Mones 2016 PDF Imprimeix Correu electrònic
Javi Cózar   
dijous, 24 de març de 2016 02:44

anna-maria-olivella-mones-torradeflot

Olivella, aquest matí a la seva pastisseria

Star Wars i La Patrulla Canina, estrelles de les Mones 2016

Les figures han evolucionat molt i ara la majoria incorporen colors variats

Com cada any, amb l’arribada de la Setmana Santa arriba també la tradició de les Mones, figures de xocolata que els padrins compren als seus fillols pel Dilluns de Pasqua. Com també sol ser habitual en les darreres temporades, les novetats les marquen els personatges de moda d’àmbits com la televisió, el cinema i el futbol. Anna Maria Olivella, propietària de la Pastisseria Torradeflot, ens explica que “aquest any els temes de moda són Star Wars i La Patrulla Canina com a novetat, i ja com a clàssics que aguanten any rere any estan les mones del Barça i de Frozen”.


Respecte als preus de les mones d’enguany, Olivella ens confessa que “intentem adaptar els preus cada any, calculem molt abans de marcar un preu per tal que sigui accessible, i a més hi ha mones de totes les mides, grans i petites, així que crec que tothom pot acabar content”.


La tradició de les Mones de Pasqua ha evolucionat molt amb els temps i amb els gustos actuals de la canalla. Un dels aspectes que més ha variat és el dels colors, ja que ara les figures ja no són solament del color de la xocolata amb la que es solen fer: “avui dia es duu molt el color perquè tot tan negre de vegades no llueix, hem hagut d’anar posant colors i tot i que abans tot era negre, ara no és així”.


Darrera actualització de dimecres, 18 de maig de 2016 13:11
 

bannerpdf

L'agenda del cap de setmana

El temps pel cap de setmana

Els cinemes d'abans a Gavà

Minuts Musicals: Panam - "River"

Cuinem a casa: Tiramisú

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. No obstant això, podeu canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.

Accepto l’ús de cookies per aquest lloc.