Gastrogavà a la Fira PDF Imprimeix Correu electrònic
Javi Cózar   
dissabte, 25 d'abril de 2015 16:38

gastrogava

Una taula a Gastrogavà

Gastrogavà, epicentre gastronòmic de la Fira d’Espàrrecs

Els restauradors valoren positivament aquest segon dia tot i que esperen més afluència de públic en el segon torn

La segona edició de Gastrogavà s’ha convertit en l’epicentre gastronòmic de la Fira d’Espàrrecs de Gavà, tal i com ja ho va ser en el seu moment la Mostra de Cuina de Gavà, de la qual aquest Gastrogavà n’és un més que digne successor. L’esdeveniment va obrir portes ja ahir, i avui ha estat el seu segon dia coincidint amb la inauguració de la Fira. Tot i que encara és massa d’hora per extreure’n conclusions, la veritat és que entre els restauradors amb els que hem pogut parlar aquesta mateixa tarda es respirava molta satisfacció per com havia anat el torn dels dinars i molt optimisme per com pot anar el segon torn, el dels sopars, que recordem-ho, comença a les set de la tarda i s’allargarà fins les onze de la nit.


Glòria Solé, del restaurant Masia Solior, s’ha mostrat “molt contenta perquè tothom ens ha felicitat avui per la nostra tapa i ens ha agradat molt, ens ho hem passat molt bé”, que era patata farcida amb brandada de bacallà i gratinada amb una mousse d’allioli. Masia Solior és un dels clàssics d’aquest esdeveniment, ja que de fet ja van participar de manera intensiva en totes les edicions de l’antiga Mostra de Cuina. Solé ens explica que aquesta presència del restaurant és deu a que “volem estar presents a Gavà, som de Gavà, ens estimem Gavà, i hem de donar una mica d’ànims i de prestigi a aquesta fira, que és molt maca”. Tot i reconèixer que el primer torn “ha anat bastant bé, més o menys com ahir tot i que el dia avui no acompanyava i potser hem vist menys gent que l’any passat en el dia inaugural”, s’ha mostrat totalment confiada de que “aquesta nit i demà segur que vindrà molta més gent”.


També s’ha mostrat optimista Ferran Ivern, de Sunset Burger, que ha presentat una hamburguesa amb melmelada, enciam i formatge. Ivern reconeix que “la gent m’ha dit que la tapa estava força bé”, i coincideix amb Solé en el sentit de que “potser avui al migdia he vist menys gent del que m’esperava, faltava una mica de moviment, però segur que a la nit vindrà molta més gent, i a més valoro molt l’experiència de conèixer a altres restauradors gavanencs i poder treballar amb ells”.


Carmen Contreras, de la seva banda, és el primer any que participa en aquest esdeveniment amb la seva Croissanteria Hector. Contreras ens ha confessat que “ahir estava una mica espantada perquè era la meva primera vegada, però va anar molt be i estic molt contenta perquè a la gent li va agradar molt la meva tapa”, que de fet era un croissant multicereal amb amanida i maduixes. Contreras ens explica que el motiu que li ha portat a prendre part a Gastrogavà rau en el fet de que “vull fer arribar a la meva clientela que a l’estiu, que és quan el consum de pastes baixa molt, puc donar-lis uns productes més refrescants”. Contreras, tot i que encara queda la meitat de recorregut de Gastrogavà, no dubta ja en qualificar l’experiència com a “molt bona, tota la gent que ha muntat això és maquíssima i els companys són excel·lents, no puc dir altra cosa, estic molt contenta”.

Darrera actualització de dissabte, 25 d'abril de 2015 16:44
 

bannerpdf

Programa de Festa Major

El temps per Festa Major

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Mane Ferret, "Amor del bueno"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.