 

L'acte de lliurament de distincions va tenir lloc dilluns, 21 de juliol a l'Auditori de Barcelona. Mar Roigé ha obtingut la tercera millor nota de tot Catalunya, els dos primers han estat Carles Domingo (Escola Pia Vilanova i la Geltrú)i Christian Koch (INS Castelló d'Empúries)

 

Mar Roigé cursarà el proper curs la doble llicenciatura de Història i Psicologia a la Universitat de Glasgow a la qual ja ha estat acceptada i a on partirà a principis de setembre. D’altra banda cal destacar que Mar ha estat la guanyadora absoluta a tot Catalunya del concurs The Fonix de llengua anglesa on han participat més de 40.000 alumnes. D’altra banda ha participat activament amb l’ONG Sense Móns que realitzarà el mes d'agost una expedició solidària a Nicaragua on faran donació de material òptic per a la població més necessitada.

Darrera actualització de dimecres, 23 de juliol de 2014 10:32
 

bannerpdf

L'agenda pel cap de setmana de Sant Jordi

El temps per Sant Jordi

Els cinemes d'abans a Gavà

Minuts Musicals: Panam - "River"

Cuinem a casa: Tiramisú

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.