Units pel Barça PDF Imprimeix Correu electrònic
Rosa Yélamos   
dilluns, 16 de novembre de 2015 13:35

dinar-penya-161115El president, Santi Faugier, en un moment dels discursos.

La Penya Blaugrana de Gavà celebra els 40 anys

L’entitat ha celebrat l’efemèride, aquest diumenge, amb una dinar al restaurant Barbacoa Europa, ball i rifes

La Penya Barcelonista Blaugrana Gavanenca compleix 40 anys aquest 2015 i per celebrar-ho han fet, aquest diumenge, un dinar de germanor, al restaurant Barbacoa Europa de Gavà Mar, on hi han acudit socis simpatitzants directius del club i autoritats polítiques locals encapçalades per l’Alcaldessa Raquel Sánchez.

 

Al final de l’àpat, com és habitual, i segons ha explicat el president de la Penya, Santi Faugier, “s’han rifat diversos obsequis i hem gaudit de ball”. L’objectiu, segons assegura “ha estat passar-ho bé i crear un ambient de germanor i caliu”.

 

Faugier destaca que “40 anys són molts” i que “ens agradaria seguir endavant”, tot que admet que "l’entitat passa per moments difícils amb tots els problemes que tenim per mantenir la nostra seu de fa tant i tant anys al carrer sant Pere” on recordem-ho, hi ha obert tot un procés judicial perquè “els nous propietaris del bar no volen que seguim allà. Caldrà veure com acaba tot. De moment però, tenim energia i ganes de continuar i la nostra voluntat és dinamitzar-la perquè tant socis, com no socis, ens vinguina acompanyar per veure els partits del barça quan no sigui possible anar al camp o perquè l’equip jugui fora de casa”.

Darrera actualització de dilluns, 16 de novembre de 2015 13:41
 

bannerpdf

Això és gavatv.cat

10 anys de l'Espai Maragall

Històries de Gavà - Els cinemes d'abans

Minuts Musicals - Mane Ferret, "Amor del bueno"

Te'n recordes? - Documental "Les sorres"

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.