Sopars amb història PDF Imprimeix Correu electrònic
Rosa Yélamos   
dijous, 20 de novembre de 2014 05:58

SOPARS-HISTORIA-13114En aquesta ocasió el sopar se centrarà en la cuina de principis del segle XVIII.

Cuina del 1714 al restaurant Tasta’mm de Gavà

El sopar es farà aquest divendres en el marc del programa “Sopars amb història” impulsat per l’Ajuntament i el món de la restauració

El restaurant Tasta’mm, presentarà, aquest divendres, un sopar centrat en la cuina del 1714. L’Ajuntament de Gavà continua així amb el programa “Sopars amb història” que va engegar, el novembre passat, amb un àpat romà afrodisíac. Es tracta d’una iniciativa de maridatge entre la història i el món de la restauració en què col·laboren diversos restaurants de la ciutat.


Amb aquest nou àpat, els participants tindran l’oportunitat de fer un nou viatge a través de la cuina i reviure el segle XVIII a través de la recreació de receptes d’una època, en què als aliments basics com el pa , el vi i la carn, s’hi afegeixen i consoliden els productes americans, com el pebrot, la patata, el tomàquet, i no cal dir, la xocolata. Els historiadors Josep Maria Solies i Juana María Huélamo, de KuanUm, seran els encarregats de guiar aquesta activitat. El xef de Tasta’mm, José Antonio Vílchez serà l’encarregat d’elaborar els plats.

 

El sopar té un preu de 29 euros per persona. Els interessats poden demanar més informació i fer les reserves al Museu de Gavà, trucant al telèfon 93 263 96 10  o al Restaurant Tasta’mm, amb el telèfon 93 633 20 58.

Darrera actualització de dimecres, 19 de novembre de 2014 13:12
 

bannerpdf

L'agenda del cap de setmana

El temps pel cap de setmana

Els cinemes d'abans a Gavà

Minuts Musicals: Panam - "River"

Cuinem a casa: Tiramisú

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.