Show cooking sobre l’espàrrec PDF Imprimeix Correu electrònic
Rosa Yélamos   
dimarts, 19 de maig de 2015 11:44

SHOWCOOKING-180515Un dels moments del taller d'aquest matí a Gavà.

Show cooking de descoberta de l'espàrrec a Gavà

L’activitat, organitzada pel Parc Agrari i guiada per la xef Cristina Roig, ha tingut lloc aquest matí al Mercat de Pagès que cada dimarts es fa a la Torre Lluc

Coincidint avui amb el Dia Europeu dels Parcs i amb la celebració del Mercat de Pagès de Gavà. El Parc Agrari del Baix Llobregat ha organitzat una taller sobre la cuina, les propietats i la conservació de l’espàrrec blanc, guiat per la xef Cristina Roig. Roig ha explicat que, “aquesta activitat es fa en diferents municipis de la comarca per promoure el consum de fruites i verdures de proximitat i de temporada que resulten els més frescos i saludables”. En el nostre cas, l’espàrrec, com no podia ser d’una altra manera, n’ha esdevingut el protagonista un aliment que, segons Roig “és molt diurètic perquè té potassi i això és bo per regular líquids excepte si es pateix del ronyó. També és molt poc calòric, antioxidant i és una de les poques verdures que aporta proteïnes. A més, com creix colgat, conté tota la mineralització de la terra i això el fa molt bo en nutrients com el magnesi i fòsfor i vitamines”.


Alhora de comprar-lo cal tenir en compte que el producte sigui ben blanc, dur i amb la punta tancada. La millor manera de conservar-lo és embolicat amb un drap de cuina humit a la nevera, on pot durar fins a dues setmanes.

Etiquetes: Societat
Darrera actualització de dimarts, 19 de maig de 2015 11:49
 

bannerpdf

Així és la 64a Fira d'Espàrrecs

Agenda de Fira d'Espàrrecs (dissabte)

Agenda de Fira d'Espàrrecs (diumenge)

El temps per Fira d'Espàrrecs

Gavà, Naturalment

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.